• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şey yoluna girmişken gelen affedememe hissi..

Bitirmeli miyim?

• Değişmiş, zamanla yaptıklarını unutmaya çalış.

OY: 2 13,3%
  • Yaptıklarını asla unutamazsın ayrıl.

OY: 13 86,7%

• Ankete Katılan
    15

Justtlovee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2018
151
140
18
31
Saat gece 2 ve ben asla uyuyamıyorum. Kv, kp, ve erkek arkadaşımı affetsem ve her şey yoluna girse de içimde hazen halâ onlara karşı kin duyuyorum. Öfke sorunum olduğunu ve ilaç kullandığımı söylemiştim. Ilaclara bağlı yaşamayı bıraktım ve sanki bir anda hayatım değişti. Artık kendimi sakinleştirebiliyorum. Erkek arkadaşım bunun farkında ve ben adeta bir prensese dönüşmüşüm gibi davranıyor. Hayır yani bu sorunu yaşadığım dönemde bunu fazlasıyla dile getirmek yerine bana yardımcı olmadı. Ben öfkelenirken inadıma karşımda soğuk kanlılık ile otururdu. Buna daha çok öfkelendiğimi biliyor. Şimdi her şey çok yolunda. Aileler bir şekilde arayı düzeltti, bizde düzelttik. Benimle evimizin parkelerini beğenmediğim için kavga eden adam gitti dünyaları önüme seren adam geldi. Ama neden böyle oluyor? Sanki halâ arkamdan konuşuyorlar gibi hissediyorum. Ben şuanda kendi evimdeyim yani farklı bir şehirde. Bugün orada bir düğüne katıldılar. Düğünde onun çevresindeki tüm gençlerin eşleri kız arkadaşları nişanlıları vs vardı. Bunu asla kıskanmadım. Kıskandığım şey daha dün ki kızlar bile belli bir sıfatla oradaydı. Ama biz bir seneye yakındır uğraşmamıza rağmen bir nişan yapamadık. Ne zaman tamam desek bi tartışma çıktı ve defalarca her şey iptal edildi. Onu çok seviyorum. Hemde çok. Ama ayrılmak istiyorum. Önceden yaptığı hataları affettim. Daha doğrusu benim ki ayrı kalmaya dayanamamaktı. Şimdi bakıyorum aslında içimde tamamiyle bir af söz konusu değil. Hep bana yaptıklarını düşünüyorum. Insanlar değişebilir biliyorum. Ben değiştim. Oda değişti. Hatalarımızdan ve yaşadıklarımızdan ders aldık. Ama neden böyle oluyor bilmiyorum. Aklımda hep bir mesaj atayım bitireyim düşüncesi var. Ayrılınca çok üzüleceğim. Her zaman ki gibi. Ama böylede olmuyor. Bir şey söyleyince de o konuları kapattık açma lütfen diyor. Ben ne yapacağım bayanlar:KK43::KK43::KK43: bu arada erkek arkadaşım çok efendi ahlaklı birisi. Ben ona sinirlenip ağza alınmayacak şeyler söylediğimde bile bana sadece kalbimi kırıyorsun vs cümleler kurar. Bugüne kadar yanlış bir davranışını görmedim. Aramızdaki sorun özür dilemeyi bilmemesi ve beni ailesine karşı korumayıp fazlasıyla onların dolduruşuna gelmesiydi. Başlarda bir hata yaptığında çiçekler yemekler kapıda saatlerce beklemeler. Daha sonra ailesinin uyarması ile bu davranışları son buldu. Şimdi yine yapıyor ama geçmişteki dolduruşlara geldiği günler aklımdan silinmiyor..

Kaçan kovalanır olmuş.
Peşinizde olmasaydı böyle düşünmezdiniz.

Ha ama olaya bakınca, bence de ayrılın gitsin. Sizin haklılığınızda yanınızda olamayan biriyle ömür geçer, ama törpülenerek geçer.

Kaçan kovalanır olmuş.
Peşinizde olmasaydı böyle düşünmezdiniz.

Ha ama olaya bakınca, bence de ayrılın gitsin. Sizin haklılığınızda yanınızda olamayan biriyle ömür geçer, ama törpülenerek geçer.
Evet açıkçası şuan istediğimi elde etmiş şımarmış gibi hissediyorum. Ama elimde olmadan bunları düşünüyorum..

