- 1 Eylül 2014
- 26.295
- 30.561
- 798
- 36
- Konu Sahibi Cikolatalicheescake
Bence önce KPSS ile atan5 seneye kpss puanı çok yükselirse .( ondan da korkuyorum. 1 sene sınava hazırlık 4 sene de okul dersek baya zaman gidicek .(
Sonra okursun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence önce KPSS ile atan5 seneye kpss puanı çok yükselirse .( ondan da korkuyorum. 1 sene sınava hazırlık 4 sene de okul dersek baya zaman gidicek .(
.kpss beni çok korkutuyor yaya geçemezsem diye içim içimi yiyor. Para kazanmak istiyorum ailemin maddi durumu da iyi değil onlara yardım etmek istiyorum
![]()
türkçe öğretmenliği internette 77 gözüküyor acaba doğru mu ?Türkçe Öğretmenliği mezunuyum.Atama puanları çok yüksek.Başka bir iş yapıyorum.
en düşük kaçla kapattı acaba biliyor musunuz :) çok sevindim adınıza.
87yle mardine atanmıştım☺Ama değer..
.en dü
en düşük kaçla kapattı acaba biliyor musunuz :) çok sevindim adınıza
Evet ama Pandemi döneminde özel okulda çalışan bir çok arkadaşım işsiz kaldı.Sınava normalden daha fazla katılım olacak.Bu sene puanlar çok yükselecek.80'i geçer diye tahmin ediyorum.Ben başka bir bölüm okumadığıma pişmanım.Yine de sen bilirsin istersen okutürkçe öğretmenliği internette 77 gözüküyor acaba doğru mu ?
Öğretmenliği okurken adaleti de okuyabilirdiniz bence çok saçma olmuş.Selam herkese, ben Türkçe öğretmenliği kazanmama rağmen, tercihe yazmayıp 2 yıllık adalet okudum. ( Dgs ile hukuka geçmeye çalışacaktım) Daha sonra bu mesleğin bana uygun olmadığını anladım, ben öğretmenliği seviyordum. önceliğim ailemdi. İyi bir yerde okumamı istiyorlardı... Hayatımda yaptığım en büyük hatalardan biriydi. Bu sene üniversite sınavına girmedim çalışmadım diye. Ağustos da da Dgs var ama pek umutlu değilim. Sizce ne yapmalıyım. 1 sene boyunca kpss ye mi odaklansam yoksa sınıf öğretmenliği için mi çalışayım? gelecek, işssizlik korkusu beni bitiriyor.
Aynen adalet açıktan bile okunuyorÖğretmenliği okurken adaleti de okuyabilirdiniz bence çok saçma olmuş.
evet... o kadar içim yanıyor ki... tercih hazırlarken birine danışmamak çok kötü olduÖğretmenliği okurken adaleti de okuyabilirdiniz bence çok saçma olmuş.
sizce sınıf öğretmenliğini seçsem puanlar da açık bir fark olur mu.. şuan 75Beş yıla kadar atamalar çok değişir her geçen gün azaliyor atamalar ben herseyi göz onune alın ücretli öğretmenlerin aldığı paralar belli özele gitseniz çok calistirirlar. Bende atandım bir önceki seneye göre alımları çok azaltmislardi çoğu arkadaşım atanicam sanarken atanamamisti. Kpss sadece çok çalışmak değil birde atanan bir ogretmenlik seçmeniz gerekiyor zira doksan alıp atanamayan var
Hiç bilmiyorum benim bölüm fen ben bir sene önce mezun olsaydım o yıl 3500 kişi almışlardı bir sene sonra 1500 e düştü herkes atanicam diye düşünürken kaldı böyle şeyler olabiliyor iyi düşün bence. Araştır eskiden kacla atanmislar. Birde puan çok önemli değil önemli olan sıralama bak direk sana sıralama ile ilgili örnek verdim kac kişi sınava giriyor kaç kişi alıyorlar bu önemlisizc
sizce sınıf öğretmenliğini seçsem puanlar da açık bir fark olur mu.. şuan 75