Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle merhabalar,
Yazık etmişsiniz kendinize. sıze muhatabım degilsin yanındakıne ver dıyorsa eğer tl
gerçekten sizi önemsemıyor demekki. bu hayatta kımseye tam güvenmeyeceksın ınsanlar nıkah masasından donuyorlar
bır erkegın söz demesıne nasıl güvenebılırsınız. Allah yarına bırakır yanına bırakmaz merak etmeyın. başkada bısey dıyemıyorum malesef
24 yaşına kdr kimseyle sevgili olmadım.hep de katı kurallarım vardı.sevgilim beni evlenene kdr öpemez bile.herke haddini bilecek diye.Bir gün yıllardır çok güvendiğim sevdiğim sözde sözünün eri sandığımız bir arkadaşım benimle ciddi düşündüğünü söyledi.bnm kdr temiz birisini bulamayacağını söyledi.hala benim bu tip konulardan utanıyo olmamın bu zamanda onun en hoşuna giden şey olduğunu söyledi.bana yaptıkları beni etkiledi ve ben onu kabul ettim. ayrı illerde okuyorduk.bir gün yanıma gezmeye geldi ve benimle sadece uyumak isteyen genç birden farklı şeyler yapmaya başladı.farklı isteklerde bulundu.ölünceye kdr bnm kadınım olacaksın dedi.sana sözüm söz dedi.bende nefsime uydum onun ısrarlarıyla onunla birlikte oldum.
Ben bu konudan sadece Rabbim'in yüzüne bakamıyorum die rahatsız olup imam nikahı kıyalım o zmn . en azından beni istemeye gelip evlenene kdr dedim.kabul etti.hiç bir sıkıntımız yoktu.tabi bu arada onun ailesi beni, bnm ailem onu biliyorlardı.
taaaki bir gün bana saçma sapan sebepler sunup, babam bana kız buldu onunla evlenmemi istiyo dedi.ben çok yalvardım savaşalım die.tel.lere çıkmadı.olduğu yere gittim anca öyle ulaşabildim, o zmnda çok güçsüz olduğunu, bnm sabırlı olmam şartıyla savaşabileceğimiz söyleyip beni yolladı.bende psikolojisi bozuk die alttan almaya başladım.ama o kdr vurdumduymaz olmaya başladı ki bende istemedim artık savaşmayı.helalleşip ayrıldık ve sadece dedim ki annene babana hakkımı helal etmiyorum.(bunu dediğim için kötü oldum)beni bile bile bunu yaptılar ya.senin de bacın var dedim. bu güne kdr geçen 2 ay süresince yinede içim durmadı.en fazla 3 günde 1 arayıp konuşup ii olup olmadığına bakıyordum,psikolojisi bozuk die.2 aydır hemen hemen her gün ağlıyordum.ve o bana beni çok sevdiğini ama arada bnm sinirlenip ağzımdan çıkanı bilmediğim için babası arada olmasa bile evlenemeyeceğimizi söyledi.
ve geçen hafta öğrendim ki, beni denemek için böyle bir yalan söylemiş.sabrımı ölçecekmiş.beni dünyalar kdr çok seviyomuş ama bu saatten sonra olmazmış.yine çok ağladım.
biz sevgiliyken bana hep eski kız arkadaşının onu aradığını, kendisini unutamadığını, ama o kızın onun umrunda dahi olmadığını söylerdi.meğer 2 gün önce öğrendim ki, aslında o kızı arayıp her ay yalvarıyormuş seni unutamıyorum die.aslında ben ona aşıkmışım başta yalvarmışım sevgili olalım die beni kıramadığı için bnmle sevgili olmuş ama aslında hala o kızı seviyormuş (ki ben yalvarmadım, aklımda bu ilişki yoktu bile) ben onun o kıza karşı yaptığı bi hata, bi saçmalıkmışım saçma sapanda bitmişim.hiç bi zmn beni sevmemiş, içinden gelerek de seni seviyorum dememiş bana hiç bir zmn.
Bana seni dünyalar kdr çok seviyorum ama bu şu saatten sonra bişeyi değiştirmez, eski kız arkadaşım da kapımda köpek olsa umrumda değil dediği gün, gidip o kıza evlenme teklifi etti. biz kızla birlik olup yalanlarını ortaya çıkardık, tel.de yüzüne söyledik.tam kıza kelime oyunu yapıp lafı çevirmeye çalışıyo, seninle karşılıklı konuşalım dio, bende yalanını yüzüne vurup bişey dediğimde cvp veremeyip, sen benm muhatabım değilsin, tel.i yanımdaki eski sevgilisine vermemi söylüyo.eski sevgilisi bile bu kızdan ne istedin die sorduğunda, ben kimseye istemediği bişey yapmadım dedi,bende sen değil misin şu saatten sonra bnm namusumsun, ötesi yok die beni bu ilişkiye zorlayan,ben istemedim ki dedim.yine sesi gitti.
