- 19 Mayıs 2020
- 47.832
- 214.940
- 598
- Konu Sahibi Hamile_annee
Normal. Ben şahsen spotifydan bile engellerim.Insanlar buna niye hediye felan takmadigi cok acik degil mi..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal. Ben şahsen spotifydan bile engellerim.Insanlar buna niye hediye felan takmadigi cok acik degil mi..
ya yattıgı yerde doguracak nıye taksınlar kı kendısıne
ben kendı kendıne dogurup gobek bagını kendı kesıp bebegını koseye koyup çapa yapmaya devam eden kadına altın takarım kolaya kacıyor bu uye canı da pek nazlı doktorla dogum yapmakta ne var kedıler bıle doguruyor hem o kadar kıtap okudum dıyor hala kendı kendıne doguramıyor bu kadar dogal ve basıt bır mevzuyu gerceklestıremıyor
![]()
Okudum, okudum.İsterse yazdım okudun mu acaba
Normal. Ben şahsen spotifydan bile engellerim.
Fake olduğunuza çok çok eminim. Ya da doğumuna sayılı günler kalmış bir hanımın bu kadar düşüncesiz ve gaddar olabileceğine inanmak istemiyorum.Valla kimse kusura bakmasın çocuğu olmaması ayrı bir konu ama daha hamile kalmadan öyle böyle yapıcam derse Allah zaten vermez
döşü kıllı rüstem abi cıkacak kesınKeske kkda cam acma ozelligi olsa konu sahibi kim cikacak acaba. Cunku kadin da degil hamile de degil bence. Kimbilir kim konu sahibi burasi kasiyor msn var mi merak ediyoruz kimsinnn. Inanilmaz eglendim bu gece karantina gecelerimden biri daha renklenmis oldu.
Spotify çok önemli bence de ilk olarak oradan engellenmeliNormal. Ben şahsen spotifydan bile engellerim.
Terbiyem müsade etse neler yazacağım da..belli ki bazı uzuvları tam çalışmıyor.Baya bi sinirlendim de sonra dedim ailesi sallamıyor ben niye değmeyecek biri için sinirimi bozayım.BoşverSimdiye kadar cahil diye gülüp geciyorduk ama iyice sacmaladi. Doguma bir gün kala ölen bebekler var bu hala kibir ve laf pesinde. Etrafindaki insanlar bosuna sevmiyor. Buna birak bilezik takmayi bir torba insanlik taksinlar. Bunun yüzünden ban yiyecem kesin ama Mune ablaya karsi boynum kildan ince.
Yo hayır olabilemezdi ,öyle bir ihtimal yoktu ,kendisi belirliyor cinsiyeti haberiniz yok muGerekirse kocasının ç.küne süzgeç takar süzdürür y leri
![]()
Terbiyem müsade etse neler yazacağım da..belli ki bazı uzuvları tam çalışmıyor.Baya bi sinirlendim de sonra dedim ailesi sallamıyor ben niye değmeyecek biri için sinirimi bozayım.Boşver![]()
bende boyle dusunmek istiyorum heleki bu yorumundan sonra.. Buna ne desek boş. Vallahi cok yazık yaa.Okudum, okudum.
Anneniz gece gündüz bebeğinize baksın, siz sadece çalışın.
Tek çalışan kadın siz olacaksınız tabi.
Ama diğer kadınlar nazlı siz katiyen değilsiniz.
Okudukça gerçek olmadığınızı düşünmek istiyorum.![]()
Önce bi kal da.
buradan birşeyler tuttururum da ekşiye yazar olurum hayalleri kuran sivilceli bir ergen cikacak bencedöşü kıllı rüstem abi cıkacak kesın
aynı bu tipte ekrana bakan
Bende tenks konu sahıbesiAy akşam akşam iyi güldüm. Tenks konu sahibi.![]()
Bu kadar olumlu bi insanın acı çeken veya gerçekten nazlanan insanlar hakkında böyle üstten konuşması... Güzel günlerinizin tadını çıkarın böyle şeyler düşünmek yerine. Nazlı insanları da olumlu pozitif karşılayın çünkü siz öyle bi insansınız. Mutlu doğumlar, mutlu kırklarİyi düşünüyorum iyi oluyor
laktasyon mastiti mi genetikmiş?Bu meme ucu genetik canım benim ailede olmamış
Insanlar buna niye hediye felan takmadigi cok acik degil mi..
Aaayyydöşü kıllı rüstem abi cıkacak kesın
aynı bu tipte ekrana bakan
Nazlanmak iyidir, nazlanmadıkta noldu madalyamı taktılarDoğumuma az kaldı çok şükür hamileliğim iyi geçti bulantım olduğunda yemek yerdim geçerdi olmadı ilaç içerdim öyle abartı bir bulantım olmadı yani.
Hamileyken temizlik de yemek de yaptım yürüyüşe de çıktım şükür ödem falan olmadı.
Doğumum sezaryen olacak bazı insanlara bakıyorum normal doğumdan sonra bile 40 gün kalkmıyorlar.
Bunlar neden hep aynı insanlarda aynı şekilde oluyor?
Mesela hamileyken çok nazlanmayan doğumda da hemen ayaklanıyor.
Ama hamileyken tv bile silemiyorum diyen normal doğuran arkadaş 40 gün kalkmadı yerinden.
Gerçekten doğumları hamilelikleri bu kadar mı zor geçiyor mesela bir arkadaşım senin de ödem olur herkesin olur çatlak olur demişti uyu uyu hamileliğin son zamanlarında uyuyamazsın demişti hiçbiri olmadı bende.
Doğumunu abarttı abarttı ama sezaryen olanlar bile kolay dediler sonuçta hiç ağrısız olmaz can çıkıyor içinden.
Şimdi ne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Neden bu kadar nazlılar insan gerçek sanıyor yaşayınca anlıyor...
Şimdi de sezaryeni ölüm gibi anlatanlar var bakıyorum her şeyleri zor hep olumsuz insanlar böyle anlatıyorlar...