Her şeye sürekli evet demek

Sanırım evet çünkü ters tepince bağırıp çağırıyo ve bende kavga çıkarmak zorunda kalıyorum
Sanirim bir kez de olsa kavga cikaracagini bile bile hayir demelisin. Bunu goze almalisin. Cunku boylelerine elini versen kolunu kaptirirsin. Yuzsuz biriyle basetmenin tek yolu hayir deyip mesafeyi koymaktir. icten ice yuzsuzlugunun muhasebesini yapmasi gerekiyor cunku. Sizi cok pasif bulmus kullaniyor. Daha fazla kullandirtmayin kendinizi.

Evet biraz ufak tefeğim dalga konusu yapıyo sinirlendirmek hoşuna gidiyor bugün demeyi düşünüyorum.

Baskalarini mutlu etmek icin her seye evet demeye devam edersen ve bu huyundan da vazgecmezsen boyle yipranmaya devam edersin iste sonra bir bakmissin insanlar tarafindan kullanilan bir varlik olmussun. Ben ki kendi abime bile sarj aletimi bozacagi dusuncesi ile vermemis bir insanim. Neden mu cunku alttarafi bir sart aleti bile olsa orjinaldi ve benim telefonum sadece kendi orjinal aletinde sarj oluyordu sadece,kablosu kisaydi ve hafiften temassizlik yapiyordu simdiden bozulma sinyali vermeye baslamisti abim cok israr etti ama benim sarjim bozuk iyice kusura bkma abi dedim anlattim durumu. Hem bozukursa sanki para verip orjinalinden mi alacaklar, sarja takip telefobu kullanmayi devam edecek kablosunu dündürecek daha da bozulacak. Tamam dunya mali dunya da kalir ama insan da her seyini herkesle paylasmak zorunda da degil yani,deger kiymet bilenin yeri ayri dir.sende hayir demeyi ogren

Kusura ister bakin istersede bakmayın şarj aletimi vermek istemiyorum bitti ( açıklama yapmak zorunda değilsin )

Şarj aleti vermekten bir şey olmaz ya, adam çanta kullanmıyorsa şarj taşımak zor geliyordur.

Bi tane film vardi bay evet diye o aklima geldi. Izle belki bi seyler kaparsin :)

sen hayır demekten korkuyorsun.
hayır nasıl denilir seyler oku

Evet tam da bu sanırım çekiniyorum korkuyorum gereksiz halbu ki bana ait eşyayı verirken de olsa korku var
bu bendede vardı yendim sayılır. tabiki bu sana yük bunu bazen hissediyorsun.
ama sonra istemediğin seyler yapmak zorunda kalıyorsun.
ama sunu bilmelisinki insanlar hayır diyinr krıkaccak diye birsey yok bunu kademe kademe asmalısın.
mesela o kulaklık ka ilgili her mse. abivipim sen alırken kulaklık verdiler degilmi. bende birseyler dinleyecegim de anlar.

Haklısın bazen sinirli oluyorum istemiyo ama nasıl moralim yerinde oluyo yanımda bitiyo aniden isteyince ilk bozulucak sonunda diyorum ver denicem diyo mecbur kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…