Her şey sahte geliyor

isabelle03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2022
58
164
43
Selamlar
Bir suredir hayatimin en sosyal kelebek zamanlarindan birini yasiyorum.
Cevremde disari cikip bir kahve icmek istedigimde arayabilecegim, vakit gecirebilecegim cok sayida insan var.
Fakat bana her sey cok sahte geliyor. Sanki yalanmis gibi.
Beni yari yolda birakacaklarmis gibi veya kotu gunumde yanimda olmazlar, sirtimdan bicaklarmislar gibi.
Bir seyleri kestiremiyor olmanin verdigi sahtelik duygusu, garip bir sey yani.

Bence anı yaşayın,o kahvenin tadını çıkarın kendinizi çok fazla kaptırmadan ha sahtelik mi yaptillar bir daha görüşmezsiniz, şu an bunu dert etmenin anlamı yok bence

Selamlar
Cevremde disari cikip bir kahve icmek istedigimde arayabilecegim, vakit gecirebilecegim cok sayida insan var.
Beni yari yolda birakacaklarmis gibi veya kotu gunumde yanimda olmazlar, sirtimdan bicaklarmislar gibi.
19 yaşında, üniversite öğrencisi bir kadınmışsınız. Doğal bir süreçten geçiyorsunuz. Kendinizi tanıma, büyüme ve çevrenizi değerlendirme dönemindesiniz.

Selamlar
Hayat böyle böyle şekilleniyor işte kardeşim :) bazen gerçeği bulmak için sahtenin içinde olmak gerekir. Daha gençsin yolun çok uzun. Bende çok sosyal asla yerinde durmayan adim başı tanıdığı olup muhabbet eden bir insandım. Hiç bir günüm boş olmazdı çevrem hep kalabalik olurdu. Zaman geçtikçe hem karakterimin gelişmesi hemde hayatın getirdikleriyle neyin gerçek neyin sahte olduğunu anladım. Şimdi hayatımda çok az insan var. Ama iyi ki de o zamanlar sosyal kelebekler gibi takılmisim çünkü bazı şeylere doymuş olarak yoluma devam ediyorum. Bizler müneccim değiliz doğruyu yanlışı önceden göremeyiz. Yasayıp görerek öğreniriz. Mesele öğrenmek ve ders çıkarıp hayatına devam etmek.

Back
X