Her Şeyde Nazlanan İnsanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Böyle gelinim olsa buna altın takacağıma yapar b.ka takarım daha iyi

Ya gerisini gectim de hamile kalamayana laf söylemek terbiyesizligin kacinci leveli acaba. Sözde egitimci. Araplarin bir lafi vardir: "Esege istedigin kadar kitap yükle, bu onu bilim adam yapmaz." Konu sahibi bu lafin vücut bulmus hali resmen

döşü kıllı rüstem abi cıkacak kesın
:KK53:aynı bu tipte ekrana bakan

Rustem abi haklisin abi bagzi bayanlar cok nazli ve paragoz... Kesinlikle sanki ilk doguran kendileriymis gibi davraniyorlar abi. Evlenecek cocuklarinin anasi olmaya layik olacak kadin kalmadi abi baksana bu sitede bile bayanlar cocugun eline vermis telefonu tableti sitede yorum okuma pesinde. Senin evlenecegin kizin buralarda isi olmaz zaten abim. Abim duzene comak soktun. Buyuk oyunu bozdun. Buradaki bayanlara sinan ozenden beni mi bulur beni mi bulur. Hep simarik hep bos hatunlar. Gece oturur gunduz uyur... Ile baslayan sarkiyi gonderdin adeta abim. Rustem abim SAG OL.

Aaayyy :deli:aha bundan demiii👉:KK53:
Ayyyy ben bu yorumu yaparken barmaklan gosterdıgım emojiyi koyarken yanı sizin de koyduğunuzu görmeden koymus tum valla tamamen tesasuf :Dsonradan farkettım. Demekkı gıllı rustem denilince herkesin aklına bu geliyor. Tamm bu emojinın adı rustem olsun bundan sonr a🤣🤣🤣

Doğumuma az kaldı çok şükür hamileliğim iyi geçti bulantım olduğunda yemek yerdim geçerdi olmadı ilaç içerdim öyle abartı bir bulantım olmadı yani.
Hamileyken temizlik de yemek de yaptım yürüyüşe de çıktım şükür ödem falan olmadı.
Doğumum sezaryen olacak bazı insanlara bakıyorum normal doğumdan sonra bile 40 gün kalkmıyorlar.

Bunlar neden hep aynı insanlarda aynı şekilde oluyor?
Mesela hamileyken çok nazlanmayan doğumda da hemen ayaklanıyor.
Ama hamileyken tv bile silemiyorum diyen normal doğuran arkadaş 40 gün kalkmadı yerinden.

Gerçekten doğumları hamilelikleri bu kadar mı zor geçiyor mesela bir arkadaşım senin de ödem olur herkesin olur çatlak olur demişti uyu uyu hamileliğin son zamanlarında uyuyamazsın demişti hiçbiri olmadı bende.
Doğumunu abarttı abarttı ama sezaryen olanlar bile kolay dediler sonuçta hiç ağrısız olmaz can çıkıyor içinden.
Şimdi ne zaman konuşsam yoruluyorum yoruluyorum diyor içime fenalık geliyor evindesin çalışmıyorsun bi tane bebeğin var bu kadar neye yoruluyorsun anlamıyorum.
Neden bu kadar nazlılar insan gerçek sanıyor yaşayınca anlıyor...