Çocuğun bariz bi hatası yok gibi görünüyor. Siz sanki biraz fazla mı kaprislisiniz?
Kayinvalide adayınız, oğlunun saatlerce bi kızın kapısında beklemesinden, naz niyaz cekip üzülmesinden ve ofkesine hakim olmayi bilmeyen biriyle birlikte olmasindan hoslanmamakta gayet haklı. Oğlunu doldurmamış, akıl vermiş, nasihat etmiş gibi duruyor burdan bakınca. Boşuna kinlenmeyin.

Çocuğun bariz bi hatası yok gibi görünüyor. Siz sanki biraz fazla mı kaprislisiniz?
Kayinvalide adayınız, oğlunun saatlerce bi kızın kapısında beklemesinden, naz niyaz cekip üzülmesinden ve ofkesine hakim olmayi bilmeyen biriyle birlikte olmasindan hoslanmamakta gayet haklı. Oğlunu doldurmamış, akıl vermiş, nasihat etmiş gibi duruyor burdan bakınca. Boşuna kinlenmeyin.
Sorunlar genelde kv adayından dolayı oluyordu. Kendini çok haklı görüyordu bu yüzden de hep bırak o sana gelsin dediler. Bende bekledikleri gibi hep gittim. Doğruyu göstermeye öğretmeye çalıştım. Sonunda öğrendi. Ama şimdide ben gidesim yok. Adeta o iteleyerek götürüyor.

Sorunlar genelde kv adayından dolayı oluyordu. Kendini çok haklı görüyordu bu yüzden de hep bırak o sana gelsin dediler. Bende bekledikleri gibi hep gittim. Doğruyu göstermeye öğretmeye çalıştım. Sonunda öğrendi. Ama şimdide ben gidesim yok. Adeta o iteleyerek götürüyor.

Profilinizde yazan bilgiler dogru mu? Üniversite öğrencisi misiniz?

Adam bir şey yapmıyorsa niye özür diliyordu ben onu anlamadim?

Ayrıca kadın saatlerce kapısında bekleme diyerek iyi yapmış. Egonuz okşansın istiyorsunuz sanki sürekli.

Adam bir şey yapmıyorsa niye özür diliyordu ben onu anlamadim?

Ayrıca kadın saatlerce kapısında bekleme diyerek iyi yapmış. Egonuz okşansın istiyorsunuz sanki sürekli.
Peki bundan ona ne? Iliskimiz ben kv ve erkek arkadaşım arasında mı?

Eski konulara göz attığım için sordum. Sizin işler çok seviyesizleşmiş. Küfürler, kavgalar, küsmeler, korkunç telefon gorusmeleri.. Siz de hiç standart eğitimli bir insana yakışacak şekilde davranmamışsınız.
Objektif bir üçüncü kişi olarak hayatınızda yeni bir sayfa açmanızı, bu kadar feci bir geçmişi olan bir ilişki ile kendinizi yıpratmamanızı tavsiye edeceğim. Kendinize de bir çekidüzen verin.

Peki bundan ona ne? Iliskimiz ben kv ve erkek arkadaşım arasında mı?

Kadının çocuğu. İnsan evladına nasihat edemez mi? Sizin sorununuz bu değil zaten. Kayinvalide adayının yakınlarıyla telefonda kavga bile etmişsiniz. Hiç yakışıyor mu Allah aşkına? Ben olsam yediğim hakareti yutmaz ama hatalı olduğum için ilişkiyi bitirir yoluma bakardım.

Affedememe hissi evlendikten sonra katlanarak artacaktır...
Simdi aklinizdan ayrilma fikri geçiyorsa, evlenseniz bile bosanirsiniz..

Kadın psikoljisi o kadar farkli bir şey ki 5 yıl önce yasadigini yaşarken dert etmezken yıllar geçince içine dert oluyor ve insanın içini kin bürüyebiliyor..

Bu nedenle ayrılmazsan bu affedememe hissi daha da büyüyecek bence...

Canım sen daha dün bunların çok tehlikeli olduğunu büyü vs uğraştıklarını söylüyordun doğru değil mi. Ne ara bunlar senin peşinde koşar oldu. Daha düne kadar oğullarına başkasını ayarlıyorlardı. Neden hâlâ bunları kafaya takıyorsun. Hakedene hakkını ver bırak gitsin

Her zaman karşı tarafın ailesiyle mesafeli olmak gerektiği kanısındayım. Çok içli dışlı olmuşsunuz ve üstelik seviyesiz şekilde tartışmalar yaşamışsınız. Ne gerek vardı bu kadar samimiyete, hele ki resmiyete dökülmeden. Eski konularını da merak edip okudum, sende de epey hatalar var. İçine sinmiyorsa, unutamam diyorsan ip bir gün kopacaktır. Ya şimdi ya sonra..illa bir gün..

