Her şeye karışan kaynana ve kayınpeder

akıl almaz

Çalışmaya devam edeceksin, ve mümkünse yakın oturmayacaksın..
Ay onu kırmayayım bunu üzmeyeyim kocam hakkımı savunmadı demeyeceksin.
Kuyruğu dik tutup bunları yapmayı başarırsan sorun yaşamazsın bence

Alacağınız önlem evlenmemek

İyide eltine niye inanıyorsun ki.birde herkes her geline istediğini yaptıramiyor. Esin belki karışmayın diyecek.yapan aileler nişanlı ikende karışır nisanlinizin duruşu çok önemli babam da babam diyorsa yol yakınken ayrıl.
Eltini rahatsız eden şey belki de seni rahatsız etmeyecek biraz dolduruşa gelmişsin gibi.
Ama şu bir gerçek ortak para harcayan ailelerde her zaman problemler oluyor. Her istediğini her zaman alamazsın almak istediğin herseyi herkes bilir.hatta ben görüyorum ne alınırsa her eve aynisini alıyorlar kavga çıkmasın diye

Harclik adi altinda verilen seyi almayacaksiniz ben cocuk degilim yetiskinim kendi paramizi kazaniriz diyeceksiniz. Esimin maasini aydan aya duzenli yatirin bize yeter diyip kipkirmizi bir cizgi cekeceksin

Ayrıl uğraşmaya değmez, istersen eski konularımı oku. Onlarla uğraşmaktan hasta olursun, kocan da onların ağzına bakar . Keşke bana da evlenmeden önce her şeyi söyleyen birisi olsaydı.

Yok ya kurtarmaz konu açması daha önce de açtı çok kez devam edecek böyle

Kaç tane konu açtınız, hepsi de birbirinden beter sorun içeriyor. Sizin okulla eğitimle kariyerle işiniz yok. Ailece bir an önce evlenme evlendirme derdine düştünüz. Endişe etmeyin anneniz hepsini bastıracak kapasitede. Sizin taraf da sütten çıkmış ak kaşık değiller. Bir taraf başlık parasıyla gelirse diğer taraf da biz daha gelenekseliz, gelini oğlumuza değil evimize ailemize alıyoruz diyebilir, her şeyine karışabilir. Katkın olmayan evin tapusu için planlar yaparken cebime harçlık mı koyacaklar, sokağa çıkarken izin mi almam lazım noktasına geliverirsin. Babasının yanında çalışan, düzenli maaşı olmayıp babasından harçlık alan, karısının giyimine kuşamına karıştıran sokağa çıkarken izin aldıran biriyle koşarak evlenin.

Fikrimi değiştirdim, sizin her lafı para olan anneniz bile bunlarla baş edemez. Müstakbel kocanız işyerinde babasına çalışıyor siz de annesine hizmet edersiniz. Yazık, ziyan olacak bir yaşam daha. İşe gireyim tecrübe edineyim birikim yapayım, nolur nolmaz hayatta her şey olabiliyor, ayaklarımın üstünde durmayı öğreneyim ondan sonra evleneyim fikri çok uzak değil mi size? Daha kendi adına bir iş yapamayan, kendi geliri birikimi özel hayatı olmayan bir adam sizi prenses gibi yaşatacak çünkü.

Evlenmeyerek

Evlenmezdim mesala. Ya da evlendim kimseyi dinlemez bol bol kavga ederdim. Başka çare göremiyorum.

En iyi önlem: evlenmemek

Birey olamamış o ezikle mi evleneceksin? Bunları duyup nasıl hala evliliği düşünüyorsun? Tek hayatın tek gençliğin var. Yazık.

Adamların aldığı evden yarım tapu istersen , annen yok başlık parası, yok süt parası derse, ailen biz masrafa karışmayız derse bunların olma ihtimali yüksek.

Eşinin ailesi hem her türlü tüm masrafları yapıp hemde hiç bir beklentisi olmadan rahat rahat yaşayacağını mi sandın?

Mesafe koymanın tek yolu çalışman. Paran varsa hükmün vardır. Bu herkes için geçerli olmasa bile senin durumunda geçerli. İki ailede birbirinden tuhaf. eşinin maaşı olacak mı yoksa oda harçlık mi alacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…