Şimdi de sezaryeni ölüm gibi anlatanlar var bakıyorum her şeyleri zor hep olumsuz insanlar böyle anlatıyorlar...
Benim şahsen naz yapacak kimsem yok.eşime bile yapmam elimden ne geliyorsa yemektir bulaşıktır ev işidir yapıyorum.7.ayımdayım öğrendiğimden beri de bu böyle oldu.Bana da çok söylediler o sırada hamile kuzenim ve ailesi .eğilme yok kalkma uzanma taşıma ayakta durma vs vs vs...Napayım her denileni dinleyeyim mi.kim ne diyosa desin araştırın okuyun izleyin neeen başkalarının etkisinde kalmaya bu kadar meyillisiniz.Bana bunlar söylendiğinde sinirlendim artık hormonlarında etkisiyle size ne sizin rahatsız eden ne dedim.karışmamalarını söyledim.Ama onların derdi kuzenim dahil kız hiçbişey yapmadığı prenses gibi ytıp kalktığı yemeği temixliği bile kocası ve ailesi yaptığı için benim hareketli olmam baya rahatsız etmişti onları.Valla ne ailem ne eşiöin ailesi kimseden bir şey beklemiyorum kimse gelip de yapayım da demiyor zaten.doğumdan sonrw da Allah büyüktür güç kuvvet versin yine kendim göreyim işimi.Kimseye minnet etmek istemem.siz de böyle yapın ilgilenmeyin her gödüğümüze duyduğumuza böyle kafa takacaksak yani işimiz var

Geberircesine agri cektigim zamanlar aklima geldi su konuyu okuyunca. Gebeydim. Aylarca yatalak gibi gecirdim gebeligimi. Bu ne demek bilir misiniz ?
Belki de nazlandim ha ne dersin ? Belkisi yok nazdandir ellaaam.
Midemde birsey kalmazdi yine ogururdum. Bogazimdan kanlar gelirdi . Bogazim iyice tahris olmustu. Oturdugum yerden kalkamadan fiskirircasina kusardim.

Belki de nazlanmisimdir. Hatta belki de degil nazdandir.

Biraz iyi hissettigimde kalkar ev islerine kosardim. Agrilarim cok gecmeden baslardi.

Bir mutfak tezgahini aglaya sizlaya siler mi insan ????

Surda yazdiklarimin varya eksigi var fazlasi yok!

Gebeligimi ozledim diyenlere imrenirdim. Bitsin su illet zamanlar bebegimi sag saglim kucagima alayim artik diyordum. Gram ozlemem o zamanları.
Aileler yazin memlekete gidiyor. Gebelik surecime denk geldi. Telde ufaktan bahsettim bin pisman oldum bahsettigime. Cunku AYNEN SİZİN GİBİ DUSUNUYORLAR ! Cunku onlarin gebelikleri gulluk gulistanlik gecmis . Su yazdiklarimdan bi haberler .
Size kabaca cok seyler soylemek isterdim ama kibarca Empati yoksunusunuz. Kıtsınız. Bencilsiniz. Bak bunlar kibarca.

Yasamayan ne bilsin!!! Sakin ol canım kendim. 🤯

Önce bi kal da.
Bir insanın bu cümleyi yazabilecek kadar kötü bir kalbe sahip olması çok üzücü aslında. Sayfayı kapattığımız anda hepimiz kendi hayatlarımıza döneceğiz ama siz kötülüğünüzle bir hayat sürmek zorunda olacaksınız.

Bir insanın bu cümleyi yazabilecek kadar kötü bir kalbe sahip olması çok üzücü aslında. Sayfayı kapattığımız anda hepimiz kendi hayatlarımıza döneceğiz ama siz kötülüğünüzle bir hayat sürmek zorunda olacaksınız.
Zaten dünyanin basina ne geliyorsa bir halt olmadan, kendini bi halt zannedenlerden geliyor.

