- 23 Haziran 2018
- 2.059
- 631
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
bilmem ki bir keresin de eyeliner cekmistim sinif arkadaslarim begenmemisti bir tek en yakin arkadasim begenmisti silme ne takiyosun onlari felan dedi ama huyum kuruyasica ben sildim hemenniye insanlar durduk yere makyajınıza kıyafetinize laf ediyor ki? çevreniz çok mu eleştiriyor?
ben genelde güzel şeyleri söylerim karşımdakini eleştirmem sürekli kulp bulan tiplerden de uzaklaşırım size de öyle yapmanızı tavsiye ederim.
ah ah nasil yenicez acaba bu huyumuzuRuh ikizim gibisin
bilmem ki bir keresin de eyeliner cekmistim sinif arkadaslarim begenmemisti bir tek en yakin arkadasim begenmisti silme ne takiyosun onlari felan dedi ama huyum kuruyasica ben sildim hemen
deneyecegim tesekkur ederimsen beğenip çıktıysan millete ne? bir dahaki sefere silme.
benzer şeyleri dönem dönem her kadın yaşar. eğer insanların lafına aldırış edersen bu eleştiriler hiç bitmez. ama aldırış etmezsen baktılar işe yaramıyor keserler.
huyumuz kurusunBende ayniyim çok kötü bişey napcam bilmiyorum
evde kendime 10 kere diyorum okula geliyorum begenmedikleri an fossKime ne , sanane , onlara ne ...
Kendinle barış , ben beğendim giydim , oh kaşıma gözüme kurban olun siz , sen kendine bak kızııım desene yahu ...
ah ah nasil yenicez acaba bu huyumuzu
Kimse kimseyi beğenmek zorunda değilki , zevkler ve renkler diye klasik bir laf var bilirsin , hee bak bide şu var nerden biliyim karşımdakinin beni kıskandığı için öyle söylemediğini ....evde kendime 10 kere diyorum okula geliyorum begenmedikleri an foss( annem bunun icin hep azarlar beni o kadar icime atip kafama takarim ki geceleri uyuyamam ketumumdur
haklisiniz aslinda icime ata ata bir hal oldum zaten su an bile dusunuyorum hindi gibi oldum dusunmektenŞöyle düşün eğer daha fazla içine atarsan ileriki yaşlarda fiziksel ve psikolojik çok ciddi hastalıkların olacak. Bir bot, makyaj vs uğruna değer mi? Sana kötü olmuş diyen kişinin niyetini düşün. Gerçekten iyi birisi de sana iyilik olsun diye uyarıyor mu yoksa senin için her hangi birisi de laf olsun diye mi konuşuyor. Bunu dikkate al.
haha dogru gercektenKendimden başka kimsenin söylediklerini umursamam özellikle fiziksel eleştirileri.
Herkes dört dörtlükse bu etraftaki yamuk yumuklar nereden geliyor ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?