her şey tamam ama evlenme teklifi yok

wenars

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2010
1.681
21
66
İçel Mersin
herkese selamlar öncelikle. hanımlar ben 20 yasındayım. 2.5 yıldır da çok güzel giden bir ilişkim var.daha 2.ayda beni kolumdan tuttu ailesiyle tanıstırdı.ciddi olduğunu düşünüyorum çünkü annesine sordum, onlarla tanıstırdıgı ilk kız arkadasıymısım.benden önce 10-15 kadar ilişkisi olmuş.hiç biri 3-4 aydan uzun sürmemiş.beni çok sevdiğinden sonuna kadar eminim.annesi bana bayılıyor.kız çocugu olmadığı için beni kızı yerine koyuyor.bende annesini çok seviyorum.ama kendi aileme söyleyemiyorum bir sevgilim olduğunu. çünkü söylersem hemen 1-2 ay içinde gelsinler seni istesinler der annem.bunu ona en son söylediğimde yaza doğru söylersin yazın nişan yaparız dedi.sonra bi daha sordum para biriktireyim para hazırda bulunsun senin annen sorun çıkarırsa hemen nişanlanırız dedi.kızdım bende neden annemin sorun çıkarmasını bekliyosun diye.haklısın afedersin dedi.konuyu ne zaman acsam "o iş kolay hallederiz" diyor. 2.5 yıl oldu artık bi söz bi nişan bişey olsun istiyorum.ama konusmuyo hiç bu konuda. biz ciddiyiz kesin evlencez diyo.geleceğimiz hakkında bazen kurdugu hayalleri anlatıyo ama tık yok.bekle bekle ne yapacağım.yaşımın küçük oldugunu biliyorum ama sevgili olmaktansa nişanlı olmak istiyorum.aklım çok karısık.

Son düzenleme:
sevgilin kac yasinda ki? calisio mu yani parasi var mi? eger isi yoksa ondan geciktirio olabilir

26 yasında okuyoruz üniversiteler seneye bitecek. ben evlenelim demiyorum zaten sadece ailem bilsin artık istiyorum ve bunun için de söz, nişan bişey olmalı. kendisi hem çalısıp hem okuyor yani şu an maddi gücü var.

canim inanirmisin daha düne kadar seninle ayni durumdaydim bizim iliskimizde 2,5 sene olmus her sordugumda evlenecegiz kesinlik diyordu bende hep öyle diyorsun ama birsey oldugu yok diyordum cok tartisiyorduk.. bende ailesiyle tanistim annesi beni kizi olarak görüyor kizi olmadigi icin cok seviyorlar .. ya ruh hali hazir degil korkuyor sorumluluktan yada biraz olsun para biriktirmek istiyor, benimki ne hayet gitti konustu aralik-ocak arasi gelmeyi düsünüyorlar allahima sükür , sende otur konus birdaha evlenecez evlenecez diyorsun ortada birsey yok artik bir adi koyulsunda rahatliyalim de.. yine ayni cevabi alirsan bence resti cek ciddi ciddi kiz... cünkü erkekler baska dilden anlamiyor ne o öyle evlenecez evlenecez , ailenle tanistir ama ortada fol yok yumurta yok sanki gönül eylendirir gibi... insallah seninkide artik ciddi biseyler söyler hayirlisi canim..

yazdıklarını okuyunca bunları ben yazdım sandım
benimde iki yıllık bir ilişkim vardı herşey tamamdı ama evlilik teklifi yoktu
sonra aldatıldığımı öğrendim
şimdi çok pişman olduğunu söylüyor ama geçmiş ola

Son düzenleme:
canım yaa durumumuz tıpatıp aynı.ama ben artık ona laf sokmaktan bıktım usandım.adam ya anlamıyo ya da beklediği bişeyler var bana söylemiyo. ailesine bi kere nişanlancaz biz seneye demiş. ailesi hemen daha okuyosunuz falan demiş. onların öyle deme sebebi ellerinde para olmaması. ama sevgilimin birikimi var çok şükür. ailesini ikna etmeye bile çalısmıyo.

off çok kötü
ben ne kadar ona çok güvensem de erkek milleti işte. birgün basıma böyle birşey gelmez umarım.çünkü en ummadık taş baş yarabilir.

hmm ailesi öyle dedi diye bekliyordur belki :S zor yaa ben seni cok iyi anliyorum cünkü aynisini bende yasadim biktim usandim laf sokmaktan söylemekten en sonunda gitti kendisini konustu konusmasaydi zaten bilmiyorum ne olurdu .. ins seninkide konusur canim yakinda..

inşallah konusur. o nasıl ailesine söylediyse bende artık çevrem bilsin, bir adı konulsun istiyorum ama hala tık yok :26:

bu gidişle ben bi 2.5 sene daha beklerim gibime geliyo kafamda ona mayıs ayına kadar izin verdim o zamana kadar nişan yaptı yaptı, yapmadı ayrılma noktasına gelebilirim.

bugün yine konusu geçti adamın tek söylediği hallederiz oldu ya uykusuz oldugu için bişey de diyemedim. offf bayanlar yok mu bana bi taktik verecek olan? bu adama nasıl evlenme teklifi ettireceğim benn :26:

bugün yine konusu geçti adamın tek söylediği hallederiz oldu ya uykusuz oldugu için bişey de diyemedim. offf bayanlar yok mu bana bi taktik verecek olan? bu adama nasıl evlenme teklifi ettireceğim benn :26:

canim hep öyle der erkek milleti... birkez daha konus baktin yine halederiz falan diyor, ozaman sende hep öyle diyorsun ama neticede ortada hala birsey yok daha nekadar bekliyecegim diye kalkis bence.. cünkü sen tik cikarmadigin sürece o daha gelecek 100 senede halederiz der sana.. erkekler böyle malesef.. anlamiyorumki neyden korkuyorlar ..

zamana bırakmak lazım belkie maddi durumu pek iyi değildir beklediği şeyler vardır o yüzden anlamamazlığa vurup kaçıyordur. şayet öyle değilse açık açık sorun bence, belki o teklif bekliyordur :)

zamana bırakmak lazım belkie maddi durumu pek iyi değildir beklediği şeyler vardır o yüzden anlamamazlığa vurup kaçıyordur. şayet öyle değilse açık açık sorun bence, belki o teklif bekliyordur :)

valla bu gidişle ben evlenme teklifi edeceğim zaten :))
adamın şu an nişanlanacak maddi gücü var yani biz aramızda da konusmustuk ben evde küçük bi tören istiyorum bunu biliyor. ben çok konusup bıktırmak da istemiyorum böyle arada çaktırmadan lafı getiriyorum o da her seferinde "merak etme herşey benim kontrolümde" diye dalga mı geçiyor ya da ciddi söylüyor bilemiyorum. bu aralar da çevremdeki herkes nişanlandı böyle bana sorup duruyolar siz bizden çok eskisiniz sizde yok mu bişeyler deyip duruyolar moralim bozuluyo :26:

hanımlarrrr bugün sevgilim bana dedi ki şubat ayında nişanımız için 1ay daha fazla çalışıp para biriktireceğim ve para hazır olur olmaz nişanlanırız dediiiiii

çok mutluyummm

offfff bugün de eylül gibi yaparız nişanı dedi. yaa adam her buluştuğumuzda karar değiştiriyor delircemm

kızlar yok mu kocasını nişanlanmaya nasıl ikna ettiğini anlatacak yaa :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…