akıl almazKonuyu bende hatırlıyorum sanki ama bana cidden garip geliyor kızım 5 yaşında ona bile daha çok birey gibi davranıyorum. Kazık kadar adama harçlık vermek asla aklımda oturtamadığım bir şey, hadi aile olsa bu kızlar bu absürtlükleri nasıl kabulleniyor orası ayrı
ay bunu yeni gördümgelinlere de harçlık veriyorlarmıs
Çalışmaya devam edeceksin, ve mümkünse yakın oturmayacaksın..Gelin gideceğim evde önceki eltimin dediğine göre çok her şeye karışıyorlar ki buna bende şahit oldum elbiseden tut dışarıya çıkmaya kadar yada ne bileyim maddiyat olarak babasi oğullarına para veriyor ortak çalıştıkları için ve gelinlere de harçlık veriyorlarmıs kendilerine yetecek kadar vs ben nasıl bir önlem almam lazım önceden yani bana biraz akıl verin lütfen eşim gerçekten iyi biri ama ailesine de çok düşkün böyle bir kaynana ve kayınpedere ne söylemek lazım
Alacağınız önlem evlenmemekGelin gideceğim evde önceki eltimin dediğine göre çok her şeye karışıyorlar ki buna bende şahit oldum elbiseden tut dışarıya çıkmaya kadar yada ne bileyim maddiyat olarak babasi oğullarına para veriyor ortak çalıştıkları için ve gelinlere de harçlık veriyorlarmıs kendilerine yetecek kadar vs ben nasıl bir önlem almam lazım önceden yani bana biraz akıl verin lütfen eşim gerçekten iyi biri ama ailesine de çok düşkün böyle bir kaynana ve kayınpedere ne söylemek lazım
İyide eltine niye inanıyorsun ki.birde herkes her geline istediğini yaptıramiyor. Esin belki karışmayın diyecek.yapan aileler nişanlı ikende karışır nisanlinizin duruşu çok önemli babam da babam diyorsa yol yakınken ayrıl.Gelin gideceğim evde önceki eltimin dediğine göre çok her şeye karışıyorlar ki buna bende şahit oldum elbiseden tut dışarıya çıkmaya kadar yada ne bileyim maddiyat olarak babasi oğullarına para veriyor ortak çalıştıkları için ve gelinlere de harçlık veriyorlarmıs kendilerine yetecek kadar vs ben nasıl bir önlem almam lazım önceden yani bana biraz akıl verin lütfen eşim gerçekten iyi biri ama ailesine de çok düşkün böyle bir kaynana ve kayınpedere ne söylemek lazım
Yok ya kurtarmaz konu açması daha önce de açtı çok kez devam edecek böyleBuraya önceden konu açman seni yıllar süren zulümden kurtardı.
Kariyer hayatına bakıp kendine ev tutarsın ve bu kendine hayrı olmayan yalnız bile yaşayacak özgürlüğü olmayan ağır abi ama ailesine muhtaç tipten kurtulmuş olursun.
EvlenmeyerekGelin gideceğim evde önceki eltimin dediğine göre çok her şeye karışıyorlar ki buna bende şahit oldum elbiseden tut dışarıya çıkmaya kadar yada ne bileyim maddiyat olarak babasi oğullarına para veriyor ortak çalıştıkları için ve gelinlere de harçlık veriyorlarmıs kendilerine yetecek kadar vs ben nasıl bir önlem almam lazım önceden yani bana biraz akıl verin lütfen eşim gerçekten iyi biri ama ailesine de çok düşkün böyle bir kaynana ve kayınpedere ne söylemek lazım
Evlenmezdim mesala. Ya da evlendim kimseyi dinlemez bol bol kavga ederdim. Başka çare göremiyorum.Gelin gideceğim evde önceki eltimin dediğine göre çok her şeye karışıyorlar ki buna bende şahit oldum elbiseden tut dışarıya çıkmaya kadar yada ne bileyim maddiyat olarak babasi oğullarına para veriyor ortak çalıştıkları için ve gelinlere de harçlık veriyorlarmıs kendilerine yetecek kadar vs ben nasıl bir önlem almam lazım önceden yani bana biraz akıl verin lütfen eşim gerçekten iyi biri ama ailesine de çok düşkün böyle bir kaynana ve kayınpedere ne söylemek lazım
En iyi önlem: evlenmemekGelin gideceğim evde önceki eltimin dediğine göre çok her şeye karışıyorlar ki buna bende şahit oldum elbiseden tut dışarıya çıkmaya kadar yada ne bileyim maddiyat olarak babasi oğullarına para veriyor ortak çalıştıkları için ve gelinlere de harçlık veriyorlarmıs kendilerine yetecek kadar vs ben nasıl bir önlem almam lazım önceden yani bana biraz akıl verin lütfen eşim gerçekten iyi biri ama ailesine de çok düşkün böyle bir kaynana ve kayınpedere ne söylemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?