gerçekten böyle mi düşünüp geçmeliyim? olmuyor ki, keşke diyebilsem keşke önüme bakabilsemHerşeyde bir hayır vardır
Çalışırken var mıydı böyle problemler hatırlamıyorum. Ama şimdi böyle o kadar vuruyor ki, dayanamıyorum. Kendimde devam edebilecek güç bulamıyorum artık. Çok teşekkür ederim yorumunuz için...Hayat her zaman dümdüz bir çizgide ilerlemez böyle zamanlar olur olacak ki gelişip ilerleyebilin
Aynı şekilde Eylül ayından beri türlü şeylerle uğraşıyoruz biz de neredeyse bir yıl olacak bu silsile başlayalı bakınca her şey üst üste arka arkaya gelmiş gibi duruyor ama eminim bir zaman sonra hepsinin nedeni varmış bunlardan hep bir şey öğrenmişiz ya da bunların olması için bunların yaşanması gerekiyormuş diyeceğiz
Allah kötünün içindeki iyiyi görüp onu yaşayabilmeyi nasip etsin diyerek devam ediyoruz
Neyseki hayat böyle bir şey iyi şeyler kalıcı olmadığı gibi kötü şeyler kötü günler kötü dönemler de kalıcı değil
Ben de deneyeyim adaçayı çörek otu falan.Boyle donemlerde ya da icimi sıkıntı bastiginda ya helva ya minik çörekler yapar dua okur konu komsuya dagitirim
Evde corekotu adacayi falan yakmak da psikolojik olarak iyi geliyor
Dua etmek de öyle
En son ne zaman maneviyatinizi güclendirdiniz bi dusunun
Vardır hayat problemsiz olmaz ki ama çalıştığınız için aklınız odağınız başka yerdedirÇalışırken var mıydı böyle problemler hatırlamıyorum. Ama şimdi böyle o kadar vuruyor ki, dayanamıyorum. Kendimde devam edebilecek güç bulamıyorum artık. Çok teşekkür ederim yorumunuz için...
Psikolojik anlamda bitmiş gibiyim ama psikoloğa gitsem hap verecek, günlerce uyuyacağım diye gitmek gelmiyor içimden. Ne düz bir düşünce ama öyle geliyor.Ruh sağlığınızı etkiliyor mu bu olay peki etkiliyorsa bir piskologa görünün isterseniz
Ben bir süre öyle olmuştum uyuyamıyordum mesela evet ama akşam mesela içiyordum on dakika sonra uykun geliyordu ama bir iki ay sknra normale dönmüştümPsikolojik anlamda bitmiş gibiyim ama psikoloğa gitsem hap verecek, günlerce uyuyacağım diye gitmek gelmiyor içimden. Ne düz bir düşünce ama öyle geliyor.
işten kendiniz istifa etmişsiniz kayınpederiniz için başınız sağ olsun fare falan olabilir yani bence olayları biraz büyütüyorsunuz gibi bu yaşadıklarınız evet sıkıntı ama günlük sıkıntılardan büyük problemler değil çok şükürMerhaba,
Bu silsile önce işten istifa ederek ayrılmamla başladı gibi. İşten çıktıktan 3 hafta sonra kayınpederi kaybettik. Evime fare girdi, 1 haftada fareyi evden zor çıkardık. Eşimin maaşı 15 gün geç yattı ödemelerimiz sıkıntıya girdi. Dün de dolandırıldım. Bunların hepsi tam 3 ay içinde olan olaylar. Daha bir çok olay da var, kısa tutayım dedim. Sürekli olarak bir sıkıntıdan kurtulunca ötekine geçmek için 1-2 gün nefes alabiliyoruz. Tam rahatladık bunu da hallettik diyoruz. Hop yeni bir dert daha çıkıyor. Hayatım boyunca hiç böyle bir zamana denk gelmemiştim. Nasıl bir yol izlemeliyim? Annem nazar olabilir dedi, kendimi okuttum bir hocaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?