Ben eşiniz bu kadar iyi rol yapan biri olsa bilirdiniz diyorum kendi parasını yada ortak ev paranizi niye böyle iç etsinki tamam borcu harcı varmı araştırın o ayrı da komşu ihtimali de çok uzak değil.Sizi evi niye bilmesin 18 yıllık komşu kardan biri yada diğeri bilezikleri niye gerçek sanmasın niye evi dagitsin kadın toplar çıkar dağıttığını ararken belki ilk kez yaptı belki borcu var belki para sıcak geldi bilemem oluyor böyle olaylar niye olmasın yatakodasinda siz uyuyorsunuz oraya girmemiştir .Heyecan ve yakalanma korkusu ile bir miktar parayı alıp kaçabilir .Dediğim gibi uyansaniz banyoda yakalasaniz hemen düştün kaldım sandım telaş yaptım diye sallayabilir Evde görseniz sana bakıyordum der Niye olmasinki oluyor bunlarda bilinmez insan yaşayan cok.Kahveye gelmiştir kapıyı açık görmüştür yabancı birinin bir cesaret içerde köpek mi var çocuk mu var kaç kişi var bilmeden evi ve o bilezikleri bilmeden içeri girmesi çok da olası değil .O zaman boşuna tartışmayın bence birbirinizle giden o kadar olsun.Sanal bir halt ediyormu onuda arastirin .Ben karar veremedim ikiside olabilir komşu yada eş.Kocanizi siz tanıyorsunuz yaparmi bu kadar abuk birşey
Aklın yolu bir kocanız almış gibi duruyor, imitasyonun alınması hırsızlık şüphesini güçlendirmek,sizi suçlaması onu suçlamak aklınıza gelmesin diye manipüle etmek.Hırsız sahte gerçeği ayırt eder, toplu paranın içinden almaz hepsini alır,bulmak için etrafı dağıtır, eliyle koymuş gibi bulmaz .....Kapıyı açma kilitleme mevzusu o kadar saçma ve komik ki... Nasıl bir adamla evlisiniz,çok korkunç.