Sanirim bir kez de olsa kavga cikaracagini bile bile hayir demelisin. Bunu goze almalisin. Cunku boylelerine elini versen kolunu kaptirirsin. Yuzsuz biriyle basetmenin tek yolu hayir deyip mesafeyi koymaktir. icten ice yuzsuzlugunun muhasebesini yapmasi gerekiyor cunku. Sizi cok pasif bulmus kullaniyor. Daha fazla kullandirtmayin kendinizi.Sanırım evet çünkü ters tepince bağırıp çağırıyo ve bende kavga çıkarmak zorunda kalıyorum
Evet biraz ufak tefeğim dalga konusu yapıyo sinirlendirmek hoşuna gidiyor bugün demeyi düşünüyorum.Sanirim bir kez de olsa kavga cikaracagini bile bile hayir demelisin. Bunu goze almalisin. Cunku boylelerine elini versen kolunu kaptirirsin. Yuzsuz biriyle basetmenin tek yolu hayir deyip mesafeyi koymaktir. icten ice yuzsuzlugunun muhasebesini yapmasi gerekiyor cunku. Sizi cok pasif bulmus kullaniyor. Daha fazla kullandirtmayin kendinizi.
Ama şu da var kendine yeni telefon almadan önce de bizim telefonlarımızı istiyodu sürekli buna ne diceksiniz?Şarj aleti vermekten bir şey olmaz ya, adam çanta kullanmıyorsa şarj taşımak zor geliyordur.
Evet en doğrusu bu unutsa kaybetse tamam ama var olduğunu bildiğimi farkettiği halde sürdürüyoKusura ister bakin istersede bakmayın şarj aletimi vermek istemiyorum bitti ( açıklama yapmak zorunda değilsin )
sen hayır demekten korkuyorsun.Yok yani bende hayır kelimesi, nefret ediyorum bu huyumdan biri bişey istese kendi içimden gelmese bile zorunlu hissedip evet diyorum veriyorum para olsun, şarj aleti olsun, internet şifresi olsun. Örnek verirsem usta başı kendinde yeni telefon aldı A5 ve bilirsiniz ki yanında kulaklık şarj aleti vs verir ama o getirmiyo işe ve benim şarj aletimi istiyo bir değil, iki değil, beş değil yetti! İşten çıkmayı nile düşünüyorum bir insan zor durumda bırakılır mı bu kadar illa yalan söylemek mi gerekiyo ne yapıcam ben bu huyumu nasıl yenicem?
Evet tam da bu sanırım çekiniyorum korkuyorum gereksiz halbu ki bana ait eşyayı verirken de olsa korku varsen hayır demekten korkuyorsun.
hayır nasıl denilir seyler oku
Olur bakim bi işe yarar umarım :)Bi tane film vardi bay evet diye o aklima geldi. Izle belki bi seyler kaparsin :)
bu bendede vardı yendim sayılır. tabiki bu sana yük bunu bazen hissediyorsun.Evet tam da bu sanırım çekiniyorum korkuyorum gereksiz halbu ki bana ait eşyayı verirken de olsa korku var
Haklısın bazen sinirli oluyorum istemiyo ama nasıl moralim yerinde oluyo yanımda bitiyo aniden isteyince ilk bozulucak sonunda diyorum ver denicem diyo mecbur kalıyorum.bu bendede vardı yendim sayılır. tabiki bu sana yük bunu bazen hissediyorsun.
ama sonra istemediğin seyler yapmak zorunda kalıyorsun.
ama sunu bilmelisinki insanlar hayır diyinr krıkaccak diye birsey yok bunu kademe kademe asmalısın.
mesela o kulaklık ka ilgili her mse. abivipim sen alırken kulaklık verdiler degilmi. bende birseyler dinleyecegim de anlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?