Bazen insan kendini tutamıyor ben sakin bir insanım ben bile dayanamıyorum artık bazen düşününTakılmayın fazla kendi hayatınıza bakın sizde cevap vericem diye kendinizi yormayın....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen insan kendini tutamıyor ben sakin bir insanım ben bile dayanamıyorum artık bazen düşününTakılmayın fazla kendi hayatınıza bakın sizde cevap vericem diye kendinizi yormayın....
Kocam benim annem zordur sen bildiğini yap ona tamam de geç aldırma diyor, Bende oyle yapıyorum. Benimki de hep ilgi kendisinde olsun ister eger konunun odağı o değilse ya da kendi bir sey anlatmiyorsa susun basim agridi konuşmayın der. Gelinlerin oturmasına alerjisi vardır. Ben bosa mi masraf yaptım düşüncesinde...Merhaba arkadaşlar sizin de kv kusura bakmayın ama her b.ka karışıyor mu ?Benimki her şeye karışıyor ve her şeyi en iyi o biliyor.7 yıldır evliyim başlarda gormezden geliyordum ama artık yaşım da ilerleyince kaldıramaz oldum.Ozellikle bebeğim ile ilgili sunu yapmıyorsun ,bunu etmiyorsun gibi sözlere dayanamıyorum cevap veriyorum ben kötü oluyorum sonra.Siz nasıl baş ediyorsunuz fikir verirseniz sevinirim.Burada paylasmazsam deliricem![]()
Ben sutladim rahatladım bayramadan bayrama artikÜff benimki de öyle. Her şeye karışır ama karışmıyorum der. Ben baş edemiyorum bi yol bulursanız bana da söyleyinbenim
haha tecrubeli gelin mode acilmis sende.Ayyy benimki de bazen sınırı aşıyor. Benim eşim aslında ben rahatsız olunca annesini uyarır annesi de bi süre kendine çeki düzen verir ama artık bu döngü de yordu beni. Habire eşime annesini şikayet ediyormuşum gibi oluyor. Ben de artık çözüm olarak sadece hııı diyorum. Veya bişey öğretmeye karar verdiyse o işi ona yaptırıyorum. En son bana kahve içmeye geldiğinde makinenin haznesi dışardaydı. Sabahtan kahve içmiştim yıkamadan bırakmışım. Bana dedi ki işte bunu ıslatsaydın ya da hemen yıkasaydın hemen çıkardı dedi. Ben de ayyy gerçekten anne yaa bi türlü çıkaramıyorum sen çıkarabilir misin dedim. Halbuki çıkaramayacak ne var yani sanki çimento kazıyacağım. Verdim eline süngeri hazneyi. Öyle olmaz böyle olur. Hazır eli değmişken kahveyi de yaptı bi iki bulaşık vardı onları da makineye attı. Benimki dirençsiz herhalde o olay son olduşimdi de sürekli ne yaptığımı merak ediyor. Nerdesin, saçına neden maşa yaptın, neden bunu giydin vs vs. Telefonunu mümkün olduğunca cevaplamıyorum, sorularını duymazdan geliyorum, diğer söyledikleri de bi kulağımdan girip ötekinden çıkar derler ya bi kulağıma gelmiyor bile nasıl çıksın
bazen habersiz geldiği oluyor camın kenarından bakıp evde yokmuş gibi yaptığım bile oluyor. Bi dahakine aramadan gelmemeyi öğreniyor. Yeniden unutmaması kendi iyiliğine.
Kısacası biraz umursamaz ve hafiften merhametsiz olmayı öğrenmek zorundasınız. Maalesef bazılarına oğulları bile engel olamıyor. O yüzden siz işinizi sessiz sedasız halletmeyi öğreneceksiniz.
Vermek isterseniz verin istemezseniz vermeyin nasıl rahat hissederseniz ben eskiden veriyordum şimdi hiç umursamıyorum. Neden çünkü laf soktum gittim konuştum. Kavga bile çıkardım değişen bir sey yok aynı huy devam salla gitsin o zaman banane...Bazen insan kendini tutamıyor ben sakin bir insanım ben bile dayanamıyorum artık bazen düşünün
Ay çok şükür valla ilk zamanlar minnoş minnoş eşime gidip anlatırdım. Bide kelimeleri seçerek konuşmalar falan. Sevgilim beni yanlış anlamanı istemem ama ben şuna çok kırıldım bunu anneye nasıl açıklayabiliriz vs vshaha tecrubeli gelin mode acilmis sende.