• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her Şey Karşılıklı Mı?

Konu sahibi sorularıma cevap vermediniz ben de çıkarımda bulunayım siz eşinizi ailenize cekistirdiniz onlar da tavır aldılar sevmiyorlar aramadilar sormadılar.
Özür dilerim,gözümden kaçmış.Esimi bugüne kadar kimseye şikayet etmedim.Kardeşlerim hoşlanmıyor eşimden.

Ailecek bencilsiniz. Adamın iki tane cenazesi olmuş aranmamış üstüne neden aramıyorsun denince tavır koymuş kardeşiniz.
Şimdi düğün olunca elalem ne der diye tutuşmuş zorla adamı düğüne getirmeye çalışıyorsunuz.
Bu iki yüzlülükten başka bir şey değil.

Düğünde neden müdahale etti. Ben söyleyeyim. elaleme laf anlatmak istemiyor. Damadın nerde demelerini istemiyor. Ha bir de takı meselesi var. almışınız adamı ortanıza top gibi çeviriyorsunuz. Eşinize de helal olsun ki tavrını koymuş
👍🏾 Tebrik ediyorum calcim konu sahibinden önce yazdın😂
Annem akrabalar laf etmesin,diyor.Elin ağzına laf vermeyelim,diyor.

Kızkardeşim ve erkek kardeşim eşime başsağlığı dileğinde bulunmadılar.Bir mesaj dahi yazmadılar.Şimdi erkek kardeşim evlenme sürecine girdi.Sen kardeşinin düğününe git ama ben gitmem diyor
Neden ikna etmeye calısıyorsunuz ki.Ben de gitmezdim cenaze bu insan 7 kat ele bas sagligi diliyor duyunca.
Keske kardeslerinizi ikna etmeye calissaydınız bas sagligi dilemeleri icin.

Ailecek bencilsiniz. Adamın iki tane cenazesi olmuş aranmamış üstüne neden aramıyorsun denince tavır koymuş kardeşiniz.
Şimdi düğün olunca elalem ne der diye tutuşmuş zorla adamı düğüne getirmeye çalışıyorsunuz.
Bu iki yüzlülükten başka bir şey değil.
Teşekkür ederim.

bende gitmezdim asla hemde eşiniz haklı. ne munasebet beni adam yerıne koymayan ınsanın düğününde baldız da olsa ne işim var ? ınsanlar değişik ya bıde beklıyor adamın gelmesini yani pes neden gelsin uşağı mı bu adam ?

Özür dilerim,gözümden kaçmış.Esimi bugüne kadar kimseye şikayet etmedim.Kardeşlerim hoşlanmıyor eşimden.
Kardeşiniz sizi dusunmemis ablam arada kalır dememiş siz de onu düşünmeyin eşinizle aranızı açmayın ısrar etmeyin. Onlar sonuçlarına katlansin.

Kardeşiniz sizi dusunmemis ablam arada kalır dememiş siz de onu düşünmeyin eşinizle aranızı açmayın ısrar etmeyin. Onlar sonuçlarına katlansin.
Ama kardeşimi tanıyorum ilişkimiz kopar şayet eşimle gitmezsek.

herşey karşılıkle eşinizin yernde olsam aynı tepkiyi verirdim, kanlı bıçaklı kavgalıda olsalar bir başsağlığı dilemek bu kadar zor değil, babam öldüğünde aynı kardeşleriniz gibi davranan bir çok akrabamı, arkadaşımı hayatımdan çıkardım hala hiçbiriyle görüşmüyorum, en acı günümde yanımda olmayanın bende yanında olmam bu kadar netim bu konularda
Haklısınız su düğün olayının sıcaklığıyla ortamı yumuşatmaya çalışıyorum.

kendi işi olunca maşallah aramayı bılıyo demekki
giphy.gif

Ama kardeşimi tanıyorum ilişkimiz kopar şayet eşimle gitmezsek.
Kopsun. Neden siz arada kalıyorsunuz? O aramamis ve anladığım kadarıyla "geçerli" bir sebebi de yok. Hoşlanmıyorum demiş aramamis. Ama bu bir sebep değil. Ben de gorumcemden hoşlanmam ama babannesi olunce aradım.
Umursamamis neden siz eşinizle kötü olasınız.? Kardeşiniz evlenince zaten büyük ihtimalle aranız eskisi gibi olmayacak 😬

bende gitmezdim asla hemde eşiniz haklı. ne munasebet beni adam yerıne koymayan ınsanın düğününde baldız da olsa ne işim var ? ınsanlar değişik ya bıde beklıyor adamın gelmesini yani pes neden gelsin uşağı mı bu adam ?
Ama bu şekilde eşimle ailem arasındaki uçurum büyür.

Back
X