- 13 Mart 2015
- 4.314
- 7.958
- 358
Taş düşebilu
ayı cikabilu
Gastamonu gastamonu dep dep dep

konu sahibi: kuzenin çocuğu şimdiden bu kadar şımartmasın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Taş düşebilu
ayı cikabilu
İletildiGastamonu gastamonu dep dep dep
konu sahibi: kuzenin çocuğu şimdiden bu kadar şımartmasın
Bu konuda size katılıyorum. Adam ayrılmak istememiş zaten. E o zaman bunu icraattede gösterebilir değil mi? ☺
Konuşacak bizim kız. Artık ondan sonra ne kadar verir bilmiyorum. Sonradan pişman olmamak için aklındaki her şeyin net olması gerekiyor çünkü. Sorulanının cevaplarını tam anlamıyla aldığı an zaten yolunu da çok net çizer o.Kesinlikle taksın maskesini eldivenini mesafe kuralına uyarak görüşsünler zaten yeni tanışmışlar mıç mıç olmaları gerekmez, bassın gelsin diğer yakaya![]()
kuzeniniz kaç yaşında?Aynen öyle. İşi gayet iyi. Maaşı iyi. Düzenli bir hayat istiyorum artık diyor. Diyor da işte böyle yaparakta karşı taraf için itici hale geliyor. Açık açık anlatıyorum. Odak noktası yanlış. Evliliği odağına koyuyor. Mutlu olmayı değil.
Konuşacak bizim kız. Artık ondan sonra ne kadar verir bilmiyorum. Sonradan pişman olmamak için aklındaki her şeyin net olması gerekiyor çünkü. Sorulanının cevaplarını tam anlamıyla aldığı an zaten yolunu da çok net çizer o.
27 ama şu davranışı hiç 27 yaş davranışı değil.kuzeniniz kaç yaşında?
Her yazılanı okuyoruz ama sizin yazdığınızı ekran resmi aldık.Şu kadarlık zamanlık ilişkide konuşulmaz bence net bi karar derse de antipatik olur ya evlenelim ya ayrılalım gibi olur ki böylesi bi adam korkup görüşmemeyi seçer.
Keyifli bi şekilde hayatına devam ettiğini hissettirmeli mesela süslenip püslenip fotoğraf atabilir nasıl olmuşum çok güzelim di mi diye ama geyiğine espirili bi şekilde, arkadaşlarıyla buluşabilir bunları da hep günlük rutinde ona anlatır meşgulmuş izlenimi verir ve ilk buluşma talebini de ertelemeli, o zaman adam noluyoruz ihmal ediyorum bu kızı ve sanırım benden vazgeçiyor diye telaşlanması lazım, yapabilirse daha etkili olur.
İki ayda tek görüşmede netlik istenir mi yahu. Benim erkek arkadaşımın hiç hoşlanmadığım bi kız arkadaşı vardı görüşmelerinden hoşlanmıyordum, o kızla arasını bozmak için bile ilişkimizin birinci yılını beklemiştim bi aşık olsun alışsın da ondan sonra bakarız diye. Doğru zamanda doğru hamle olmalı satranç gibi
Ben kötü anlamda söylediğini düşünmedim şahsen sanki bu pandemiyle ilgili söylenmiş gibi bence genele bakın gerçekten seviyor mu sahipleniyor mu telefonda da olsa iletişimleri nasıl bence bunlar önemli tek bi söze takılıp kalmayınHanımlar merhaba. Normalde konu açmam ama bu sefer mecbur kaldım. Öncelikle şunu yazayım; konuyu fikir almak amaçlı kuzenim için açıyorum.
Gelelim konuya;
Kuzenim 1,5 2 ay önce sosyal medyada biri ile tanışmış ( hiç benlik değil) neyse gayet güzel gittiğini düşündüğü bir ilişkisi vardı daha düne kadar. İkisi de aynı şehirdeler. İstanbul'da yaşıyorlar fakat biri Avrupa yakasında biri Anadolu yakasında. Çocuk öğretmen ve pandemi olunca ailesinin yanına gitmiş. Yani şu an Anadolu yakasında. Kuzenim ise Avrupa yakasında. Bir kere görüştüler. Kuzenim dün eğer okullar açılmazsa buraya gelmez misin diye sormuş ( çocuğun görev yeri Avrupa yakasında) hayır demiş çocuk. Peki eğer ilişkimiz soğursa ne olacak demiş kuzenim (çocuk böyle bir şey anlatmış çünkü) çocukta her şey olabilir maalesef diye cevap vermiş. Ayrılmak mı istiyorsun demiş kuzenim. Çocukta hayır sen yanlış düşünüyorsun demiş. Çocuk 30 kuzenim 27 yaşında.
