- 6 Mart 2024
- 10.906
- 20.490
- 318
- Konu Sahibi burcumsu12
Kendısıyle konuştunuz mu tedavi alması içinyani bana karışacağı çok bir olay olayımız olmadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendısıyle konuştunuz mu tedavi alması içinyani bana karışacağı çok bir olay olayımız olmadı
çok karışacağı bir şeyimiz olmuyor belki de oyuzden karışmaz benim yaptıklarıma kendimle ilgili çok yaşamadımOhoo her şeye karışıyor adam cidden.
Çocuklar özellikle belli bir yaşta ev eşyalarını çok sever. Onla oynamasın buna dokunmasın derken geriye erken yaşta ekranla tanışan çocuklar çıkıyor benim gördüğüm.
Eşiniz çocuğuna karşı tahammülsüz olabilir mi? Direkt sizin yaptığınız, çocukla alakasız olan şeylere de karışır mi?
söyledim hakaret olarak algıladı çünkü onun yaptığı normalmiş onu dinlemeyen benmişimKendısıyle konuştunuz mu tedavi alması için
Tam olarak böyle bir babayla büyüdüma böyle babası olan birini bulduğuma çok sevindim çünkü şunu merak ediyorum
sizin üzerinizdeki etkisi ne oldu? herhangi bir olumsuzlık yarattı mı bu huy sizde
ilk yorumu yapan üye çocuğın çok etkileneceğini söyleyince kprku kapladı içimi
çok üzüldüm sizin adınıza ve çocuğıuö için de korktum şimdiTam olarak böyle bir babayla büyüdüm
İleri derece okb + mükemmeliyetçilik sahibiyim. Tüm hayatım mahvoldu. Sadece ben değil babamın tüm çocukları böyle.
Çünkü sürekli eleştirilmek ve düzeltilmek takdir edersiniz ki çocuğun ayarlarını bozuyor :)
Çocuğun etkilendiğini ilerde bunun ona travma olarak kalacağını en azından çocuk için düzen takıntısını bırakmasını söyleyinsöyledim hakaret olarak algıladı çünkü onun yaptığı normalmiş onu dinlemeyen benmişim
Annem sizin gibiydi birazçok üzüldüm sizin adınıza ve çocuğıuö için de korktum şimdi
peki anneniz nasıldı? baba böyle yaparken o nasıl tepki verirdi? keşke ayrılsalardı dediniz mi hiç
Çocukken keşke ayrılsalar demiyorsunuz çünkü babanız gözünüzde otorite ve her şeyin doğrusunu biliyorçok üzüldüm sizin adınıza ve çocuğıuö için de korktum şimdi
peki anneniz nasıldı? baba böyle yaparken o nasıl tepki verirdi? keşke ayrılsalardı dediniz mi hiç
babam bizim bakımımızla ilgili de çok karışırmış anneme. su an benim oğlum var bana da karışıyora böyle babası olan birini bulduğuma çok sevindim çünkü şunu merak ediyorum
sizin üzerinizdeki etkisi ne oldu? herhangi bir olumsuzlık yarattı mı bu huy sizde
ilk yorumu yapan üye çocuğın çok etkileneceğini söyleyince kprku kapladı içimi
Evet ben de aynı şekildeya onun etkisi midir bilmiyorum ama bir iş yaparken biri benimle aynı ortamda dursa bile geriliyorum. yalnız olmalıyım.
evet.. ve sürekli eleştirilerden çok etkileniyorum. inanıyır bir tarafım bu eleştirilere ve geriliyorum, yetersiz hissediyorum. çekilecek dert değilEvet ben de aynı şekilde
Çünkü "yine eleştirecek" diyorum içimden ve kesinlikle biri yanımdayken özellikle de babam yanımdayken bir şey yapamıyorum
ben de artık yapacağım şeyleri onun olmadığı yerde yapıyorumBenim eşim de böyle. İlla bir laf ederbaşak burcu özellikleri sergiliyor ama haritasında başak yok. Akrep burcu. Yükseleni ve ay burcu terazi. Teraziler böyle her şeye laf eder mi bilmem. Her şeye karışır. İşimi gücümü o yokken yapıyorum. Onunlayken hiç iş yapmam ki karışmasın. Ben ikizler burcuyum. Darlanmaya hiç gelemem. İşe güce her şeye karışan kusur bulan adam gerçekten çok zor ya.
Gitmek istemzse şema terapi kitapları var okuyup kendini farketsn sonra iyileşmek isterse iyileşir zor ama imkansız değilaaa evet gerçekten siz deyince fark ettim onlar da öyle![]()
teşekkür ederim güzel bir fikir verdinizGitmek istemzse şema terapi kitapları var okuyup kendini farketsn sonra iyileşmek isterse iyileşir zor ama imkansız değil
ksrakteri böyleDırdırcı biri herhalde. Nasıl düzelir ki...sinirleri bozuk diye böyle oluyorsa tedavi olup düzelebilir ama karakteri böyleyse düzelmez maalesef.
Allah size sabır versinksrakteri böyle
of bu durum eşimle bana benziyor. başak-yengeç burcu ilişkisi gibi ya da onlara benzerMerhaba hanımlar. Eşimin kaynana gibi her şeye karışma huyu var. Bunu aşamıyoruz ve beni çok yorup soğutuyor artık bu sorunu çözemezsek bende her şey bitecek artık sizlerden yardım istiyorum. Eşim iyi biridir yardımcı olur ama her şeye laf eder karışır. Yani çocuğa da bakar o noktada sıkıntı yok. Sadece Mesela çocuk odasının stor perdesi var. Çocuk onu açmaya yarayan boncuklu iple oynuyordu. Bir şey yaptığı yok (ben başındayım bu arada gözetimim altında oynuyor) kır kır bi kırmadığınız o kaldı diye kızıyor.
Sonra instagramda gördüğüm bir etkinliği hazırladım. kaba Su doldurup oyuncak oynamalı bir şey. Sofra bezi serdim. çocuk Oynarken şap diye elini vırarak suya sokunca bayğı su sıçradımış etrafa eşim gelimce ıslak yere bastı . Buna söylenmeye başladı “her gördüğünüz şeye özeniyorsunuz mahvoldu etraf ayağım ıslandı off” şeklinde. Çok uzatmayım karakterini bu iki olaydan çözebilirsiniz. Sinirlendim tepki verdim olmadı güzelce konuştum olmadı. Kendini çok haklı görüyor bu konuda ne yapabiliriz?
ağzının payını verince küsüyor bziimki prensesof bu durum eşimle bana benziyor. başak-yengeç burcu ilişkisi gibi ya da onlara benzerben agzının payını veriyorum susuyor o an ama değiştiremiyosun değişmezler.. ailesi de aynı hep müdahaleciler her şeye bende takmıyorum umrumda bile değil onların aptal fikirleri