Her şeye laf eden iş yeri

6 gün izin için önemli olan düğün değil nikahtır.
Resmiyette 6 değil 3 gün diye biliyorum ama.
Ben de yeni evlendim. 3 gün dediler bana.. 2 günde kafadan verdiler. Haftasonları ile birleştirip 9 gün balayı yaptım.

Düğünü karıştırmayın bence. Nikahtan sonra evlilik sebebiyke işten ayrılın. Çalıştığınız yıl kadar tazminat alır o parayla düğün yaparsınız

Şimdi agustos sonu nikah dusunuyorum. Gun alıcaz bu aralar. Eylul 21 de dershane baslıycak. Nikahtan sonra balayına gıtcez falan deyip mı o 6 gunu istesem. Vermezse zaten dilekcede onu da belırtırım. O kadar nefret ettim ki onları aniden bırakmak ıstıyorum

Şimdi şöyle insan kaynakları departmsnı var ise oraya danışın. Ben amirime dilekçe ve nikah tarihini gösteren belge vermiştim. Vermeme durumları yok.
Nikahtan sonra balayına gidiyor olabilirsin. Açıklama yapmana bile gerek yok. Çok zorda kalırsan pazar nikahım var. Pazartesi salı çarşamba kapadokyaya tstile gidiyoruz, düğün yapmayı düşünmüyoruz de geç.

Yasal olarak vermek zorunda. Vermezse nikahtan hemen sonra bu 3 günün parasını da iste ve noterden ihtarname çek. Sakın istifa ediyorum deme. Ben eski iş yerimde istifa ediyorum yazdım dilekçeye hiçbir hakkımı alamadım feragat etmişim gibi oldu.

Bu arada bu üç günü nikahtan önce de kullanabilirsin sonra da... ama nikahla peş peşe olmak durumunda.

Bu bilgiden emin değilim ama. Kızlar hatalıysam düzeltin lütfen.

Bizim iş yerinde nikahtan önceki günler kullananlar da olmuştu.

İht
İhtarname cekınce sımdı noter mi bunlara gonderıyor ben mi vercem ıhtarnamyı nasıl oluyor. Yok yok noter onaylı yapcam. Dedıgın gibi acıklama yapmam. Sımdı bız 2 haftaya gun koycaz.nıkah agustos ta. Sımdı den mi dilekce vereyım

Hayır nikah tarihin kesinleşince. Gün alınca resmi olarak.

Her sirketin etik kurallari vardir. Kurumsal bir yer demissiniz internet sitesinden etik kurallara ve ihlal durumunda hangi yola basvuracaginiza bakmalisiniz.

Kimsenin sizin sac renginize mahalle agziyla hakaret etme hakki yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…