- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Ust yönetim de mobıng yapıyor ki. Mudur falan daha beterBirincisi bu mobbing üst birime bildirin. Ikincisi 6 günlük izni nikahta kullanabiliyorsunuz açıklama yapmanıza gerek yok.
Kasiyerim markette. Bilindik bir market ama bıktım cıdden. Herkesin girmeye calistıgu bir yerNe işi ki bu bu kadar müdahale
Evet o yuzden sırf erkenden nikah yapıyorum. 6 gunu vermez diye korkuyorumBöyle bir iş yerine aynısını ben de yaparım. Nikâhınızı yapın izninizi alın tazminatınızı da alın öyle ayrilin
Var tabı ama yani sozlesme de sac bas yazmıyor. Sacımı topluyorum mesela farklı model yap diyor kadın. Ne bileyim herseye laf edıyorlarKurumsal kurallar bellidir tabi hukuki yonunu bilemem isin ancak cok buyuk bir kurumsal firmada calistgm zamanlarda makyajdan bile tutanak yazabilirlerdi onlarin istedgi makyaj renk olmak zorundaydi ben de bunu bile bile grdim dekolte vs yasak belli pant tek renk kiyafetti sen bilmiyor muydun girerken sozlesmen yok mu
Vermezse peki nereye sikayet edebilirim. Dugun yapmıycam desem binada laf yaparlaro 6 günlük izin düğüne değil nikaha verilir.resmi olan şey nikah , düğün olayın partisi sadece.
İhtar cekme den normal evlilik nedeniyle istifa etsem pekıTazmınat vermemek ıcın sizi yıldırmaya calısıo olabılırler.Evlendıkten sonra 1 yıl ıcınde evlılık cuzdanınızla noter kanalıyla ısyerıne ıhtar cekıp hak ve alacaklarınızı ısteyebılırsınız.Kıdem tazmımatı alabılıosunız.Ihbar tazmınatı ve işsizlık odenegı alamıosunuz.
Bzim firma da sozlesmede belliydi hmm bilemedim simdi yazmiyorsaVar tabı ama yani sozlesme de sac bas yazmıyor. Sacımı topluyorum mesela farklı model yap diyor kadın. Ne bileyim herseye laf edıyorlar
İstifa edersen hiç bir şey alamazsın.İşverenler bu durumu kullanır.İstifa edıorum evlılık sebebıyle dersenız ıstıfa gosterıolar ve kıdrm tazmınatı alamıosunuz.Evlılık cuzdanınızla beraber notere gıdıp hak ve alacaklarınızı ısteyın.Varsa yıllık ızın paranızı fazla mesaı ucretınız alamadıgınız normal calısma ucretlerını ısteyebılırsınız.işverenıne guvenıosan dılekce ıle talep edersın ama yıne ıstıfa yazmaman gerekıyor.Benim sana önerım noter kanalıyla bıldırmen .Çünkü sorunlu bi iş yeriymiş canım.Bence seni sinirlendırıp kıdem alma dıye mobbıng yapıolar.Aldırma iştem cıkana kadar bence.o kadar emegın var.İhtar cekme den nor
İhtar cekme den normal evlilik nedeniyle istifa etsem pekı
Ama kızın biri evlılık nedeniyle isten cıktı o alacaktı. Yok o zaman ıstıfa yazmayayım. Bır de sanırım evlenip cıkanlara sey yok dımı bu 3 hafta daha calıs falan öyle bırsey yok. O zaman noter onaylı cıkarım bendeİstifa edersen hiç bir şey alamazsın.İşverenler bu durumu kullanır.İstifa edıorum evlılık sebebıyle dersenız ıstıfa gosterıolar ve kıdrm tazmınatı alamıosunuz.Evlılık cuzdanınızla beraber notere gıdıp hak ve alacaklarınızı ısteyın.Varsa yıllık ızın paranızı fazla mesaı ucretınız alamadıgınız normal calısma ucretlerını ısteyebılırsınız.işverenıne guvenıosan dılekce ıle talep edersın ama yıne ıstıfa yazmaman gerekıyor.Benim sana önerım noter kanalıyla bıldırmen .Çünkü sorunlu bi iş yeriymiş canım.Bence seni sinirlendırıp kıdem alma dıye mobbıng yapıolar.Aldırma iştem cıkana kadar bence.o kadar emegın var.
6 gun bızım burası sendıkalı. Vermezse peki bu 6 gunuEvlılık ıznı iş kanununda 3 gundur.Ama işverenınız sözleşmede 6 gun yazdıysa ısverenın ınsıyatifidir.Bence sözleşmenızı guzelce okuyun.
Hayır evlilik sebebi ile çıkarsan ihbar bildirmene gerek yol.İhbar tazmınatı almıodun.Direk noterle bıldır Hiç bişey yapmana gerek yok.Evlılık tarıhınden ıtıbaren 1 yıl ıcınde cıkabılıosun.1 yılı 1 gun aş alamıosun.Sadece kıdem hakedıosun.Ihbar tazmınatı ıssızlık odenegı alamıosun kuzum.Ama kızın biri evlılık nedeniyle isten cıktı o alacaktı. Yok o zaman ıstıfa yazmayayım. Bır de sanırım evlenip cıkanlara sey yok dımı bu 3 hafta daha calıs falan öyle bırsey yok. O zaman noter onaylı cıkarım bende
Vermezse 3 gun vermek zorunda.Kalan 3 gunude ıhtar cektıgınde yazarsın.O 3 gununde parasını ıstıyorum diye ıhtarına belırtırsın.6 gun bızım burası sendıkalı. Vermezse peki bu 6 gunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?