Ve tüm bunları söyleyen adam yıllarca bize kendini
-bi insanı sevmiyosam asla seni seviyorum demem
-kaşarla takılırsam niyetimi bilir
-kimseyi ciddi düşünmüyosam asla ciddi düşünüyorum lafını bile ağzıma almam
-aldattığım insanlar bile aldatıldığını ben söylerim bilir
-benim kitabımda o yazmaz, bu yazmaz
-hayatta namusun ve şerefin için yaşayacaksın vs. dien sözde mert biri...
söyleyin sizce benim ahım bu adama tutar mı tutmaz mı?...bu adamın 2 dünyasıda cehennem olur mu olmaz mı?...Duaya ihtiyacım var.tek suçum ölümüne sevip, çok güvenmek oldu...
Yaşadıklarınıza içten bir şekilde üzüldüm.
Ama bence suçu biraz da kendinizde arayın.Evet o adam size zorla hiç bir şey yapmamış.Tecavüz etmemiş.Kendi seçiminizle beraber olmuşsunuz.Sizin tek hatanız erkekleri hiç tanımmış olmanız.24 yaşında bir kadınsınız benden yaşça büyüksünüz.Kusura bakmayın ama ben sizden küçük olmama rağmen erkekleri daha iyi tanıyabiliyorum.Çok katı kurallarım var öpüşmem bile demişsiniz.Ama bence yanlışı bu gibi şeylerde yapmışsınız.Tabi ki insan her önüne gelenle öpüşmez sevişmez.Ama bir ilişki de öpüşmek yerine göre bazı şeyler yaşamak şarttır.Ancak böyle tanırsın karşındakini.Ve hayatıma giren ilk erkekle evleneyim namuslu kalayım düşüncesi tabi ki güzel bir şey.Ama bu çağda böyle bir şeye sahip olmak neredeyse imkansız.Bizim kuşağımız masallardaki gibi masum bir aşk yaşayamıyor malesef.Artık sevgili bulmak o kadar kolaylaştı ki.İnsanların sevgiliye,evliliğe bile ihtiyacı kalmadı.Özellikle erkeklerin çok işine geliyor bu durum.1 saatlik zevk yaşayıp rahatça kendi yollarına gidebiliyorlar.Bu yüzden bence insan pek çok karşı cinsi tanımalı.Bu süreçte pişman olcağı şeyler yapmamak şartıyla.İlk karşısına çıkana güvenip yelkenleri suya indirmemeli.
Şu saatten sonra pişmanlık duyup kendi kendinize acı çektirmek,karşı tarafa beddualar etmek boşuna.Bunu en başta düşüncektiniz bir cinsellik yaşamak istediniz madem her olasılığı düşüncektiniz ilerde pişman olur muyum diye.Bu adam sizi aldatmayabilirdi belki ama ölümlü dünya hadi adamın başına bir şey gelseydi.Madem bu derece bekarete önem veren birisiydiniz yaşamıyacaktınız bir şeyler.Dünyada her şey olabilir.Zamanı geri alamazsınız o yüzden artık pişmanlık duymamaya,üzülmemeye ama bu olaydan bir ders almaya bakın.
Zaten adamın ailem zorla beni evlendircek yalanına inanmış olmanız bile sizin erkeklere karşı çok tecrübesiz olduğunuzu gösteriyor.Lütfen gelecek ilişkilerinizde daha dikkatli olun.Umarım hakettiğiniz mutluluğu bir başkasında bulabilirsiniz.
Şunu söyleyeyim ki ben en büyük suçluyu kendim olarak görüyorum ztn.fakat dediğim gibi ben ztn her ihtimali düşünüp istemedim, ölüm var ayrılık var dedim.maalesef o kdr çakal ki bnm nefsimi de çok güzel kullandı.evet ben suçsuz değilim.fakat bu yaşıma kdr çok şükür tertemiz yaşadığım, tek bir kötünün zararına izin vermeyen Rabbim'e sürekli şükrettiğim hayatta ben kimseye kötülük düşünmedim.yeri geldi patavatsız oldum ama hep içim dışım birdi.ve o bnm buna verdiğim önemi o kdr ii biliyodu ki
maalesef hayatımdaki tek pişmanlığım...
