Her seyi kafaya takma alinma nasil atlatilir

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Merhabalar aylardir canimi bu konu sıkıyor ben her şeyi cok kafaya takan biriyimdir mesela biri bana makyajin kotu olmus dese onu cok takarim hemen silerim makyaji ya da bu kiyafet kotu dese onu bir daha giymem siniftakiler botlarimi begenmedi diye aglamistim insanlarin her hareketinden nem kaparim o gun cani sikkinsa ve konusmazsa kendi ustume alinirim cok ergence bir durum biliyorum ama elimde degil aslinda psikolojim duzgun tek derdim hsr seyi icime atma kafama takma hissettiklerimi karsimdakine soyleyememe beni kirdiysa diyemiyorum susuyorum bana bagirsalarda cagirsalarda agzimi acmiyorum kirilmasin diye ve cemkirme elestiriye gelmeme annenannemde boyle ama o da her seyi icine atar kafasina takar huyum kurusun nerden cektiysem bunu acil atlatmam lazim o kadar alinganim ve takiyorum ki butun gunu yuzum asik geciriyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
niye insanlar durduk yere makyajınıza kıyafetinize laf ediyor ki? çevreniz çok mu eleştiriyor?

ben genelde güzel şeyleri söylerim karşımdakini eleştirmem sürekli kulp bulan tiplerden de uzaklaşırım size de öyle yapmanızı tavsiye ederim.

bilmem ki bir keresin de eyeliner cekmistim sinif arkadaslarim begenmemisti bir tek en yakin arkadasim begenmisti silme ne takiyosun onlari felan dedi ama huyum kuruyasica ben sildim hemen

bilmem ki bir keresin de eyeliner cekmistim sinif arkadaslarim begenmemisti bir tek en yakin arkadasim begenmisti silme ne takiyosun onlari felan dedi ama huyum kuruyasica ben sildim hemen

sen beğenip çıktıysan millete ne? bir dahaki sefere silme.

benzer şeyleri dönem dönem her kadın yaşar. eğer insanların lafına aldırış edersen bu eleştiriler hiç bitmez. ama aldırış etmezsen baktılar işe yaramıyor keserler.

deneyecegim tesekkur ederim

Kime ne , sanane , onlara ne ...
Kendinle barış , ben beğendim giydim , oh kaşıma gözüme kurban olun siz , sen kendine bak kızııım desene yahu ...

Kime ne , sanane , onlara ne ...
Kendinle barış , ben beğendim giydim , oh kaşıma gözüme kurban olun siz , sen kendine bak kızııım desene yahu ...
evde kendime 10 kere diyorum okula geliyorum begenmedikleri an foss ( annem bunun icin hep azarlar beni o kadar icime atip kafama takarim ki geceleri uyuyamam ketumumdur

ah ah nasil yenicez acaba bu huyumuzu

Bir sekilde cevreden cok etkileniyorum ama nasıl bir duvar örmüşsem samimi olmadıģım kisiler anlamıyor bu duvar havalı ilan etmis beni. Bòyle seviyorum diyorum ablam yemege bi kulp bulsa sen yapta yarışalım derim taksam da belli etmemeye calisiyorum. Oglak burcu olmak zor velhasıl. bu konuyu araştırıcam....

Önceliğiniz kendiniz değilsiniz.
Başkalarının düşüncelerinin hayatınıza yön vermesine izin verirseniz bunalımdan bunalıma koşarsınız.
Kendinizi sevin, değer verin. "Ben istedim, ben beğendim." demeye alışmakla başlayabilirsiniz.

evde kendime 10 kere diyorum okula geliyorum begenmedikleri an foss ( annem bunun icin hep azarlar beni o kadar icime atip kafama takarim ki geceleri uyuyamam ketumumdur
Kimse kimseyi beğenmek zorunda değilki , zevkler ve renkler diye klasik bir laf var bilirsin , hee bak bide şu var nerden biliyim karşımdakinin beni kıskandığı için öyle söylemediğini ....
Genel olarak bende ketumumdur , ama inan en sevdiğim huyum bu ...

Şöyle düşün eğer daha fazla içine atarsan ileriki yaşlarda fiziksel ve psikolojik çok ciddi hastalıkların olacak. Bir bot, makyaj vs uğruna değer mi? Sana kötü olmuş diyen kişinin niyetini düşün. Gerçekten iyi birisi de sana iyilik olsun diye uyarıyor mu yoksa senin için her hangi birisi de laf olsun diye mi konuşuyor. Bunu dikkate al.

haklisiniz aslinda icime ata ata bir hal oldum zaten su an bile dusunuyorum hindi gibi oldum dusunmekten

Ben de asla etkilenmeyenlerdenim. Arkadaşlarıma yorum yaparken kırıcı olmamaya ancak olumsuz durumları kibarca söylemeye çalışırken en umulmadık şeylere senin gibi taktığını görünce arkadaşlık edesim gelmiyor. 40 kere düşünmemeli bence kötü bir durumu varsa ona daha çok zarar verecekse ben dost isem ona istediği kadar alıngan olsun isterse beni silsin hayatından söylerim düşüncemi.

Eleştirenler küçük mü yaşça? Belki başka amaçla yapıyorlardır. Eleştirileri dinlerseniz konuşma hakkı da verirsiniz. Siz de onların kusurlarını söyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…