canım yaa durumumuz tıpatıp aynı.ama ben artık ona laf sokmaktan bıktım usandım.adam ya anlamıyo ya da beklediği bişeyler var bana söylemiyo. ailesine bi kere nişanlancaz biz seneye demiş. ailesi hemen daha okuyosunuz falan demiş. onların öyle deme sebebi ellerinde para olmaması. ama sevgilimin birikimi var çok şükür. ailesini ikna etmeye bile çalısmıyo.canim inanirmisin daha düne kadar seninle ayni durumdaydim bizim iliskimizde 2,5 sene olmus her sordugumda evlenecegiz kesinlik diyordu bende hep öyle diyorsun ama birsey oldugu yok diyordum cok tartisiyorduk.. bende ailesiyle tanistim annesi beni kizi olarak görüyor kizi olmadigi icin cok seviyorlar.. ya ruh hali hazir degil korkuyor sorumluluktan yada biraz olsun para biriktirmek istiyor, benimki ne hayet gitti konustu aralik-ocak arasi gelmeyi düsünüyorlar allahima sükür , sende otur konus birdaha evlenecez evlenecez diyorsun ortada birsey yok artik bir adi koyulsunda rahatliyalim de.. yine ayni cevabi alirsan bence resti cek ciddi ciddi kiz... cünkü erkekler baska dilden anlamiyor ne o öyle evlenecez evlenecez , ailenle tanistir ama ortada fol yok yumurta yok sanki gönül eylendirir gibi... insallah seninkide artik ciddi biseyler söyler hayirlisi canim..
yazdıklarını okuyunca bunları ben yazdım sandım
benimde iki yıllık bir ilişkim vardı herşey tamamdı ama evlilik teklifi yoktu
sonra aldatıldığımı öğrendim
şimdi çok pişman olduğunu söylüyor ama geçmiş ola
canım yaa durumumuz tıpatıp aynı.ama ben artık ona laf sokmaktan bıktım usandım.adam ya anlamıyo ya da beklediği bişeyler var bana söylemiyo. ailesine bi kere nişanlancaz biz seneye demiş. ailesi hemen daha okuyosunuz falan demiş. onların öyle deme sebebi ellerinde para olmaması. ama sevgilimin birikimi var çok şükür. ailesini ikna etmeye bile çalısmıyo.
inşallah konusur. o nasıl ailesine söylediyse bende artık çevrem bilsin, bir adı konulsun istiyorum ama hala tık yok :26:
bugün yine konusu geçti adamın tek söylediği hallederiz oldu yauykusuz oldugu için bişey de diyemedim. offf bayanlar yok mu bana bi taktik verecek olan? bu adama nasıl evlenme teklifi ettireceğim benn :26:
zamana bırakmak lazım belkie maddi durumu pek iyi değildir beklediği şeyler vardır o yüzden anlamamazlığa vurup kaçıyordur. şayet öyle değilse açık açık sorun bence, belki o teklif bekliyordur :)
hanımlarrrr bugün sevgilim bana dedi ki şubat ayında nişanımız için 1ay daha fazla çalışıp para biriktireceğim ve para hazır olur olmaz nişanlanırız dediiiiii
çok mutluyummm
ohh hadi gözün aydin canim:) sevindim senin adina..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?