Eski konulara göz attığım için sordum. Sizin işler çok seviyesizleşmiş. Küfürler, kavgalar, küsmeler, korkunç telefon gorusmeleri.. Siz de hiç standart eğitimli bir insana yakışacak şekilde davranmamışsınız.
Objektif bir üçüncü kişi olarak hayatınızda yeni bir sayfa açmanızı, bu kadar feci bir geçmişi olan bir ilişki ile kendinizi yıpratmamanızı tavsiye edeceğim. Kendinize de bir çekidüzen verin.
Aynı fikirdeyim

Ayrilin bu adam da ailesi de sizden kurtulsun. Bu saatten sonra agizlariyla kus tutsalar size yaranamazlar. Ayrilin yoksa sadece kendinizi degil bu takintili ruh halinizle butun aileyi zehirleyeceksiniz. Bazi erkekler gercekten cok sabirli ben konuyu okurken dayanamiyorum, size bir omur katlanmayi kabul etmis bu adam ama yine olmuyor. Bence asil soru su olmali sizi gibi takintili birinden neden ayrilmiyor sozlunuz. Acaba mazosist mi ?

Ben senin konularını takip ediyorum
Seni de kendime benzetiyorum
Ve sen haklısın yok altınları alacaklarmış oldu canim
Yok anneme mesafe koycam demeler ama sana mesafe koymalar o konuda arkadaşlar seni haksiz bulmustu ama sen haklisin
Senin ofke kontrol probleminden ziyade yamuk insanlara dayanamama,yalanci insanlara tahammul edememe,haksizliga gelememe gibi sorunlarin var
Keske herkesin boyle sorunlari olsa. Millet 2 yuzlu olmus iste kocasına askim hayatım heheheh kaynanasina annecim annecim boyle yürütüyorlar islerini sahtekarlikla
Canim unutamazsin ömrün gecer yine unutamazsin o parke olayindan tut neler neler
Istediği kadar efendi ahlakli birisi olsun bu aile seni cok yoracak,arana mesafe koycaksin olmayacak kestirip kusceksin karsi tarafla kayinvalide kayinbaba ama esin arkanda durmayacak dengeyi saglayabilcek birisi degil benim okuyupta anladigim kadari ile.dengesiz birisi zaten .bu zamana kadar bi yuzuk bi cicek alipta gelemediler mi istemeye oyaliyorlar resmen ama bence isabet yol ver bu cocuga
Ben senelerce antidepresan kullandim birakinca adeta dunyam değişti
Sen 1 ay sonra kendindeki degisimi goreceksin zaten
Yedigin yemeklerin tadi bile bambaska olcak tadini alacaksin
Sen taviz vermeyi seven birisi degilsin anladigim kadariyla hayata dair bazi dogrularin ve fikirlerin var ve bunlari kimse degistiremez.
Ever bu iliskiyi gayette 2 kisi yasiyorsunuz
2 kisi konusurken 3.ye ne düşüyordu?
Canim uzak dur boyle firsat insanin hayatinda karsisina ya 1kez cikar ya 2 kez mademki simdi o senin pesinde dolaniyor
Iyice süründür
Surundurdukce rahatlarsin
Sen haklisin dimdik dur
Affedememek te haklisin
Evlensen de unutamayacaksin
Malesed zihnimizde olanlari unutturucak bir ilac ya da bir ameliyati henuz tıp gelistirmedi.
Kaynanan kusura bakma ama kötü bir insan
Seni cok uzer bunlar inan bana. Hakkinda hayirlisi olsun ama yerinde olsam sanirim ayrılırdım

Seni yalanci yerine koyan bir kaynana senin arkanda duruyormus gibi gözüküp durmayan bir es adayi
Annesinin ağzının icine bakan eş adayı
Ben hep derim ki dunyanin binbir türlü hali var
Her mevsim ayni cicek acmaz.. Bir cicekle mevsim gecmez Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin

Ama oldu ya ihtiyacin oldu bu cocugun ailesine neler yapabilceklerini düşünebiliyormusun :(
Hic tekin insanlar değil
Sen dersin ki evim ayrı kapim ayri
Olmuyor iste olmuyor bir telefon geliyor hersey degisiyor
Cooooooook iyi düşün güzelim
Cok radikal bir karar alman lazim
Et tırnaktan ayrilmaz derler sevgilin ailesine ayar verebilcek mi senin arkanda durabilcekmi suanki olan davranislari hep devam edicekmi gecmisi sana unutturabilcek mi
Cevabi sende
Iyi dusun canimm öpüyorum