Not olarak: çocuk her şey olabilir cümlesini hangi anlamda yazdığını kuzenimin bütün ısrarlarına rağmen söylememiş.
Çocuk??Hanımlar merhaba. Normalde konu açmam ama bu sefer mecbur kaldım. Öncelikle şunu yazayım; konuyu fikir almak amaçlı kuzenim için açıyorum.
Gelelim konuya;
Kuzenim 1,5 2 ay önce sosyal medyada biri ile tanışmış ( hiç benlik değil) neyse gayet güzel gittiğini düşündüğü bir ilişkisi vardı daha düne kadar. İkisi de aynı şehirdeler. İstanbul'da yaşıyorlar fakat biri Avrupa yakasında biri Anadolu yakasında. Çocuk öğretmen ve pandemi olunca ailesinin yanına gitmiş. Yani şu an Anadolu yakasında. Kuzenim ise Avrupa yakasında. Bir kere görüştüler. Kuzenim dün eğer okullar açılmazsa buraya gelmez misin diye sormuş ( çocuğun görev yeri Avrupa yakasında) hayır demiş çocuk. Peki eğer ilişkimiz soğursa ne olacak demiş kuzenim (çocuk böyle bir şey anlatmış çünkü) çocukta her şey olabilir maalesef diye cevap vermiş. Ayrılmak mı istiyorsun demiş kuzenim. Çocukta hayır sen yanlış düşünüyorsun demiş. Çocuk 30 kuzenim 27 yaşında.
Not olarak: çocuk her şey olabilir cümlesini hangi anlamda yazdığını kuzenimin bütün ısrarlarına rağmen söylememiş.
Yani işin gerçeği bende adam kesinlikle haksız, olmaz öyle şey diyemiyorum çünkü ikisi de birbirini tanımıyor daha.Adam haklı yalnız. 2 aylık ilişkide her şey olabilir.
Ağız alışkanlığım maalesefÇocuk??
İletişimleri gayet iyiymiş düne kadar. Mesajları bana da okuttu. Hiç negatif bir mesaja rastlamadım. Kuzenim çok sakin yapılı ve yormayan biri demişti. Gerçekten mesajları okuyunca ben de öyle düşündüm. Hatta kuzenim bu konu ile ilgili üstüne gidince sadece çok üstüme geliyorsun ama yazmış. Sinirlendiğine dair hiçbir belirti yok çocukta.Ben kötü anlamda söylediğini düşünmedim şahsen sanki bu pandemiyle ilgili söylenmiş gibi bence genele bakın gerçekten seviyor mu sahipleniyor mu telefonda da olsa iletişimleri nasıl bence bunlar önemli tek bi söze takılıp kalmayın
Ayrılalım demiş kuzenim çünkü sizin gibi düşünmüş ama adam ayrılmakta istemiyor hatta yanlış düşünüyorsun demiş bizim kıza. Yoksa böyle belirsizlikler hiç ona göre değil. Bir kere daha konuşup kararımı ona göre vereceğim diyor. Bakalım2 aydır aynı şehirde olmalarına rağmen bir kez görüştüğü adamla evlenmek mi istiyor kuzeniniz? Adam görüşmek istese bin kere gelir gorusurdu, demek ki istemiyor
Ayrılalım demiş kuzenim çünkü sizin gibi düşünmüş ama adam ayrılmakta istemiyor hatta yanlış düşünüyorsun demiş bizim kıza. Yoksa böyle belirsizlikler hiç ona göre değil. Bir kere daha konuşup kararımı ona göre vereceğim diyor. Bakalım![]()
Bu süreçte herkesin siniri bozuldu bu virüs olayından bence boşuna yıpratmasınlar bi söz için birbirlerini ben sonunun iyi olacağına inanıyorum inşallah mutluluklar dilerimİletişimleri gayet iyiymiş düne kadar. Mesajları bana da okuttu. Hiç negatif bir mesaja rastlamadım. Kuzenim çok sakin yapılı ve yormayan biri demişti. Gerçekten mesajları okuyunca ben de öyle düşündüm. Hatta kuzenim bu konu ile ilgili üstüne gidince sadece çok üstüme geliyorsun ama yazmış. Sinirlendiğine dair hiçbir belirti yok çocukta.