Her şeyden bıkmak

Teoman şarkısında diyo ya :" neyse zaten hiç halim yok ".aynı o durumdasınız yani. Konunuza gelecek olursak bence kısmen de olsa herkes bu durumu az çok yasar .si yalniz olmanın da etkisyle daha yoğun yasiyosunuz .
Bilemiyorum. Bu tarz durumlarda sadece kendimle kalmak istediğim için ruh eşi konuları da çok bıktırıcı geliyor.Sanki konu yalnızlıkla ilgili degil daha derin bir sey gibi. Ve bu durumda Yaratıcı ile olan bağımı düşündüğüm için kendimi yalnız hissetmiyorum.

Çok insani duygular bunlar sınav süreci kolay değil üstelikte belirsizlik insanı yorar kaygı oluşturur bilinçaltında yoğun endişe yaşıyor olabilirsiniz.Buda ruh halinize etki ediyordur. Çok sevdiğiniz yada yapmaktan hoşlandığınız bir şeyi hayatınıza dahil edebilirsiniz bu iyi gelecektir.

Çok insani duygular bunlar sınav süreci kolay değil üstelikte belirsizlik insanı yorar kaygı oluşturur bilinçaltında yoğun endişe yaşıyor olabilirsiniz.Buda ruh halinize etki ediyordur. Çok sevdiğiniz yada yapmaktan hoşlandığınız bir şeyi hayatınıza dahil edebilirsiniz bu iyi gelecektir.
Evet sevdiğim şeylere yöneliyorum. Bu süreçte normalde beni rahatsız etmeyen sesler bende kaygı oluşturuyor.Bu kaygı da beni zorlayan bir etmen oluyor. Belki de seslerin rahatsız etmesinin asıl sebebi sınav stresi de olabilir

Son bir kaç aydır reglden önceki bir haftam ağır depresyon halinde geçiyor, tüm hayatı sorguluyorum, enerjim ve modum düşüyor. Pms deki duygusallık yok, direkt ağır bir depresyon hali. Neden bilmiyorum ben de en yakın sürede kan değerlerime baktıracağım. Çok da olmadı aslında 7-8 ay evel herşey iyiydi ama baktırmak gerek sanırım yeniden.

Evet sevdiğim şeylere yöneliyorum. Bu süreçte normalde beni rahatsız etmeyen sesler bende kaygı oluşturuyor.Bu kaygı da beni zorlayan bir etmen oluyor. Belki de seslerin rahatsız etmesinin asıl sebebi sınav stresi de olabilir

Ses rahatsızlığı da var bende, komşu artık tasarruf için mi bilmiyorum nedendir bu saatte çamaşır makinası çalıştırıyor mesela, onun su alma sesi beynimi deliyor sanki.

Bazı zamanlar böyle hissediyorum.Normalde mutlu huzurlu bir insanken bazı zamanlarda modum çok düşük oluyor ve her şeyden uzaklaşmak istiyorum. Tüm sesler sanki beni rahatsız ediyor gibi oluyor, tahammülüm azalıyor ve hayattaki her şey zormuş gibi geliyor.Bu süreçleri melisa çayı içerek bir şekilde atlatmaya çalışıyorum ama bu tarz enerji düşüklükleri beni çok yıpratıyor.çünkü normalde neşeli bir insanken bir anda her şeyden bunalıp sıkılmama anlam veremiyorum.Bu iniş çıkışlar her insanda olan bir şey belki de ama galiba ben çok büyütüyorum gözümde bilemiyorum. Regl öncesi sendromla da ilgili olabilir çünkü genelde regl olmadan birkaç gün önce yaşadığım durumlar bunlar.Bir de KPSS süreci eklendi mi daha da zorlaşıyor. Yine de sınava hazırlanıyor olmam böyle bir psikolojiye neden olmamalı bence. Daha sakin ve huzurlu olup böyle enerji düşüklükleri yaşamamak için ne tavsiye edersiniz 🌸
Pms sendrom deniyor canımcım buna. Herhangi bir ilacı yok bedenine uyum sağladığın sürece geçici etkiler. Bir an bipolar gibi zannettim ama değil hafif bir mod düşüklüğü ki o da çok normal.

Ama hayata dair planların varsa bunları o zamanlarında hatırlaman motvasyon yüksekliği için iyi gelebilir.

Pms sendrom deniyor canımcım buna. Herhangi bir ilacı yok bedenine uyum sağladığın sürece geçici etkiler. Bir an bipolar gibi zannettim ama değil hafif bir mod düşüklüğü ki o da çok normal.

Ama hayata dair planların varsa bunları o zamanlarında hatırlaman motvasyon yüksekliği için iyi gelebilir.
Evet regl öncesi sendrom şeklinde ama yine de sıkıcı.Hayatın inişli çıkışlı modunu sevmiyorum.Hep enerjik mutlu halimde kalmak istiyorum 😂

Evet regl öncesi sendrom şeklinde ama yine de sıkıcı.Hayatın inişli çıkışlı modunu sevmiyorum.Hep enerjik mutlu halimde kalmak istiyorum 😂
Ben de çok istiyordum onu geçen yıl. Hatta uzun süreli bi psikoterapi aldım ve sonunda iki uç halden tek düze sıkıcı bir insana evrildim. Artık ayaklarım yere basıyor ve ne sıkıcı hale inebiliyor ne o enerjik halime çıkabiliyorum. Bazen çok kurcalamamak lazım yani.

Ben de çok istiyordum onu geçen yıl. Hatta uzun süreli bi psikoterapi aldım ve sonunda iki uç halden tek düze sıkıcı bir insana evrildim. Artık ayaklarım yere basıyor ve ne sıkıcı hale inebiliyor ne o enerjik halime çıkabiliyorum. Bazen çok kurcalamamak lazım yani.
Ben de onu düşünüyorum bazen.Çevremde bunalımlı ruh haline çok kapılmayan insanların genel anlamda sakin olduğunu ve normal zamanlarda da çok enerjik olmadıklarını farketmiştim. Haklısınız belki de bazı zamanlardaki iniş çıkıslar diğerine göre daha iyidir(sınav dönemimi zorlaştırması dışında)

Back
X