Her şeye karışan kv

Merhaba arkadaşlar sizin de kv kusura bakmayın ama her b.ka karışıyor mu ?Benimki her şeye karışıyor ve her şeyi en iyi o biliyor.7 yıldır evliyim başlarda gormezden geliyordum ama artık yaşım da ilerleyince kaldıramaz oldum.Ozellikle bebeğim ile ilgili sunu yapmıyorsun ,bunu etmiyorsun gibi sözlere dayanamıyorum cevap veriyorum ben kötü oluyorum sonra.Siz nasıl baş ediyorsunuz fikir verirseniz sevinirim.Burada paylasmazsam deliricem 🙏
Kocam benim annem zordur sen bildiğini yap ona tamam de geç aldırma diyor, Bende oyle yapıyorum. Benimki de hep ilgi kendisinde olsun ister eger konunun odağı o değilse ya da kendi bir sey anlatmiyorsa susun basim agridi konuşmayın der. Gelinlerin oturmasına alerjisi vardır. Ben bosa mi masraf yaptım düşüncesinde...
Bayramda işleri bitirip eslerimizle bi akraba ziyareti yapıp donecektik yemek yok gitmeyin dedi. Biz gelince yaparız dedik kaynimda sen evdesin sen yaparsın dedi ben gelinleri boşa mı aldım masraf yaptım dedi. Bunun üzerine eslerimiz sen niye aldın bilmiyoruz da biz yanımızda gezdirmek için aldik dediler. Es destekliyorsa hiç takılmaya gerek yok. Kendi halinde konuşsun dursun

Ayyy benimki de bazen sınırı aşıyor. Benim eşim aslında ben rahatsız olunca annesini uyarır annesi de bi süre kendine çeki düzen verir ama artık bu döngü de yordu beni. Habire eşime annesini şikayet ediyormuşum gibi oluyor. Ben de artık çözüm olarak sadece hııı diyorum. Veya bişey öğretmeye karar verdiyse o işi ona yaptırıyorum. En son bana kahve içmeye geldiğinde makinenin haznesi dışardaydı. Sabahtan kahve içmiştim yıkamadan bırakmışım. Bana dedi ki işte bunu ıslatsaydın ya da hemen yıkasaydın hemen çıkardı dedi. Ben de ayyy gerçekten anne yaa bi türlü çıkaramıyorum sen çıkarabilir misin dedim. Halbuki çıkaramayacak ne var yani sanki çimento kazıyacağım. Verdim eline süngeri hazneyi. Öyle olmaz böyle olur. Hazır eli değmişken kahveyi de yaptı bi iki bulaşık vardı onları da makineye attı. Benimki dirençsiz herhalde o olay son oldu 😂😂 şimdi de sürekli ne yaptığımı merak ediyor. Nerdesin, saçına neden maşa yaptın, neden bunu giydin vs vs. Telefonunu mümkün olduğunca cevaplamıyorum, sorularını duymazdan geliyorum, diğer söyledikleri de bi kulağımdan girip ötekinden çıkar derler ya bi kulağıma gelmiyor bile nasıl çıksın 😂 bazen habersiz geldiği oluyor camın kenarından bakıp evde yokmuş gibi yaptığım bile oluyor. Bi dahakine aramadan gelmemeyi öğreniyor. Yeniden unutmaması kendi iyiliğine.
Kısacası biraz umursamaz ve hafiften merhametsiz olmayı öğrenmek zorundasınız. Maalesef bazılarına oğulları bile engel olamıyor. O yüzden siz işinizi sessiz sedasız halletmeyi öğreneceksiniz.