24 yaşına kdr kimseyle sevgili olmadım.hep de katı kurallarım vardı.sevgilim beni evlenene kdr öpemez bile.herke haddini bilecek diye.Bir gün yıllardır çok güvendiğim sevdiğim sözde sözünün eri sandığımız bir arkadaşım benimle ciddi düşündüğünü söyledi.bnm kdr temiz birisini bulamayacağını söyledi.hala benim bu tip konulardan utanıyo olmamın bu zamanda onun en hoşuna giden şey olduğunu söyledi.bana yaptıkları beni etkiledi ve ben onu kabul ettim. ayrı illerde okuyorduk.bir gün yanıma gezmeye geldi ve benimle sadece uyumak isteyen genç birden farklı şeyler yapmaya başladı.farklı isteklerde bulundu.ölünceye kdr bnm kadınım olacaksın dedi.sana sözüm söz dedi.bende nefsime uydum onun ısrarlarıyla onunla birlikte oldum.
Ben bu konudan sadece Rabbim'in yüzüne bakamıyorum die rahatsız olup imam nikahı kıyalım o zmn . en azından beni istemeye gelip evlenene kdr dedim.kabul etti.hiç bir sıkıntımız yoktu.tabi bu arada onun ailesi beni, bnm ailem onu biliyorlardı.
taaaki bir gün bana saçma sapan sebepler sunup, babam bana kız buldu onunla evlenmemi istiyo dedi.ben çok yalvardım savaşalım die.tel.lere çıkmadı.olduğu yere gittim anca öyle ulaşabildim, o zmnda çok güçsüz olduğunu, bnm sabırlı olmam şartıyla savaşabileceğimiz söyleyip beni yolladı.bende psikolojisi bozuk die alttan almaya başladım.ama o kdr vurdumduymaz olmaya başladı ki bende istemedim artık savaşmayı.helalleşip ayrıldık ve sadece dedim ki annene babana hakkımı helal etmiyorum.(bunu dediğim için kötü oldum)beni bile bile bunu yaptılar ya.senin de bacın var dedim. bu güne kdr geçen 2 ay süresince yinede içim durmadı.en fazla 3 günde 1 arayıp konuşup ii olup olmadığına bakıyordum,psikolojisi bozuk die.2 aydır hemen hemen her gün ağlıyordum.ve o bana beni çok sevdiğini ama arada bnm sinirlenip ağzımdan çıkanı bilmediğim için babası arada olmasa bile evlenemeyeceğimizi söyledi.
ve geçen hafta öğrendim ki, beni denemek için böyle bir yalan söylemiş.sabrımı ölçecekmiş.beni dünyalar kdr çok seviyomuş ama bu saatten sonra olmazmış.yine çok ağladım.
biz sevgiliyken bana hep eski kız arkadaşının onu aradığını, kendisini unutamadığını, ama o kızın onun umrunda dahi olmadığını söylerdi.meğer 2 gün önce öğrendim ki, aslında o kızı arayıp her ay yalvarıyormuş seni unutamıyorum die.aslında ben ona aşıkmışım başta yalvarmışım sevgili olalım die beni kıramadığı için bnmle sevgili olmuş ama aslında hala o kızı seviyormuş (ki ben yalvarmadım, aklımda bu ilişki yoktu bile) ben onun o kıza karşı yaptığı bi hata, bi saçmalıkmışım saçma sapanda bitmişim.hiç bi zmn beni sevmemiş, içinden gelerek de seni seviyorum dememiş bana hiç bir zmn.
Bana seni dünyalar kdr çok seviyorum ama bu şu saatten sonra bişeyi değiştirmez, eski kız arkadaşım da kapımda köpek olsa umrumda değil dediği gün, gidip o kıza evlenme teklifi etti. biz kızla birlik olup yalanlarını ortaya çıkardık, tel.de yüzüne söyledik.tam kıza kelime oyunu yapıp lafı çevirmeye çalışıyo, seninle karşılıklı konuşalım dio, bende yalanını yüzüne vurup bişey dediğimde cvp veremeyip, sen benm muhatabım değilsin, tel.i yanımdaki eski sevgilisine vermemi söylüyo.eski sevgilisi bile bu kızdan ne istedin die sorduğunda, ben kimseye istemediği bişey yapmadım dedi,bende sen değil misin şu saatten sonra bnm namusumsun, ötesi yok die beni bu ilişkiye zorlayan,ben istemedim ki dedim.yine sesi gitti.
Ve tüm bunları söyleyen adam yıllarca bize kendini
-bi insanı sevmiyosam asla seni seviyorum demem
-kaşarla takılırsam niyetimi bilir
-kimseyi ciddi düşünmüyosam asla ciddi düşünüyorum lafını bile ağzıma almam
-aldattığım insanlar bile aldatıldığını ben söylerim bilir
-benim kitabımda o yazmaz, bu yazmaz
-hayatta namusun ve şerefin için yaşayacaksın vs. dien sözde mert biri...
söyleyin sizce benim ahım bu adama tutar mı tutmaz mı?...bu adamın 2 dünyasıda cehennem olur mu olmaz mı?...Duaya ihtiyacım var.tek suçum ölümüne sevip, çok güvenmek oldu...