Kızlar gerçekten nasip işi bazen. Ben evliliği hiç düşünmezdim. Çatır çatır kendim yerdim paracıklarımı

Bir anda eşimle tanıştım ki tanıştığımızda da evlenme fikri yoktu kafamda. Zamanı gelince bir anda oluyor.
Ayrıca bu gezmeme işi pandemi ile eve alışmakla alakalı. Eskiden gezmeden duramazdım. Bana artık saçma geliyor dışarıda kahve çay içmek. Ne bileyim. Yoruluyorum hemen
Onun yerine mesela her sene 2-3 kez büyük tatil yapmayı alışkanlık haline getirdim. Merak ettiğim bir yer seçiyorum. 1 hafta talan ediyorum. Evlendikten sonra kız arkadaşlarımla gittiğim oldu tatile elbette ama sevgiliyle beraber gezmek daha tatlı geliyor bana. O yüzden hayatınızda biri yokken kız kıza gezmeleri, tatil planlarını daha sık yapın derim
En önemlisi ki tüm bekar arkadaşlarıma tavsiye ediyorum güzel markalardan evladiyelik çantalar, montlar, ayakkabılar alın. Tabiki evlendikten sonra da alıyorsun ancak benim sevgilim mesela kendine pahalı birşey almaz, ne gerek var sen al felan diyor. Ben de vicdan yapıp yaa bu da olmayıversin diyorum kendi kendine.