her şeye ah edilmez ama sizce bu ah tutmaz mı? içim acıyor...

Bazi yorumlar acimasiz.
2 lafina kanipta birliktemi oldun denildi kiza. Erkek milletinin nekadar iyi oyuncu oldugunu unuttunuzmu ??
Cok iyi oynuyorlar, süper rol yapiyorlar, ve cooooooooook güzel kandiriyorlar..

Ah tutarmi bilmiyorum arkadasim, ama RABBIM cok büyük !! Elbet adaleti tecelli edecektir,
benimde bazi ahlarim var, beddua etmemeye calisiyorum sadece Allahima havale ettim cünkü o en dogrusunu bilir !!
Elbet yanina koymicak kimsenin..

Bu arada benim merak ettigim, nikahiniz düstümü ? Bunu iyi arastir
Sonucta ilerde tekrar evlenmek isticeksin

kandırıldım mı dedim.pişmanım çünkü o arkasında duracak kdr şerefli biri çıkmadı.bnm pişman olduğum konuyu anlamamakta neden bu kdr zorluk çekiyorsunuz anlamıyorum.ilkleri yaşamayı hakeden eminim ondan daha şerefli birileri vardır.o yüzden kahrım ona .o olmamalıydı.o bunu hakeden biri değil aksine yanında nefes almayı bile haketmeyecek kdr şerefsizmiş anlıyo musunuz?eleştiriye açıklık başka, böyle gaddarca yaptığınız yorumlara saygı duymamam başka.şimdi ben böyle bir konu açtım die bunların dışındaki ayrıntıları da size anlatacak değilim...ama şunu unutmayın burda anlatılamayan şeyler sizinde başınıza gelip, o dik başınızı önünüze eğebilir.bu kdr gaddar olacaksanız da ben sizim yorumlarınıza kapalıyım...

Peki bu benim sorunum mu? Hata bende konunu okuyup üzüldüm ve sana yardımcı olmaya çalıştım. :47: Benim başım herkese ve herşeye karşı diktir bir de oturup bana beddua okuma burdan. Zaten bende sana diğer detayları sormadım. A desem Z anlayacak derecede sinirleriniz bozulmuş. O hak etmiyorduysa yaşamasaydın ? Hadi yaşadın gelip burada bana kızmanın sana ne getirisi var anlamış değilim. Fikrimi terbiye sınırları içerisinde defalarca belirttim derdim de sizin yaşadığınız cinsel ilişki değildi zaten. Yarası olan gocunur hesabı seni eleştiren her yoruma sert tepki verdiğin için seni kınıyorum.. :20:

o kdr sabit okuyosunuz ki yazılanları, kendi düşüncelerinizden başka bişeye dikkatinizi çekmiyor.diyorum ki keşke o da yaşadıklarımızın arkasında dursaydı.o zmn sadece tövbemi eder geçerdim. ama öyle değil durum.bu adam bnmle sevgili olduğu süre boyunca ztn o kızı unutamadığını bilip kıza yalvarmış.arkamdan işler çevirmiş.ztn kalkıp ülk günden böyle bişey olmadı.ama madem bunun farkındasın bana nie onca zmn sonra elini sürdün!kızdığım bu.madem o kızı seviyorum ben olmuyo de, çek git.3gün ağlarım, 4 gün ağlarım elbet susarım.ama ben arkamdan çevrilenlerden dolayı ona hakkımı helal etmiyorum, bnm yüzümü Rabbime eğip, sonra o kıza dönmeye çalıştığını öğrendiğim için ah edip,
hakkımı helal etmiyorum...anlatabildim sanırım!

Tam tersi sabit fikirli ola sensin ben seni kınamadım etmedim iki taraflı bakarım sen istemeseydin o adam birşey yapabilirmiydi ? İkinizin ortak kararı üstüne bir de sahte imam nikahını kılıf giydirmişsin. O arkasında duramıyorsa sen duracaksın karşındakin de suç var tamam sende suç yokmu ? Beraber uyuyarak davetiye çıkarmışsın ileri gittiğinde yataktan çıkıp tersleyebilirdin hatta sende istemişsin yaşamışsın bu kadar basit. Bakire evlenen nasıl evleniyor onlar hiç mi güvenmiyor evdenmi çıkmıyor ?

Dediğim gibi Allah layığını versin dersin pişmansan bir daha yapmazsın yaşın küçükte değilki senin. Sevdin yaşadın bu kötü birşey değil evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim ama sonra ben ne yaptım diyenler yaşamasın sanki adam zorla yaptı.

Yorumların çoğunu okumak bile istemedim!! YAZIK... Kınayanların çocuğu kardeşi falan yok ve hiç olmayacak sanırım... Kız safça belli koşulları kabullenmiş ve razı olmuş,erkek sütten çıkmış ak kaşık...yazık! Bakire evlenenler nasıl evleniyor!!! demiş biri..işte bu kınamadır..yazık.. Düşene bir tekme de siz vurun tabi...

