Aynı evde yaşayacaksan nışan yüzüğünü atmak en güzel önlem olur.Gelin gideceğim evde önceki eltimin dediğine göre çok her şeye karışıyorlar ki buna bende şahit oldum elbiseden tut dışarıya çıkmaya kadar yada ne bileyim maddiyat olarak babasi oğullarına para veriyor ortak çalıştıkları için ve gelinlere de harçlık veriyorlarmıs kendilerine yetecek kadar vs ben nasıl bir önlem almam lazım önceden yani bana biraz akıl verin lütfen eşim gerçekten iyi biri ama ailesine de çok düşkün böyle bir kaynana ve kayınpedere ne söylemek lazım
Babasından harçlık alan bir adam iyi olsa ne olmasa ne? Yarın babasının tepesi atsa, bırak bunu babasının evine dese, o adam ağzını açamaz babasına. İyiyse cennete gitsin ne faydası var sana o iyiliğin?Gelin gideceğim evde önceki eltimin dediğine göre çok her şeye karışıyorlar ki buna bende şahit oldum elbiseden tut dışarıya çıkmaya kadar yada ne bileyim maddiyat olarak babasi oğullarına para veriyor ortak çalıştıkları için ve gelinlere de harçlık veriyorlarmıs kendilerine yetecek kadar vs ben nasıl bir önlem almam lazım önceden yani bana biraz akıl verin lütfen eşim gerçekten iyi biri ama ailesine de çok düşkün böyle bir kaynana ve kayınpedere ne söylemek lazım
Yok evler ayrı zaten ama yine de karışıyorlarmış oğluna söyleyerek uyarmaev üstüne ev olmaz. ayrı bir hane kuracak geliriniz yoksa neden evlendiniz?
Yok benim evim ayrı olacak evdeki gelinleri anlattı bana sadece o birlik yaşıyorGelin gideceğim ev derken? Eviniz ayrı olmayacak mı?
Hayır hayıraynı evde mi yaşayacaksınız?
Kayınpederiniz neden müstakbel eşinize çocuk gibi harçlık veriyormuş?Yok benim evim ayrı olacak evdeki gelinleri anlattı bana sadece o birlik yaşıyor
ne anlamı kaldıyine de karışıyorlarmış oğluna söyleyerek uyarma
yarın parka götürdüğü çocuğunun harçlığının lafını duyacak haberi yokKayınpederiniz neden müstakbel eşinize çocuk gibi harçlık veriyormuş?
Konuyu bende hatırlıyorum sanki ama bana cidden garip geliyor kızım 5 yaşında ona bile daha çok birey gibi davranıyorum. Kazık kadar adama harçlık vermek asla aklımda oturtamadığım bir şey, hadi aile böyle diyelim bu kızlar bu absürtlükleri nasıl kabulleniyor orası ayrıyarın parka götürdüğü harçlığın lafını duyacak haberi yok
vardı öyle bir konu burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?