Karışma konusunda kimse babaannemin eline su dökemez, yol yapan ustalara bile karışıyor o derece. Elimizde poşet görsün yine ne aldınız, parayı savuruyorsunuz, sizden adam olmaz diyor hemen. Yapılan her işe mutlaka karışır. Annem pasif değil neyse ki, bazen sözlerini duysa da umursamadan devam ediyor işine, bazense bayağı bağırarak tartışıyor. Yapıyoruz işte niye her şeye karışıyorsun, sanki biz bilmiyoruz, yeni geliniz, cahiliz falan diyor. Babaannem de ne dedim ki şimdi ben deyip susuyor. Önce kadını delirtiyor sonra da ne dedim ki ben 😄 Siz annem gibi bağırmayın tabi ama susmayın da. Ben öyle uygun gördüm, böyle yapmak istiyorum falan deyip geçin. Ya da duysanız da takmadan devam edin. Çok sinir ederse de her şeye karışıyorsun, şu huyunu bırak artık dersiniz. Eşinizden çekiniyorsanız inanın gerek yok. O anasına bir şey diyemiyorsa mecbur siz diyeceksiniz sonuçta.

Benimde fırsatını bulsa karışıyor ama ben cok fırsat vermiyorum. İlk zamanlar çok takardim soylenirdim ev esyalarimi karıştırdı mesela açıklamasını yapardim biz seviyoruz böyle vs diye. Ama şuan hiiic umursamıyorum ne derse desin dinlemiyorum bile çoğu zaman

Ayyy benimki de bazen sınırı aşıyor. Benim eşim aslında ben rahatsız olunca annesini uyarır annesi de bi süre kendine çeki düzen verir ama artık bu döngü de yordu beni. Habire eşime annesini şikayet ediyormuşum gibi oluyor. Ben de artık çözüm olarak sadece hııı diyorum. Veya bişey öğretmeye karar verdiyse o işi ona yaptırıyorum. En son bana kahve içmeye geldiğinde makinenin haznesi dışardaydı. Sabahtan kahve içmiştim yıkamadan bırakmışım. Bana dedi ki işte bunu ıslatsaydın ya da hemen yıkasaydın hemen çıkardı dedi. Ben de ayyy gerçekten anne yaa bi türlü çıkaramıyorum sen çıkarabilir misin dedim. Halbuki çıkaramayacak ne var yani sanki çimento kazıyacağım. Verdim eline süngeri hazneyi. Öyle olmaz böyle olur. Hazır eli değmişken kahveyi de yaptı bi iki bulaşık vardı onları da makineye attı. Benimki dirençsiz herhalde o olay son oldu 😂😂 şimdi de sürekli ne yaptığımı merak ediyor. Nerdesin, saçına neden maşa yaptın, neden bunu giydin vs vs. Telefonunu mümkün olduğunca cevaplamıyorum, sorularını duymazdan geliyorum, diğer söyledikleri de bi kulağımdan girip ötekinden çıkar derler ya bi kulağıma gelmiyor bile nasıl çıksın 😂 bazen habersiz geldiği oluyor camın kenarından bakıp evde yokmuş gibi yaptığım bile oluyor. Bi dahakine aramadan gelmemeyi öğreniyor. Yeniden unutmaması kendi iyiliğine.
Kısacası biraz umursamaz ve hafiften merhametsiz olmayı öğrenmek zorundasınız. Maalesef bazılarına oğulları bile engel olamıyor. O yüzden siz işinizi sessiz sedasız halletmeyi öğreneceksiniz.
haha tecrubeli gelin mode acilmis sende.

Bazen insan kendini tutamıyor ben sakin bir insanım ben bile dayanamıyorum artık bazen düşünün
Vermek isterseniz verin istemezseniz vermeyin nasıl rahat hissederseniz ben eskiden veriyordum şimdi hiç umursamıyorum. Neden çünkü laf soktum gittim konuştum. Kavga bile çıkardım değişen bir sey yok aynı huy devam salla gitsin o zaman banane...

haha tecrubeli gelin mode acilmis sende.
Ay çok şükür valla ilk zamanlar minnoş minnoş eşime gidip anlatırdım. Bide kelimeleri seçerek konuşmalar falan. Sevgilim beni yanlış anlamanı istemem ama ben şuna çok kırıldım bunu anneye nasıl açıklayabiliriz vs vs 😅😅😅 aaa şimdi lafını bile yapmıyorum çünkü o laflar bana gelmiyor bile 😂😂😂 darısı bütün gelinlerin başına 😂😂😂

Back
X