her şey tamam ama evlenme teklifi yok

ay cnm sana ne yazacagimi düsünüyorum 2 saattir...yani ne desende bu hemen nisanlansa senle degil mi...hmmmmm..ne biliyim söyle annemlerin aklinda baska birisi var beni ona düsünüyolar falan de..:2:..zaten ben de ne sözlü nede nisannli oldugum icin beni onunla tanistrmak istiyolar falan de....belkdie kiskanclik krizine girip ailesini yollar...söz falan kesilir ne biliyim....elini cabuk tutar belkide kiz elden gidiyo diye....ay uydur biseyler ya....hanimlar biliyorum süper bi öneri degildi ama idare edin istee....

ilerde gün gelir bunu anneme sorar da gerçekleri öğrenirse bana çok kızmaz mı ama
bugün tam herşey mükemmeldi dedim en son trende yaza olmasa da kışa doğru nişanlanırız oldu yaa boğcam bu herifiii

sen her şey mükemmeldi diye düşünürken o nişanı erteliyorsa göremediğin sorunlar olabilir.
evet diyecek ve kadını hayatına katacak olan erkek olduğu için maalesef beklemek zorundasın.
beklerken de ne kadar bu konudan az bahsedersen o kadar iyi olur.
ben ne zaman oralı olmasam evlilik konuları açılır.

canım biz zaten çok az görüşebiliyoruz. o şehirlerarası çaıştıgı için 20günde birkaç saat görüşüyoruz.onda da evlilik konusunu hiç açmıyor. ben arada sırada ima ediyorum sadece. ama bende artık zorlamamaya karar verdim. hatta şu an o kadar kızgınım ki ona ayrılmamak için kendimi zor tutuyorum. aslında herşey mükemmel değil. ama bu ilişki ciddi ve biz kesin evleneceğiz diyen kendisi. nasıl bu kadar kesin konusuyor anlamıyorum ama ortada hala ne fol var ne yumurta.

Herşey mükemmel değilse kafanda bu kişi için soru işaretleri oluşturmaya başlasan iyi olur..olmasa da olur yani..yani yavaş yavaş kendini çekme moduna geç. Nasıl? Önceleri telefonda daha az konuşma süresi ve daha az neşeli olma hali (durgunluk, bazı telefonlarda sessiz kalma gibi), sanki kafanda birşeyler geziniyormuş gibi.. ne gezebilir ona göre? olasılıklar, soğumuş olabilirsin, karşına seni çok etkileyecek ondan daha iyi biri çıkmış olabilirsin, nişan muhabbetinin sakız gibi uzamasına sinir olmuş, onu gözünden düşürmüş olabilirsin vs. vs. Bu arada onu iyi izle.. bu kişi gerçeketen senin için gerçekten uygun mu? daha iyiside olabilir mi? aranızda can sıkan konular neler..onun davranışları sana bu konularda nasıl?

Erkeği yola getirmenin tek yolu var bence: Kendini çekmek! O zaman harekete geçiyorlar :)
Ama sana tavsiyem HEP İZLE, HEP İZLEE!

hayır herşey mükemmel değil. ama mükemmel bir ilişki var mıdır ki? yani iki kişi tamamen birbirine uygun olabilir mi ki?
biraz inatçı biri. dediğim dediktir. ve genelde kendisi haklıdır. yani haklı olsam da o kendisini haklı görür genelde.
sever beni. çok sever. bazen bir bebeği sever gibi çok şefkatlidir. bazen öyle aşkla dolu olur ki gözlerinden anlarım aşkını. bazen de sevgisini pek belli etmez.
bensürekli ilgi bekleyen biriyim. yani sevgiye çocukluğum ve gençliğimde fazla doyamadım. o yüzden bütün sevgiye olan açlığımı onda gidermeye çalışıyorum.ben ciddi anlamda çok seviyorum onu.ama mantığım ön planda biraz. işi olmadan,askerliğini yapmadan evlenmek istemem.
tipik bir türk erkeği işte. arada "ben erkeğim" naraları da atabiliyor. çok kızdığında ağzından kırıcı sözler de çıkabiliyor. bunları yapmayan erkek var mı ki? ya da ben mükemmel miyim ki o hatasız olsun...
aklım çok karısık son 3gündür...tartıstıgımızdan beri ona yakın davranamıyorum...

son durum nedir tatlım merak ettm bir glişme varmı teklifte bulundumu

benim fikrim evlilik ile ilgili kendine güveninin henüz gelmemiş olması.. kendini hazır hissetmiyor olabılır biz bayanlar bu karara kısa bi sürede hazır edebiliyoruz kendimizi ama beyler o kadar sorumluluğun altına girmek için kendilerini hazır hissedemiyorlar. çok fazla da üstelememek te yarar olduğunu düşünüyorum çünkü ne kadar üstelerseniz karşı tarafa evlenme ile ilgili niyetinizi bu onu bi o kadar sıkar ve uzaklaştırır..

yok hiç üstelemiyorum hatta kendisi bi diyo şubatta yaparız nişanı bi diyo yaza bi diyo eylüle. bu kadar çabuk ve sık karar değiştirmesi deli ediyor beni. ben lafını bile açmıyorum artık. kendisi bilir. bu konu uzadıkça ben anneme anlatamıyorum bir sevgilim oldugunu. anneme yeri geliyor buluşmak için yalan söylemek zorunda kalıyorum. bunlar beni üzüyor. ama kendisi rahat. anne babasına rahatça bahsedebiliyor benden.
kendi aramızda aileler bilmeden yüzük takalım dedi bide bana. biz liseli aşıklar mıyız allah aşkına? koskoca 27yaşında bir adam ve 21 yaşında ben. dediğin gibi sorumluluktan korkuyor kesin. çünkü babasından hayır yok herşeyi kendisi yapacak

ay inşalah bir an önce teklifte bulunurda sende buraya yazarsın ttlım

hanımlarrrr bugün sevgilim bana dedi ki şubat ayında nişanımız için 1ay daha fazla çalışıp para biriktireceğim ve para hazır olur olmaz nişanlanırız dediiiiii

çok mutluyummm

bütüüüüüün parasıyla gitti altın yatırımı yaptı...
hazirana kadar da elleyemeyecek parasını...
artık bıktığımı hissediyorum...
hiç bir ciddi girişimi yok...
bu konuda içimi rahatlacak bir davranışı ya da sözü de yok...
dün gittik paraları beraber altına çevirdik...
ona hiç hissettirmedim ama moralim çok bozuk benimm :85::85:
2.5 sene oldu ne bekliyo artık bu konu yüzünden soğuyorum ondan yaa off:85:

haziranda ne olacak ?

demek oyle yapıyo he okadar ustune konustuktan sonra aklıma tek bir neden geldi
neyse konuyu dagıtmadan soyle soyliyim sende gelecekteki planlarından onu katmadan bahset mesela giyimle ilgili konu acıldı evlencegim adam karısırsa soyle derim boyle derim gibisinden oda zaten dayanamyıp evlencegin adam benim diycektir ozaman konuya girersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…