her şeyi kafama takıyorum :(

aydinmenekse

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2019
168
172
103
merhabalar hanımlar ben daha önceden de konu açmıştım boşanma sürecindeyim hatta bu zamana kadar çektiklerime çok üzüldüğümü de belirtmiştim hani keşke daha önceden boşansaymışım diye ama hala çekiyorum eşim bana diyor ki ölsen üzülür müyüm bilmiyorum sen düzelmezsin senden daha çok ben istiyorum boşanmayı ve bunun gibi şeyler çocuklarımız küçük ama hala vekaletlerini istiyorum diyor ya ben bu adamın iki çocuğunun annesiyim boşansak bile çocuklar için yine yüz yüze bakmayacak mıyız hani derler ya küfür etse daha iyi diye aynen öyle bir de zaten takıntılı bir insanım ağır depresyonlar geçirdim bunları bile bile hala üstüme gelmeye devam ediyor psikolojik baskı hissediyorum üstümde sürekli elimde olmadan çok üzülüyorum.

Konuyu düzenlerken silmisim bosanma surecindeyim konularim var zaten onceden yazmıştım hala esim tarafından psikolojik baski görüyorum öncesinde cok agir depresyon yaşadım bunlari bilerek kotu olayim diye üstüme geliyor misal ölsen üzülür müyüm bilmiyorum diyor, sen duzelenezsin, acizsin, zayıfsın, cocuklara da bakamıyorsun ben daha iyi bakarim onlari alcam fln ama alamaz zaten cok küçükler fakat iki cocuk var ister istemez görüşülecek belki ayda belki yilda bir ama yüz yüze bakacak yüz kalmiyor

Yapma ablacım , bende çok yapıyorum özellikle geceleri ,bilmem kaç yıl önceki konuyu bile dert ediniyorum kendime . Veya bir olay olsun günlerce takılıyorum ona gözüme uyku girmiyor. saçlarımın çoğu beyazladı diyeyim düşünmekten , hayırlısı olsun deyip geçiştirmek lazım yoksa gerçekten kötü bir durum.

Bosanma doneminde en ıyı erkek bile çirkefleşir onun dediklerini takma kotuluk eden kendine eder depresyona yatkısınsın anladığım kadarıyla yazık etmek kendine özellikle cocukların için

Sen de deki sen ölsen bende üzülmem üzülcek olsam zaten bosanmazdım de. Dinsizin hakkından imansız gelirmis bunlara boyle cevap vermek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…