Konu sahibi arkadaşım,boş ver bu bakirelik olayına takılma! Seni SEN olarak seven DOĞRU insan bunu görmez bile...

Ama şu gerçeği maalesef ki bilmek ve asla unutmamak gerekir, İlişkide cinsel ilişki boyutu oluştuğunda kadın için ciddiyet kazanırken,erkek için ciddiyet ve değer kaybediyor maalesef..Tabi istisnalar vardır ama genel bu..

Yorumların çoğunu okumak bile istemedim!! YAZIK... Kınayanların çocuğu kardeşi falan yok ve hiç olmayacak sanırım... Kız safça belli koşulları kabullenmiş ve razı olmuş,erkek sütten çıkmış ak kaşık...yazık! Bakire evlenenler nasıl evleniyor!!! demiş biri..işte bu kınamadır..yazık.. Düşene bir tekme de siz vurun tabi...

Konu sahibi arkadaşım,boş ver bu bakirelik olayına takılma! Seni SEN olarak seven DOĞRU insan bunu görmez bile...

Ama şu gerçeği maalesef ki bilmek ve asla unutmamak gerekir, İlişkide cinsel ilişki boyutu oluştuğunda kadın için ciddiyet kazanırken,erkek için ciddiyet ve değer kaybediyor maalesef..Tabi istisnalar vardır ama genel bu..

Canım arkadaşım bakire evlenen nasıl evleniyor diyen bendim kınama değil bu erkek sütten çıkma ak kaşık tabi ki değil ama bu söz yalanmı ? İstesemeseydi yaşamazdı şimdi ah ediyor tamam etsin ona da lafım yok ki yorumlarımın tamamını okuyun söylemek istediğimi net olarak algılayabilirsiniz.

Arkadaşın üslübuna dikkat edin yaşına dikkat edin sahte imam nikahıma dikkat edin lütfen.

bakire evlenenlerin önüne böyle imtihanlar çıkmamıştır da o yüzden bakire kalabilmişlerdir bence. yani böyle yalancı bir sevgili kimin karşısına çıksa kandırır bi şekilde. kınamamak lazım. herkesin başına gelebilir. bu yüzden sevgililik, nişanlılık dönemleri kısa tutulursa çok daha iyi olur kızlar açısından.

bakire evlenenlerin önüne böyle imtihanlar çıkmamıştır da o yüzden bakire kalabilmişlerdir bence. yani böyle yalancı bir sevgili kimin karşısına çıksa kandırır bi şekilde. kınamamak lazım. herkesin başına gelebilir. bu yüzden sevgililik, nişanlılık dönemleri kısa tutulursa çok daha iyi olur kızlar açısından.

İmtihan mı e çıkan çıkıyor istemeyen evliliğe saklıyor buradan bir arkadaşımız yazmıştı 3 ay sevgilisi ile beraber kalmış ama yaşamamış ki sevip güvenip o güne saklayanlar çoğunlukta zaten başka bir arkadaşda ikinci haftasında birlikte olmuş yine buradan örnekler ile veriyorum yani kişinin kararına bağlı herşey karşı tarafın tutumundan sözlerinden ziyade.

3 ay aynı evde kaldık ters bir hareketi olmadı. Yaşamak istesem yaşardık o ayrı ben hazır olmadığımı söyledim o da kabul etti.. 2 yıldır beraberiz. Öpüşürken ileri gittiğimizi düşününce ben kendimi geri çekerdim o da yastığını alıp salona geçer uyurdu. aynı evde kalmak en büyük imtihandır.. burada kınanan şey de arkadaşın ayy ben öpüşmem derken bir anda sözümona kandırılarak beraber olması haa bir de imam nikahı olayı yapmış bunu kapamak için. Kimse burada arkadaşın yaşadığı cinsel ilişkide değil. Biz onun kendini hatasız bulmasını kınadık..

Canım arkadaşım bakire evlenen nasıl evleniyor diyen bendim kınama değil bu erkek sütten çıkma ak kaşık tabi ki değil ama bu söz yalanmı ? İstesemeseydi yaşamazdı şimdi ah ediyor tamam etsin ona da lafım yok ki yorumlarımın tamamını okuyun söylemek istediğimi net olarak algılayabilirsiniz.

Arkadaşın üslübuna dikkat edin yaşına dikkat edin sahte imam nikahıma dikkat edin lütfen.