Saat gece 2 ve ben asla uyuyamıyorum. Kv, kp, ve erkek arkadaşımı affetsem ve her şey yoluna girse de içimde hazen halâ onlara karşı kin duyuyorum. Öfke sorunum olduğunu ve ilaç kullandığımı söylemiştim. Ilaclara bağlı yaşamayı bıraktım ve sanki bir anda hayatım değişti. Artık kendimi sakinleştirebiliyorum. Erkek arkadaşım bunun farkında ve ben adeta bir prensese dönüşmüşüm gibi davranıyor. Hayır yani bu sorunu yaşadığım dönemde bunu fazlasıyla dile getirmek yerine bana yardımcı olmadı. Ben öfkelenirken inadıma karşımda soğuk kanlılık ile otururdu. Buna daha çok öfkelendiğimi biliyor. Şimdi her şey çok yolunda. Aileler bir şekilde arayı düzeltti, bizde düzelttik. Benimle evimizin parkelerini beğenmediğim için kavga eden adam gitti dünyaları önüme seren adam geldi. Ama neden böyle oluyor? Sanki halâ arkamdan konuşuyorlar gibi hissediyorum. Ben şuanda kendi evimdeyim yani farklı bir şehirde. Bugün orada bir düğüne katıldılar. Düğünde onun çevresindeki tüm gençlerin eşleri kız arkadaşları nişanlıları vs vardı. Bunu asla kıskanmadım. Kıskandığım şey daha dün ki kızlar bile belli bir sıfatla oradaydı. Ama biz bir seneye yakındır uğraşmamıza rağmen bir nişan yapamadık. Ne zaman tamam desek bi tartışma çıktı ve defalarca her şey iptal edildi. Onu çok seviyorum. Hemde çok. Ama ayrılmak istiyorum. Önceden yaptığı hataları affettim. Daha doğrusu benim ki ayrı kalmaya dayanamamaktı. Şimdi bakıyorum aslında içimde tamamiyle bir af söz konusu değil. Hep bana yaptıklarını düşünüyorum. Insanlar değişebilir biliyorum. Ben değiştim. Oda değişti. Hatalarımızdan ve yaşadıklarımızdan ders aldık. Ama neden böyle oluyor bilmiyorum. Aklımda hep bir mesaj atayım bitireyim düşüncesi var. Ayrılınca çok üzüleceğim. Her zaman ki gibi. Ama böylede olmuyor. Bir şey söyleyince de o konuları kapattık açma lütfen diyor. Ben ne yapacağım bayanlar:KK43::KK43::KK43: bu arada erkek arkadaşım çok efendi ahlaklı birisi. Ben ona sinirlenip ağza alınmayacak şeyler söylediğimde bile bana sadece kalbimi kırıyorsun vs cümleler kurar. Bugüne kadar yanlış bir davranışını görmedim. Aramızdaki sorun özür dilemeyi bilmemesi ve beni ailesine karşı korumayıp fazlasıyla onların dolduruşuna gelmesiydi. Başlarda bir hata yaptığında çiçekler yemekler kapıda saatlerce beklemeler. Daha sonra ailesinin uyarması ile bu davranışları son buldu. Şimdi yine yapıyor ama geçmişteki dolduruşlara geldiği günler aklımdan silinmiyor..

Oyle bir yazmissniz ki ben basta uzun bi evlilik sandim ki daha evli bile degilsiniz. Bu dert bu cile neden anlamis degilim. Yapamiyosam birakirsin neden bu kadar hicbiseyi unutamazken devam ettirme istegi icindesin ki. Ahlakli yazmissin neye gore ahlakli?? Bu cok goreceli bi kavram. Hakliyi haksizdan ayiramadiktan sonra adil olmadiktan sonra dunyanin en ahlaklisi olsa kac yazar ki...

Yavrum bu işin oluru yok olmaz yaniiii olmazzzz bir an evvel ayrıl bu erkek arkadaşından daha ortada fol yok fos yok kocan değil nişanlın değil kaynanana onu dedi kayınpeder bunu dedi yok eltisinin gelini şunu dedi daha şimdiden bu kadar yüz göz olmak hiç iyi değil şimdiden o kadar tüketmişsiniz ki herşeyi bu evlilikten hayır gelmez daha gençsin yerinde olsam ayrılır önüme bakardım

Back
X