Her şey üst üste geldi

Eşiniz almış sizin aklınızla oynuyor kendinize dikkat edin. Bunun sonu iyi olmaz, bi kere hangi hırsız kısım kısım para alır, ne var ne yok toplar çıkar ayrıca hırsız girdi diyelim bi eş nasıl karısından şüphelenir ilk akla polisi aramak gelir. Resmen sizi kandırıp bastırıyor.
Kapı hikayesi hele tam fiyasko hem kapıyı kapatamıyor hem kitledi sanıyor bu ne saçmalık. Koskoca kadın kapı sesine uyansa ne olacak yatar uyursun

acaba aldı sen kızma dıye kapıyı açık bırakıp çalınmış süsü mü vermeye çalıştı ki çok saçma alan ne varsa alır gotürür dışardan gelen birisi olsa herşeyi götürmez mi dolar euro seçeçeğini sanmıyorum tutarsız geldi eşiniz kumar vs oynuyormu sen bı kontrol et telefonunu çaktırmadan

Aynen dediğiniz gibi çalınmış süsü vermeye çalışmış adam

Altın yok ortada imitasyon ajda yazmıs . Polis cagırmak akıllarına gelmıyor ama kafayı yiyip oturup ağlıyorlar çok değişik

Altın yok ortada imitasyon ajda yazmıs . Polis cagırmak akıllarına gelmıyor ama kafayı yiyip oturup ağlıyorlar çok değişik
İmitasyonları da bilerek almıştır, hani hırsıza kalacaksa suç hırsız ne bilsin gerçek sanmış almış ben olsam niye sahte altını alayım demek için, yani gözümüzle görmedik ama eşten başka şüpheli yok

Arkadaslar insanin esi dedigi kişi de 140 dolar icin bu senaryoyu uydurur mu yahu ben kocasinin aldigini düşünmüyorum. Yani fazla utopik 140 dolar icin karisini kapisi acik evde mi uyatacak sanmiyorum. Ya parayi fazla hatirliyorsunuz ya da firsat bu firsat diyip onceden eksilen parayi simdi eksilmis gibi yansitiliyor

diyelim ki gerçekten hırsız girdi veee imitasyon bileziği aldı (hırsızlar kuyumcudan bile daha iyi ayrıt ediyor sahteyle gerçeği) paradan da sadece 140 euro aldı eşin neden sana yükleniyor ve sana hırsız diyor ? Alsam senden mi gizlicem be salak diyemediniz mi ?

Kaç para vardı orada sizinde bilmeniz lazimki eksik dediğinde doğrumu söylüyor anlayın bilinmez konu biri girip almış da olabilir ne bilelim komşuyu komşunun oğlunu kızını kargocuyu suycuyu yada brosur dagitani çoluğu çocuğu .Mahalle semt site güvenilir mi kamera varmı varsa bakın.Yoksa nereden bileceksiniz komşular güvenli dir değildir kleptomani var bilmemneyi var ben buna katılmam .Onun dışında siz almadiysaniz o aldı yada yanlış saydı .Herkes birbirini bilirse neyin nerde oldugunuda biliyordur belki .Hem bulup dağıttığını toplayıp gitmek zormu ? Karistirilmamis falan diyorsunuz .

Belkide bilezikleri gerçek sandı alan kişi belki o anda düşünmedi yakalanmamak için aldı kaçtı gerçi niye tüm parayı almadı belki ses duydu alelacele kaçtı

Valla evdeykenmi oldu sizin olay ben evde değilsiniz sandım o zaman ya eşiniz yada komşu olabilir başka ihtimal düşünemiyorum günahı boynuna illa öyle demiyorum genede mantıklı olan bu .Yoksa kim gösterir bu cesareti sizin evde uyuduğunuzu uykunuzun ağır olduğunu eşinizin evde olmadığını bilen birisi.Utansaniz komşu kapı açık kalmış merak ettim seni der geçerdi al size bahane

Yüzde yüz eşiniz almış maalesef ve size yıkmaya çalışıyor. Bileziklerinizin imitasyon oldugunu biliyor muydu? Eşinizin bilmediginiz bir borcu olabilir mi? Banka hareketlerine(nereye kime para transferi yapılmış, nerelerde harcama yapılmış) trendyol,yemeksepeti vb. Uygulamarda nerelere ne sipariş edilmiş, ayriyetten kullandıgını bilmediğiniz bir bankada hesabı olabilir ve iphone kullanıyorsa banka uygulaması telefonunda hiç yüklü değilmiş gibi görünebilir size tavsiyem appstoreden tüm banka uygulamalarını kontrol edin yüklü olan var mı diye. Ek olarak bu aralar sanal kumar çok yaygınlaştı bu sitelere para transferi gerçekleştirmiş olabilir kart hareketlerini kendinize mail olarak atın ve tek tek inceleyin derim.

Yukarıdaki yorumada biraz katılıyorum fakat komşu yaptıysa bu niye uzman hırsız olmadığıni ve evin dagilmadiginida açıklıyor biliyordur evin içini sahte bilezikleri niye gerçek sandığında açıklar bu profosyonel değil gerçek sandı Eşiniz niye sahte olduğunu billdiği bilezikleri alsın inandırıcı olsun diyemi hırsızlık hikayesi.İyide eşinizin paraya ihtiyacı olsa kendi parası degilimi o para isterse hepsini almazmi

Hırsızlar gerçekle sahteyi çok iyi ayırt ediyolar bir de. Teyzemin evine girdi tek tek ayıklamış gerçekleri kutudan şrfsz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…