Her şeye sürekli evet demek

Bi ara kendine telefon almadan önce bizimkileri isteyip maçlara bakıyodu
Sorun o zaman ciddi manada sende. O olmaz bu olmaz deyip sürekli baskılıyorsun .... Kişisel eşya kimseye verilmez.hele de elektronik eşya asla verilemez

Sorun o zaman ciddi manada sende. O olmaz bu olmaz deyip sürekli baskılıyorsun .... Kişisel eşya kimseye verilmez.hele de elektronik eşya asla verilemez
Evet basit duruyo aslında ama ciddi ben bozulucak dedikçe kendi ısrar ediyo iş yeri sevmez o derece bir adam

Batarya sorunuysa bataryalar çok pahalı olmuyor onu değiştirebilirsiniz. Veya şarj tutmuyo diyin sürekli şarjda kalması gerekiyor diyin. Ya da verdikten 10 dk sonra yine şarjım bitti diyip geri alın.
Telefonumun bataryası çıkmayanlardan iş yerindekiler giyinme odasına tak dediler bir de onu denicem

Senin sorunun "hayır" diyememek değil sanırım, belki de hayır demenin sonucuyla baş edemeyeceğini düşünmen ile alakalı...
Sanırım evet çünkü ters tepince bağırıp çağırıyo ve bende kavga çıkarmak zorunda kalıyorum

Bende hayır demem veririm böyle şeyleri ama bana lazım olunca geri isterim.
Sıkıntı yaşamam, siz geri istemiyor musunuz?
İstiyorum veririm deyip duruyo sadece artık çalışmak bile istemiyorum adamı sevmem bide siz düşünün

Hayat bana tamamen hayir demeyi ogretmesede, bazi konularda hayir demeyi ogretti.. vicdanim sizlasada hayir diyorum.. mesela is yerime rest cektim hayir dedim..

Evet basit duruyo aslında ama ciddi ben bozulucak dedikçe kendi ısrar ediyo iş yeri sevmez o derece bir adam
O kim oluyor da böyle bir ısrar kıyamet takiniyor!? Ona birinin haddini bildirme zamanı gelmiş de geçiyor bile

Bende oyleyim kimseden bisey istemem ama kimseye de hayir diyemem caresini bulursan bana da soyle :)

İşyerinden çıksan ne değişecek ki? Heryerde var senden birşeyler isteyecek insanlar. Şarj aleti vermek mesele değil, verirken 1 saat sonra getir de mesela.

Hayat bana tamamen hayir demeyi ogretmesede, bazi konularda hayir demeyi ogretti.. vicdanim sizlasada hayir diyorum.. mesela is yerime rest cektim hayir dedim..
Hayır dersem ayıp olur kafasındayım bu yüzden her şeye evet diyorum sonra da pişman olup kendimi yıpratıyorum çok pis bir huy

İşyerinden çıksan ne değişecek ki? Heryerde var senden birşeyler isteyecek insanlar. Şarj aleti vermek mesele değil, verirken 1 saat sonra getir de mesela.
Dedim hatta bi ara cidden sinirlendim şarjdan çıkardım onun telefonunu ama yüz yok yine istiyo 2günde bir başımda.

Ben takıyorum çıkardığımı gördüğü gibi versene diyo donup kalıyorum
Bir daha ki isteme de prensip olarak paylaşmayı sevmiyorum ,yeteri kadar işin görüldü ve uzatmazsanız sevineceğim de .
Ben de bakarız lafını idolüm olarak sınırlandırdığım için genel de çekinirler söyleyemeden . :)

Güzel taktik denemek şart oldu bu adama etki ediceğimi sanmıyorum ama deneriz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…