Kadınlar resmen üyelerin yorumlarını okuyor işsizlikten hayretler içindeyim.
napacaktık başka? buranın amacı bu değil mi zaten??
Ne olursa olsun daha kalmadan insanlara naz yapma derdinde kalamadıysan eşin veya diğer insanların günahı ne kader bu işler
Valla kimse kusura bakmasın çocuğu olmaması ayrı bir konu ama daha hamile kalmadan öyle böyle yapıcam derse Allah zaten vermez
siz ne kadar terbiyesiz bir insansınız yahu! haddinizi bilin,şimdi de gelecek mi bilmeye başladınız??
Nazımı çeken var demek ki 😂😂😂😂😂😂 ay ciddi ciddi sinir oluyorlar tanımadıkları kişilere 😂
hani nazlanmıyordunuz? vallahi etrafınızdakilere Allah sabır versin. ayrıca size niye sinir olalım?? sadece endişeleniyoruz, yarın bir gün evlatlarımızın öğretmeni siz ve sizin gibi biri olursa diye! kendinizi bu kadar önemsemeyin zira gerçekten acınacak bir haldesiniz.
Oturduğu yerden para yemekle de övünen cahillere cevap vermeye gerek yok 😂
oturduğu yerden görümcesine ANNE VE BABASI tarafından verilen harçlığa hasetlenip, sinsice planlar yapan size de aslında hiç cevap vermeye gerek yok.

bence fake'siniz.

resmen kaç senedir bir kez bile banlanmadım,bu gece banlanma sebebim olacaksınız. olsun. buna değer. sizin gibi insanlarla aynı havayı solumak bile insanı üzüyor. oh içimde kalmadı söyledim.

İnsan yaşamadan bilemezmiş, dışarıdan yargılamak ne kolay. Hamileliğimin 5 ayını kıpırdamadan yatarak geçirdim risklerden dolayı, hastanelerde yattım, iğneler serumlar çok kötüydü. Normal doğum yaptım, doğumhanede bayılmışım kan kaybından. 2.5 saat dikişler sürdü. Bir hafta sonra dikişlerim komple açıldı. 3 ay oturamadım, yürüyemedim. Sizce Naz mı?
Çocuğum hiç uyumayan bir bebekti, aylarca zombi gibi gezdim, tuvalete bile kucağımdayken giriyordum.
Bence halinize şükredin. Her insan bir olmuyor. Sağlam bir bünyeniz var demek ki.

Bir gebeligini iyi gecirip diger gebeligini agir gecirenlerde var. Yani benim bunyem saglam bu boyle gecti digeride boyle gecer diye birsey yok.
İnsanlıktan nasibini almamis. Biz yazip cizsek ne.
Çok sariliyorum. 💕

Doktor Hanım, tıp dünyasının konu sahibinden öğreneceği seyler var demek ki, sesine kulak verin :deli:
bana bunu öğretmeyen hocaların diplomasını alsınlar!!11!! acil hashtag başlatıyorum !
Soralim bir 🧠 eksikligi de genetikmis mi. Okumadıgi kitaplarda o da yaziyordur 100/100
acil beyin MR istiyorum ,zira kafasının içinde ne taşıyor acaba aşırı merak ediyorum :işsiz:

napacaktık başka? buranın amacı bu değil mi zaten??

siz ne kadar terbiyesiz bir insansınız yahu! haddinizi bilin,şimdi de gelecek mi bilmeye başladınız??

hani nazlanmıyordunuz? vallahi etrafınızdakilere Allah sabır versin. ayrıca size niye sinir olalım?? sadece endişeleniyoruz, yarın bir gün evlatlarımızın öğretmeni siz ve sizin gibi biri olursa diye! kendinizi bu kadar önemsemeyin zira gerçekten acınacak bir haldesiniz.

oturduğu yerden görümcesine ANNE VE BABASI tarafından verilen harçlığa hasetlenip, sinsice planlar yapan size de aslında hiç cevap vermeye gerek yok.

bence fake'siniz.

resmen kaç senedir bir kez bile banlanmadım,bu gece banlanma sebebim olacaksınız. olsun. buna değer. sizin gibi insanlarla aynı havayı solumak bile insanı üzüyor. oh içimde kalmadı söyledim.

Birde geceleri annesi bakacakmis bebegine süper kahraman annemizin, cünkü calismak zorundaymis bebegin gelecegi icin. Sanki dünyada tek calisan anne o. Cocuguna kendi baksin, naza gerek yok!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X