- 16 Ocak 2021
- 4.291
- 7.698
- 108
- 30
- Konu Sahibi burcumsu12
Merhaba hanımlar. Eşimin kaynana gibi her şeye karışma huyu var. Bunu aşamıyoruz ve beni çok yorup soğutuyor artık bu sorunu çözemezsek bende her şey bitecek artık sizlerden yardım istiyorum. Eşim iyi biridir yardımcı olur ama her şeye laf eder karışır. Yani çocuğa da bakar o noktada sıkıntı yok. Sadece Mesela çocuk odasının stor perdesi var. Çocuk onu açmaya yarayan boncuklu iple oynuyordu. Bir şey yaptığı yok (ben başındayım bu arada gözetimim altında oynuyor) kır kır bi kırmadığınız o kaldı diye kızıyor.
Sonra instagramda gördüğüm bir etkinliği hazırladım. kaba Su doldurup oyuncak oynamalı bir şey. Sofra bezi serdim. çocuk Oynarken şap diye elini vırarak suya sokunca bayğı su sıçradımış etrafa eşim gelimce ıslak yere bastı . Buna söylenmeye başladı “her gördüğünüz şeye özeniyorsunuz mahvoldu etraf ayağım ıslandı off” şeklinde. Çok uzatmayım karakterini bu iki olaydan çözebilirsiniz. Sinirlendim tepki verdim olmadı güzelce konuştum olmadı. Kendini çok haklı görüyor bu konuda ne yapabiliriz?
Sonra instagramda gördüğüm bir etkinliği hazırladım. kaba Su doldurup oyuncak oynamalı bir şey. Sofra bezi serdim. çocuk Oynarken şap diye elini vırarak suya sokunca bayğı su sıçradımış etrafa eşim gelimce ıslak yere bastı . Buna söylenmeye başladı “her gördüğünüz şeye özeniyorsunuz mahvoldu etraf ayağım ıslandı off” şeklinde. Çok uzatmayım karakterini bu iki olaydan çözebilirsiniz. Sinirlendim tepki verdim olmadı güzelce konuştum olmadı. Kendini çok haklı görüyor bu konuda ne yapabiliriz?
Son düzenleme: