- 12 Mart 2011
- 934
- 17
- 68
- Konu Sahibi Hannah McKay
-
Onu çok sevdim tanıdığım en dürüst, en sadık, en şerefli erkekti benim için. Ama benden olmayacak bahanelerle ayrıldı büyü bozuldu, saçma sapan şeylere takıldın, bizden geçti artık dedi. Bile bile yine de bekledim onu, anlayacak bir gün sıkıntısı geçince dedim ona sadık kaldım hep beni terkettiği halde. Bu gözümdeki muhteşem adamın gerçek yüzünü öğrendim bir gün meğer beni aldatıyormuş, başkası için terkedilmişim, bana söylediği her şey yalanmış. Bunu öğrenince ondan nefret ettim artık adını anmam dedim ve artık bu yalnızlığa da son vereceğim dedim birisiyle görüşmeye başladım. Ama farkettim ki ne kadar kötü de olsa ben hala onu seviyorum her şeyde o var msnde konuşurken uzun uzun onu seyrederdim, doyamazdım ona bakmaya. Şimdi görüştüğüm kişiyle msnde konuşurken hep aklıma o geliyor, gözlerim doluyor karşısında. Onun baktığı gibi bana baksın, onun bana seslendiği gibi seslensin istiyorum bana. Onun yeri dolmuyor, aklımdan çıkarıp atamıyorum tüm kişiliksizliğine rağmen. Neden böyle bunun adı ne? Onun tam bir pislik olduğunu bile bile neden hala onu seviyorum, hiç unutamayacak mıyım ben onu? Kimse dolduramayacak mı onun yerini? Canım o kadar çok yanıyor kikimseye anlatamıyorum bu işin sonu ne olacak, daha ne kadar sürecek bu halim, var mı benim gibi olan?
bu duyduğun sevgi değil, kafanda yarattığın adamla gerçekte birşeyler paylaştığın adamın bambaşka olmasının şoku... intikam alamadığın için de sevdiğini sanıyorsun sevgi böyle insanların hakettiği birşey değil bazen insanın cümleleri yarım kalır içinde kalır hayat sevinci düğümleniverir öyle olmuş seninki de .. sana onu hatırlatan herşeyden uzaklaş gerekirse hayallerinden bile ve kendini sürekli meşgul edecek şeylerle yönel ...
Ah canım benim bende hemen hemen aynı şeyleri yaşadım seninle.Bizde saçma nedenlerle ayrıldık ve hemen gitti başkası ile çıkmaya başladı.Bende onu gerçekten sevmiştim hemde çok hâlâ da seviyorum o kişiliksiz insanı ama acısı yavaş yavaş geçiyor.Dördüncü aya girdi ayrıldığımız ve dört aydır bir ilişkisi var.Ben nasıl kahroldum öğrendiğimde her yer dar geldi bana canım o kadar yandı ki.Hala onun yerine kimseleri koyamıyorum ama ne yapayım kralın soytarısi terketti diye sarayı yıkılmazya..
Onu tamamen unutmadan başka birini hayatına alman o kişiye biraz haksızlık olmuş çünkü eski sevgilini arıyorsun onda onun gibi baksın istiyorsun.Hiç bir zaman olmayacak şeyler herkes farklı sever.Bence bir süre kafanı dinlemeliydin bir süre sonra onu tamamen unutup başka birini gerçekten sevebilecektin.
başkalarında yani şu an birlikte olduğun görüştüğün kişi de onu aradığın takdirde evet mutlu olamaz ve onu da hiç unutamazsın. mutlu olmayı istiyorsan eğer başkalarında onu aramayı bırakacaksın başta. ve içten onun tam bir senin deyiminle pislik olduğuna inanmadığın için bu haldesin buna kalbin de beynin de onay verirse emin ol sen bu halde olmayacaksın onu unutmuş yeni aşklara yelken açıp mutlu olmayı denersin canım.o yüzden inan unutacağına mutlu olmayı dene seni haketmeyecek kişiyi düşünmene bile gerek yok bırak unutmayı düşünme bile canım çünkü yıpranan sen olursun yazık.Onu çok sevdim tanıdığım en dürüst, en sadık, en şerefli erkekti benim için. Ama benden olmayacak bahanelerle ayrıldı büyü bozuldu, saçma sapan şeylere takıldın, bizden geçti artık dedi. Bile bile yine de bekledim onu, anlayacak bir gün sıkıntısı geçince dedim ona sadık kaldım hep beni terkettiği halde. Bu gözümdeki muhteşem adamın gerçek yüzünü öğrendim bir gün meğer beni aldatıyormuş, başkası için terkedilmişim, bana söylediği her şey yalanmış. Bunu öğrenince ondan nefret ettim artık adını anmam dedim ve artık bu yalnızlığa da son vereceğim dedim birisiyle görüşmeye başladım. Ama farkettim ki ne kadar kötü de olsa ben hala onu seviyorum her şeyde o var msnde konuşurken uzun uzun onu seyrederdim, doyamazdım ona bakmaya. Şimdi görüştüğüm kişiyle msnde konuşurken hep aklıma o geliyor, gözlerim doluyor karşısında. Onun baktığı gibi bana baksın, onun bana seslendiği gibi seslensin istiyorum bana. Onun yeri dolmuyor, aklımdan çıkarıp atamıyorum tüm kişiliksizliğine rağmen. Neden böyle bunun adı ne? Onun tam bir pislik olduğunu bile bile neden hala onu seviyorum, hiç unutamayacak mıyım ben onu? Kimse dolduramayacak mı onun yerini? Canım o kadar çok yanıyor kikimseye anlatamıyorum bu işin sonu ne olacak, daha ne kadar sürecek bu halim, var mı benim gibi olan?
