• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her sey tersine döndü

zeynones

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
17.656
31.609
598
Girizgah yapamayacak kadar kötüyüm.
Uzun zamandir sevdigin biri varsa tanisalim diyen annem simdi öğrendi ve ters davraniyor. Baban burunlarindan getirir iste vermeyi düşünmüyor seni bir baskasi istemisti o daha uygun söyle böyle..
ki daha yüzyüze tanismadilar dahi..
etrafimizdaki herkes ayni yani garipseyecekleri hic bir surum yok. Ayni bölüm mezunuyuz cogu yerde ayni bakis acisina sahibiz. Sekiz yildir birlikteyiz ama mesafelerimiz hep belli oldu. Ben anlatamiyorum panikledigim icin usul yanlisligim oldu ve acikca nasil davranacagimi bilmiyorum dedim.
ancak görmüş gecirmis bir anne olarak bana hic destei olup yolumu acmiyor. Surekli bir engel surekli bir problem.. acikcasi kabul etmezlerse ne olacağını kestiremiyorum bile.. herkese cocuklar sevmis absürt bir durum da yok ne yapalim evlendirin diyen annem su an bambaska davraniyor.. sıkıntıdan istahim kesildi hic bir sey yiyemiyorum çıkış yolu bulamiyorum.
Simdi bayram var ablamin nisani var o yüzden annesigil hemen gelemeyecekler. O vakte kadar nasil davranip nasil gecirecegim süreyi.
kalbim daraliyor nefes alamiyorum onsuzlugu düşününce

dur bakalım hemen panik yapma...annenle otur ciddi olarak konuş..evleneceğim insan bu başkasını düşünemem falan de..ama sakince tartışmadan...
umarım anlarlar seni...

Anneler genelde böyledir.
Annem bana da hep biri olursa mutlaka söyle arkadaş gibi konuşalım derdi söyledim burnumdan getirdi binlerce şey söyledi.
Dışarı çıkmam bile sorun oldu ama zamanla alıştı tanisinca bayıldı şimdi benden daha çok seviyor eşimi. Oğlum diyor başka birşey demiyor

dur bakalım hemen panik yapma...annenle otur ciddi olarak konuş..evleneceğim insan bu başkasını düşünemem falan de..ama sakince tartışmadan...
umarım anlarlar seni...

Dün aksam konustum sabah konustum anlatamadim herhalde ama..
Nasil olacak bilmiyorum :(

Anneler genelde böyledir.
Annem bana da hep biri olursa mutlaka söyle arkadaş gibi konuşalım derdi söyledim burnumdan getirdi binlerce şey söyledi.
Dışarı çıkmam bile sorun oldu ama zamanla alıştı tanisinca bayıldı şimdi benden daha çok seviyor eşimi. Oğlum diyor başka birşey demiyor

Inşallah bizimde öyle olur.
Annemle iliskimiz hepdaha farkli idi.
Ben herseyimi anlatmam ne zaman anlatsam heo sorun cikar hayatimda.
o yüzden annemin deyimiyle bencil bir yasamim var.
Ama bu konuda anlattim herseyi ne yapayim dedim. Yap dedigini yaptim bu seferde ona kizdi..
geciyor mu bu günler kavusabilir miyiz biz acaba..

Girizgah yapamayacak kadar kötüyüm.
Uzun zamandir sevdigin biri varsa tanisalim diyen annem simdi öğrendi ve ters davraniyor. Baban burunlarindan getirir iste vermeyi düşünmüyor seni bir baskasi istemisti o daha uygun söyle böyle..
ki daha yüzyüze tanismadilar dahi..
etrafimizdaki herkes ayni yani garipseyecekleri hic bir surum yok. Ayni bölüm mezunuyuz cogu yerde ayni bakis acisina sahibiz. Sekiz yildir birlikteyiz ama mesafelerimiz hep belli oldu. Ben anlatamiyorum panikledigim icin usul yanlisligim oldu ve acikca nasil davranacagimi bilmiyorum dedim.
ancak görmüş gecirmis bir anne olarak bana hic destei olup yolumu acmiyor. Surekli bir engel surekli bir problem.. acikcasi kabul etmezlerse ne olacağını kestiremiyorum bile.. herkese cocuklar sevmis absürt bir durum da yok ne yapalim evlendirin diyen annem su an bambaska davraniyor.. sıkıntıdan istahim kesildi hic bir sey yiyemiyorum çıkış yolu bulamiyorum.
Simdi bayram var ablamin nisani var o yüzden annesigil hemen gelemeyecekler. O vakte kadar nasil davranip nasil gecirecegim süreyi.
kalbim daraliyor nefes alamiyorum onsuzlugu düşününce

ahbe canım... çevremizdeki çoğu insan böyle. ben seni o kadar ama o kadar iyi anlıyorum ki.
olur da ayrılırsanız ya da evlenemezseniz ömrünüz boyunca annenin bu yaptığını unutmayacaksın.
hatta belki de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. annene karşı hep bir burukluk, kırgınlık olacak. her bir sürecini çok iyi anlıyorum.

şimdi yapman gereken sakin olmak. annene ve ailene ciddiyetini belli etmek. tavrınız net olursa onlar da mecburen kabullenirler.

sakın taviz vermeyin. çok pişman olursunuz...........

Inşallah bizimde öyle olur.
Annemle iliskimiz hepdaha farkli idi.
Ben herseyimi anlatmam ne zaman anlatsam heo sorun cikar hayatimda.
o yüzden annemin deyimiyle bencil bir yasamim var.
Ama bu konuda anlattim herseyi ne yapayim dedim. Yap dedigini yaptim bu seferde ona kizdi..
geciyor mu bu günler kavusabilir miyiz biz acaba..
Bende senin gibiydim eşimle tanışana kadar bi kaç ilişkim oldu hiç birini anlatmadim eşimle ciddi olunca anlattım arkadaş gibi yaklaşmasını isterdim olmadı.

Ama benim şansım babamdan yana oldu babamla daha rahat konuştum.
Ben biraz uçarı bi hayat yasardim annemler uzun saçlı Dövmeli piercing takan bir damat adayı getireceğimi düşündüler hep. Eşim ise babam gibidir huy olarak tavır olarak çok beyefendi bir insandır onu görünce tüm fikirleri değişti.

Tahmin ettikleri gibi birini getirsem yine severlerdi çünkü ailemi tanıyorum ben onların hoşuna gitmeyecek birini alıp aileye getirmem.

Inşallah seninde zamanla düzelecek bu sorunun önce tanimalari lazım

Bende senin gibiydim eşimle tanışana kadar bi kaç ilişkim oldu hiç birini anlatmadim eşimle ciddi olunca anlattım arkadaş gibi yaklaşmasını isterdim olmadı.

Ama benim şansım babamdan yana oldu babamla daha rahat konuştum.
Ben biraz uçarı bi hayat yasardim annemler uzun saçlı Dövmeli piercing takan bir damat adayı getireceğimi düşündüler hep. Eşim ise babam gibidir huy olarak tavır olarak çok beyefendi bir insandır onu görünce tüm fikirleri değişti.

Tahmin ettikleri gibi birini getirsem yine severlerdi çünkü ailemi tanıyorum ben onların hoşuna gitmeyecek birini alıp aileye getirmem.

Inşallah seninde zamanla düzelecek bu sorunun önce tanimalari lazım

Benim sevdigim insan tek oldu. 8 yil önce lisedeyken bi basladik sonrasi böyle..
bi tanisalar sevseler..

Back
X