Her Şeyi Aşırı Romantik Düşünüyorum

VanessaRinki

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
842
1.091
63
sürekli romantizm aşk içerikli hayaller kurguluyuyorum okula bile gitsem aklımda acaba aşk olur mu biri beğenir mi diye düşünüyorum
sürekli beğenilme sevgi romantizm temalı düşünüyorum
sürekli gittiğim klinikteki doktorlara sürekli birilerinin aşık olduğunu çok romantik şeyler döndüğünü kurguluyorum
leş gibi olduğunu herkesin 15 senedir aynı kişiyle olduğunu bilmeme rağmen böyleyim nedden böyleyim ne olur yardım

Şu aralar death's game izliyorum intikam veya hayattan istediğini almak temalı bir şeyler izleyin insan tribe giriyor ajdhdfjsj aşk meşk romantizm gibi konuları rafa kaldırıp hayata karşı hirslanmak için birebir

bu forumdaki bazı kadınlar çok zeki bana yıllar önce derslerine odaklan azami süre var demişlerdi ben dinlememiştim
Yine dinlemeyeceksiniz, bir kulaktan girip diğerinden çıkacak. Çok kilo verdiğiniz dönem ay hadi inşallah diye bir umutlanmıştım ama yok gerisi gelmedi. 2 senedir bu forumda aynı şeyleri yazıyorsunuz. Kilom var, ona aşık oldum buna aşık oldum, doktorun asistanına aşık oldum, şununla bununla sevgili olduğumu hayal ediyorum...
Niye yazalım veya ne yazmamızı istiyorsunuz?

sürekli romantizm aşk içerikli hayaller kurguluyuyorum okula bile gitsem aklımda acaba aşk olur mu biri beğenir mi diye düşünüyorum
sürekli gittiğim klinikteki doktorlara sürekli birilerinin aşık olduğunu çok romantik şeyler döndüğünü kurguluyorum
leş gibi olduğunu herkesin 15 senedir aynı kişiyle olduğunu bilmeme rağmen böyleyim nedden böyleyim ne olur yardım
Sana ruh ve sinir hastalıkları kliniği yardım eder biz değil

konu başlığı profil fotosu uyumu çok iyi ahaha

O olumsuz asklarin çoğu filmlerde oluyor.fazla film izlemenizi öneririm.He çok aşık olup evlendiniz diyelim,Ay başı gelince kira elektrik su faturası giderler derken bir birinizi kesme noktasına gelebiliyorsunuz oyuzden fazla şeetmeyin.

Terapiye gidiyorsun onlar bile sana çare bulamamis burdaki kadinlar sana nedemesini bekliyorsun ki yıllarcada söylüyorlar

Size allah akıl fikir versin diyip güzel dileklerde bulunmaktan başka ne yapılabilir ben bilmiyorum. Sürekli konu açıyorsunuz, ona aşığım, bundan hoşlandım, şununla hayaller kuruyorum, sürekli mezun olamadım derslerim kötü diyorsunuz çalışmıyorsunuz. Bir de okulu bitirip eczacılık okuyacağım demişsiniz. Valla kafa bir milyon

Back
X