canim ben terkedileli de 2.5 ay oluyor.bu insan benim gozumde var ya o kadar iyi namuslu vs bi adamdi ki,annem ablam falan hepimiz cok severdk. annemle ablam ayrildigimiza benden daha cok inanamadilar.cunku o insan cok iyi kalpliydi.:))
ama gel gelelim iliskime,ben surekli pesinden kostum,o bana agir laflar etti,sonra dayanamadi geri gonlumu aldi,ama bu iliskide hep kendimden verdim verdim sevdim baglandm en sonunda terk edildim.
ustelik haketmedigim sekilde gururumu kirdi hakaret etti bana.bugun de facebook'ta gordum ki,arkasindan atip tuttugu kizlardan biriyle bulusmus,sildigi bi kizi ve arkasindan laf ettigi kizi yeniden eklemis..
sonra dusundum?bu mu benim sevdigim adam,ben bu yasadiklarimin hangisini hakettim?hicbirini haketmedim..bu adam benim verdigim sevgiyi ilgiyi sabri zerre haketmiyor.
madeem gitti birak cani cehenneme gitsin.seni istemeyene sevmeyene asla sabir gosterme sabrinin adi yuzsuzluk,sevginin adi da kisiliksizlik olur. karsinda deger kiymet bilmeyen bir insan var.
hala aci cekiyor olabilirsin ama dusunce yoluyla ve onun sana yaptiklarini dusunerek cok kolay unutursun merak etme.kendi kendini engelleme.karsindaki adam eger seni haketseydi yaninda olurdu,bu aciya birakmazdi seni,aldatmazdi,
yeni iliskinde bu adamin aynisini mi gormek istiyosun. birak artik gecmisi dusunerek yasarsan bugun gozunun onundeki guzellikleri goremezsn.eger yeni gorustugun kisiyi de sevemiyorsan birak kendi kendine kal bi sure.
Allah nasil almasini bildiyse sana cok daha hayirlisini verecektir. sen dua et sabret,uzme kendini..
Sevgimizden mi göremiyoruz ne olduklarını yoksa çok sevgiden mi şımarıyorlar. Şimdi puzzle tamamlanıyor bende bir gün onunla buluştuğumuzda beni erkenden gönderdi işim var diye kendi gelmedi arkamdan da gidene kadar baktı şimdi anlıyorum ki benden sonra da o kızla buluşmuş, aynı günde ikimizle ard arda buluşacak kadar karaktersizmiş. Resmen tanıdığımı sandığım adamın tam tersiymiş. Keşke diyorum suçlu ben olsaydım o dedikleri yüzünden ayrılmış olsaydık da o benim gözümde eskisi gibi değerli kalsaydı. Şimdi aslında korkuyorum, güven sorunu başladı bende. görüştüğüm kişiyi bunaltacak kadar sorular soruyorum güvenebilmek için zaten tanıdığım biri 4 sene beraber okuduk ama yine de güvenemiyorum, yine kandırılırsam yine aldatılıp terk edilirsem ya bu da sonradan kötü biri olursa derken bir yandan da beni bu korkularla yüzleştiren insanı hala özlediğimi farkediyorum bu mazoşistlik mi, şok mu, aşk mı, nefret mi? Ne olduğunu anlayamıyorum resmen karşımdakinde onu arıyorum, yürümesi, konuşması, gülmesi, sinirlenmesi, tipi her şeyini o kadar çok severdim ki, tüm pisliklerine rağmen masum bir yüzü vardı, içten bakışları. Yapamıyorum onu çok özlüyorum
Canım ya ne kadar basit onlar için, birini terketmeden yerlerini hazırlıyorlar, karşısındaki ne yapar, ne hisseder düşünmüyorlar bile( Neredeyse bir yıl olacak ama ben hala unutamadım sandım ki başkası olursa aklım onunla meşgul olmaz, unuturum çivi çiviyi söker hesabı. Ama bu ters etki yaptı yalnızken daha iyiydim, ondan nefret edip, adını dahi anmıyordum ama şimdi... Kendime daha ne kadar zaman vermeliyim bilmiyorum korkuyorum ya 2 3 sene geçince bile başkasında yine onu ararsam diye. Ama anladım ki şimdi hiç zamanı değilmiş yeni bir ilişkinin her şey daha kötü oldu şimdi görüştüğüm insana haksızlık yapıyorum onun derdi de var artık (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?