Yorumlarınızı okudum,keşke okumasaydım. Arkadaşın üslubunda bir şey göremedim ama sizin üslubunuzda acımasızlığı gördüm. "Ünv.modası zaten biz karı kocayız diye kılıf çekmek adına arkadaş eş dost arasında yapılır seninki de böyle oldu sanırım." ne demek bu?! üni. modasını da ilk defa duydum! imam nikahı okuma yazması bile olmayan cahil insanların sığınmasıdır.50yaşına gelmiştir kadın imam nikahlı eşinden akşama kadar dayak yer,perişan olur...haberler bile böyledir..

Olay zaten cinselliği yaşaması değil sonrası.. Korku ve panikle imam nikahı gibi bir çözüm bulmuş kendince,hatalarının farkında zaten. Tabi ki gerçekten istemeseydi yada böyle bir endişesi olsaydı olmazdı...Ama olmuş.Sorun bu değil,olsun.herkesin kendi hayatıdır.Ama karşısındakinin kişiliksizliğinin yanında bunları konuşmak acımasızca bence.. iki kelimeye inanmak değil yıllardır her konuda güven kazanmayı çok iyi bilmiş iki yüzlü bir insan var...

Neyse aramızda tartışmayalım,gereği yok. konu sahibi hatasını biliyor ama o kişiliksiz insan yediği haltla gurur duyup,elimin kiri diyecek bir tip,tam!!!!

Yorumlarınızı okudum,keşke okumasaydım. Arkadaşın üslubunda bir şey göremedim ama sizin üslubunuzda acımasızlığı gördüm. "Ünv.modası zaten biz karı kocayız diye kılıf çekmek adına arkadaş eş dost arasında yapılır seninki de böyle oldu sanırım." ne demek bu?! üni. modasını da ilk defa duydum! imam nikahı okuma yazması bile olmayan cahil insanların sığınmasıdır.50yaşına gelmiştir kadın imam nikahlı eşinden akşama kadar dayak yer,perişan olur...haberler bile böyledir..

Olay zaten cinselliği yaşaması değil sonrası.. Korku ve panikle imam nikahı gibi bir çözüm bulmuş kendince,hatalarının farkında zaten. Tabi ki gerçekten istemeseydi yada böyle bir endişesi olsaydı olmazdı...Ama olmuş.Sorun bu değil,olsun.herkesin kendi hayatıdır.Ama karşısındakinin kişiliksizliğinin yanında bunları konuşmak acımasızca bence.. iki kelimeye inanmak değil yıllardır her konuda güven kazanmayı çok iyi bilmiş iki yüzlü bir insan var...

Neyse aramızda tartışmayalım,gereği yok. konu sahibi hatasını biliyor ama o kişiliksiz insan yediği haltla gurur duyup,elimin kiri diyecek bir tip,tam!!!!

Üniversitelerde evet bu tarz arkadaş arasında güya imam nikahı kıyanlar var üslubun yanlış olabilir belirtme şeklim daha düzgün olabilirdi yanlış anlaşılmışım ama sebebi benim özellik ile konu sahibinden ve sizlerden özür dilerim.

Cinselliği kişi istiyor ise yaşar kişinin kararıdır arkadaşda yaşamak istemiş yaşamış ama suçu bir tarafa yüklemek bana göre yanlış. Yaşı ufak değil hadi hiç erkeğin çekip gidebilme ihtimalinide mi düşünmedi onu geçtim imam nikahının şartlarınıda mı araştırmadı madem nikah kıyacak eğer araştırdıysa ne olursa olsun artık demiş olmalı bilemem ?

Bilerek isteyerek yaşadı iki kişinin ortak kararı ile olmuş bir eylemdir.

Milletin agzı torba degilki büzesin.Başına gelmeyen anlamaz acımasızca eleştirir takma burdaki yorumlara.Bir Allah bilir içindeki acıyı birde sen.Yapmasaymışsın diye kesin konuşanlar acaba yarın öbür gün kendilerinin yapmayacagı ne malum.Katı kurallarımız hepimizin var,oluyo öyle insanlar çıkıyo ki karşımıza kolay kolay aldanabiliyoruz.Yıkılmaz dedigimiz tabularımıza iyi örtü cekebiliyolar profesyonelce yıkabiliyorlar o tabuları.Şimdi burda isteyen istedigi kadar eleştirsin empati kurmayı bilmedikleri sürece istersen roman yaz onlar aynı kafadan konusmayı bilirler.Zaten hassas bir durum birde siz gelmeyin kızın üstüne.
Sana şunu söyliyim güzelim.Allah çoook büyük sen ona sıgın dua et Rabbim kimsenin ahını yerde bırakmaz.Mazlumun bedduasından sakının Allah ile arasında hiç bir perde yoktur kabul olur mazlumun duası diyor ayetler bile.Sadece Allaha sıgın sen bırak burdaki acımasızca eleştirileri agzı olan konusuyor.

Son düzenleme:
Back
X