- 16 Haziran 2018
- 151
- 140
- 18
- 31
- Konu Sahibi Justtlovee
Saat gece 2 ve ben asla uyuyamıyorum. Kv, kp, ve erkek arkadaşımı affetsem ve her şey yoluna girse de içimde hazen halâ onlara karşı kin duyuyorum. Öfke sorunum olduğunu ve ilaç kullandığımı söylemiştim. Ilaclara bağlı yaşamayı bıraktım ve sanki bir anda hayatım değişti. Artık kendimi sakinleştirebiliyorum. Erkek arkadaşım bunun farkında ve ben adeta bir prensese dönüşmüşüm gibi davranıyor. Hayır yani bu sorunu yaşadığım dönemde bunu fazlasıyla dile getirmek yerine bana yardımcı olmadı. Ben öfkelenirken inadıma karşımda soğuk kanlılık ile otururdu. Buna daha çok öfkelendiğimi biliyor. Şimdi her şey çok yolunda. Aileler bir şekilde arayı düzeltti, bizde düzelttik. Benimle evimizin parkelerini beğenmediğim için kavga eden adam gitti dünyaları önüme seren adam geldi. Ama neden böyle oluyor? Sanki halâ arkamdan konuşuyorlar gibi hissediyorum. Ben şuanda kendi evimdeyim yani farklı bir şehirde. Bugün orada bir düğüne katıldılar. Düğünde onun çevresindeki tüm gençlerin eşleri kız arkadaşları nişanlıları vs vardı. Bunu asla kıskanmadım. Kıskandığım şey daha dün ki kızlar bile belli bir sıfatla oradaydı. Ama biz bir seneye yakındır uğraşmamıza rağmen bir nişan yapamadık. Ne zaman tamam desek bi tartışma çıktı ve defalarca her şey iptal edildi. Onu çok seviyorum. Hemde çok. Ama ayrılmak istiyorum. Önceden yaptığı hataları affettim. Daha doğrusu benim ki ayrı kalmaya dayanamamaktı. Şimdi bakıyorum aslında içimde tamamiyle bir af söz konusu değil. Hep bana yaptıklarını düşünüyorum. Insanlar değişebilir biliyorum. Ben değiştim. Oda değişti. Hatalarımızdan ve yaşadıklarımızdan ders aldık. Ama neden böyle oluyor bilmiyorum. Aklımda hep bir mesaj atayım bitireyim düşüncesi var. Ayrılınca çok üzüleceğim. Her zaman ki gibi. Ama böylede olmuyor. Bir şey söyleyince de o konuları kapattık açma lütfen diyor. Ben ne yapacağım bayanlar

bu arada erkek arkadaşım çok efendi ahlaklı birisi. Ben ona sinirlenip ağza alınmayacak şeyler söylediğimde bile bana sadece kalbimi kırıyorsun vs cümleler kurar. Bugüne kadar yanlış bir davranışını görmedim. Aramızdaki sorun özür dilemeyi bilmemesi ve beni ailesine karşı korumayıp fazlasıyla onların dolduruşuna gelmesiydi. Başlarda bir hata yaptığında çiçekler yemekler kapıda saatlerce beklemeler. Daha sonra ailesinin uyarması ile bu davranışları son buldu. Şimdi yine yapıyor ama geçmişteki dolduruşlara geldiği günler aklımdan silinmiyor..