Her şeye küsen nişanlıma nasıl davranmalıyım, lütfen yardım edin arkadaşlar

gbdu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2010
24
0
36
Eskişehir
Arkadaşlar ben gruba daha bugün girdim. Baktım ki burda bayan arkadaşlarım birbirlerine çok güzel tavsiyelerde bulunuyorlar, benimde gerçekten tavsiyeye ihtiyacım var.
Benim 7 yıllık uzun bir ilişkim var. 3 Temmuzda da düğünümüz var. Ama ben nişanlımı artık tanıyamaz oldum. Bu evlilik öncesi bir durum mu yoksa neler oluyor anlayamıyorum. 2 gün önce kayınvalidem, ben ve nişanlım netten nikah şekeri bakıyorduk. Parasının 100 adet için mi tek mi diye hesabını yaprken ben bir karışıklık oldu. Ben dedim bunu hesaplayamıyor muyum? Kayınvalidem dedi ki öyle demedin lafı çevirme şimdi. bana gelenler geldi o an ama tabi ona tepki gösteremediğim için nişanlıma dedim ki biraz sesimin tonu da sertleşti ve yükseldi tabi, ya ben salak mıyım bilmiyor muyum ben dedim? 2 gündür bundan beri küs bana. Ve konuşmayı kesinlikle reddediyor!! Benim asıl tepkim kayınvalidemeydi aslında. Onu defalarca uyardım oysa bana kendi ailem dahil başkalarının yanında böyle davranıp laf söylenmesine meydan verme ya da sende söyleme ama yapmyor işte!!! 2 ay sonra düğünümüz var biliyorum belki bu küçük bir sebep ama beni endişelendiren evlenince daha büyük sorunlar yaşadığımızda küsecek mi hep bana??? Ben ona nasıl davranmaıyım da sorunlarımızı konusarak çözebileceğimizi küserek bir yere varamayacagmızı öğrensin??? :(((

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben gruba daha bugün girdim. Baktım ki burda bayan arkadaşlarım birbirlerine çok güzel tavsiyelerde bulunuyorlar, benimde gerçekten tavsiyeye ihtiyacım var.
Benim 7 yıllık uzun bir ilişkim var. 3 Temmuzda da düğünümüz var. Ama ben nişanlımı artık tanıyamaz oldum. Bu evlilik öncesi bir durum mu yoksa neler oluyor anlayamıyorum. 2 gün önce kayınvalidem, ben ve nişanlım netten nikah şekeri bakıyorduk. Parasının 100 adet için mi tek mi diye hesabını yaprken ben bir karışıklık oldu. Ben dedim bunu hesaplayamıyor muyum? Kayınvalidem dedi ki öyle demedin lafı çevirme şimdi. bana gelenler geldi o an ama tabi ona tepki gösteremediğim için nişanlıma dedim ki biraz sesimin tonu da sertleşti ve yükseldi tabi, ya ben salak mıyım bilmiyor muyum ben dedim? 2 gündür bundan beri küs bana. Ve konuşmayı kesinlikle reddediyor!! Benim asıl tepkim kayınvalidemeydi aslında. Onu defalarca uyardım oysa bana kendi ailem dahil başkalarının yanında böyle davranıp laf söylenmesine meydan verme ya da sende söyleme ama yapmyor işte!!! 2 ay sonra düğünümüz var biliyorum belki bu küçük bir sebep ama beni endişelendiren evlenince daha büyük sorunlar yaşadığımızda küsecek mi hep bana??? Ben ona nasıl davranmaıyım da sorunlarımızı konusarak çözebileceğimizi küserek bir yere varamayacagmızı öğrensin??? :(((

oncelıkle hos geldın sevgılı gozde a.s.
bize dedıgını aynen nısanlınada soylemelısın acık ve net bır sekılde, bence...

Aramıza hoşgeldin Gözde vereliniortak

Bunu açıkca nişanlınla konuşman lazım, içine atarsan kaçınılmaz bir hal alır olay.
Öncelikle bu evlilik öncesi stres çoğu erkekte vardır, burda okuduğumuz konuları baz alarak söylüyorum bunu.

Başbaşa olacağınız bir yere gidin ve bütün sorunları açık açık konuşun, sen nasıl bu durumdan şikayetciysen nişanlında öyledir belki sonuçta bu aşk ikinize ait.
Herkes kendi düşüncesini, beğenmediği durumları anlatsın ve bir ortak yol bulun. Konuşa konuşa olur bu tür şeyler. a.s.

ankarada ısen gölbaşı taraflarında golun etrafında guzel kahvaltı edecek yerler var, onlardan bırıne gıdın canım guzelce analt eger 7 yıldır boyle değilse yanı son zamanlarda boyle ıse bu evlılık sıkıntısındandır

aılesının yanında yada aılenın yanında cok tartısmamaya meselelerınızı başbaşa halletmeye çalışın canım dıyeceklerını de aıle buyuklerıne olsun şaka ıle söylemeye çalış

Bence fazla üzerine gidip hicte simartma...ah canim vah canim neyin var deyip etrafinda dolanma....:delphin:

Böyle küserek seni yola getirecegini saniyor buna prim verme sakin....:olmaz:

Iki yetiskin insaniz, 2 ay sonra evlenecegiz allah kismet ederse, olgun iki insan gibi benimle problemlerini, sorunlarini konusmak yerine cocuk gibi küsmeyi tercih ediyorsan sen bilirsin de ve dön arkani.....küserek hicbir yere varamicagini, senin gözünde yücelmeyecegini anlasin.:kahve:

Bence üzerine gitme.,
Gittikçe uzatacak
Birkaç gün arayıp sorma bile.
o sana dönecektir.
Benim fikrim bu. Hakkınızda hayırlısı

Sağolun arkadaşlar.. Gerçekten sizlerle tanıştığıma çok sevindim :))) Tavsiyelerinizi dinledim.. Valla karşıma aldım cumartesi aksamı konustum, boyle sakın bır sekılde.. Bana benım ordakı asırı tepkıme sınırlendıgını soyledı. Bende ona aılesının yanında bana o sekılde davranmasından rahatsız oldugumu.. Dıkkat edıcez dedık bakalım tekrarlanmaz ınsallah. Ama eger bana bır daha bu sekılde kuserse bende ona kusucem kararlıyım, dedıklerınızde cok haklısınız arkadaslar :))) Hepınıze cok tesekkur ederım.. :)) opuyorumnanaktan

Back
X