- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.522
- 548
- 27
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Normalde kimse kimsenin kolay kolay kusurunu yüzüne vurmaz siz bu konularda çok takıntılı olduğunuzu belli ediyor olmalısınız ki bu yüzdendir size karşı sürekli eleştiri yapmalarıMerhabalar aylardir canimi bu konu sıkıyor ben her şeyi cok kafaya takan biriyimdir mesela biri bana makyajin kotu olmus dese onu cok takarim hemen silerim makyaji ya da bu kiyafet kotu dese onu bir daha giymem siniftakiler botlarimi begenmedi diye aglamistim insanlarin her hareketinden nem kaparim o gun cani sikkinsa ve konusmazsa kendi ustume alinirim cok ergence bir durum biliyorum ama elimde degil aslinda psikolojim duzgun tek derdim hsr seyi icime atma kafama takma hissettiklerimi karsimdakine soyleyememe beni kirdiysa diyemiyorum susuyorum bana bagirsalarda cagirsalarda agzimi acmiyorum kirilmasin diye ve cemkirme elestiriye gelmeme annenannemde boyle ama o da her seyi icine atar kafasina takar huyum kurusun nerden cektiysem bunu acil atlatmam lazim o kadar alinganim ve takiyorum ki butun gunu yuzum asik geciriyorum
buna sen mi karar verdin?Komiksin.Diğer konularından yola çıkarak şunu söyleyebilirim
Senin psikolojin bozuk
Sorunların var ve bunlar kesinlikle hafife alınacak şeyler değil
Yardım almalısın
Yahu sana insanca birşey söyledim neden her konularında bir ergence atarlanma giderlenme derdindesin?buna sen mi karar verdin?Komiksin.
atarlanma derdinde degilim kirdiysam cok ozur dilerim ama o kadar cok kisi dedi ki ne bileyim evet psikologum var ama kaldiramiyorum yasadiklarimi herkesin bana bagirmasini eziklemesini kendimi cok salak hissediyorum yenjden ozur dilerim inanin cok caresizim dertlescek hic kimsem yokYahu sana insanca birşey söyledim neden her konularında bir ergence atarlanma giderken 3 derdindesin?
Evet, çünkü bende de takıntı problemi vardı, terapi oldum geçti. Sen kendi kendine burada 30 tane konu açıyorsun, millete atar gider yapıyorsun bir de senin normal olduğunu mu düşüneyim? Sen komiksin asıl, bir daha da büyüklerinle nasıl konuşacağını öğren öyle konuş, psikolojinin bozuk olması veya öfke probleminin olması sana insanları azarlayıp saygısızlık yapma hakkı vermez. Kadınlar kulübünde saçma sapan konular açacağına derslerine ağırlık ver, bir kere kalmışsın zaten. Hayret birşey yahu.
Dertleşecek kimsenin olmaması ya da insanların seni azarlaması senin kimseye kızma laf sokma hakkını vermez, kimse de burada senin nazını niyazını çekmez.atarlanma derdinde degilim kirdiysam cok ozur dilerim ama o kadar cok kisi dedi ki ne bileyim evet psikologum var ama kaldiramiyorum yasadiklarimi herkesin bana bagirmasini eziklemesini kendimi cok salak hissediyorum yenjden ozur dilerim inanin cok caresizim dertlescek hic kimsem yok
Ben de senin gibiydim. Biri bir şey dese kafama takardim. Bir kac gün sonra " bunu bana neden söyledin?" Diye sorduğumda hatırlamadığını söylerdi. Baktım millet söyleyip söyleyip unutuyor. Karşıdaki takar mı üzülür mü diye düşünmüyor. Ben niye kendimi heba ediyorum o zaman dedim. Şimdi eskisi gibi takmıyorum. Hatta o anda cevap veriyorum. Ben takıp içime atacağına söylerim, söyleyeceğim kişi taksın diyorum artık.ah ah nasil yenicez acaba bu huyumuzu
Bu eleştiriler köyü niyetli yapılmıyor ise dikkate alıp düzeltebilirsiniz. Örneğin makyajın kötü diyene neresi kötü sence nasıl düzeltebilirim diye sorun. Önce güvendiğiniz birinden kötü mü diye teyit edebilirsiniz. Takılma konusuna gelince düşünceler beyninize saldırınca, derin nefes alın çok değerliyim kendimi çok seviyorum deyin. Düşünceleri bir kutuya koyup kilitleyin. Yanlış düşünüyorum gibi telkinler yapmayın daha fazla takıntı olur. Gerekirse destek için uzmana başvurun. Gençliğinizi böyle harcamayınMerhabalar aylardir canimi bu konu sıkıyor ben her şeyi cok kafaya takan biriyimdir mesela biri bana makyajin kotu olmus dese onu cok takarim hemen silerim makyaji ya da bu kiyafet kotu dese onu bir daha giymem siniftakiler botlarimi begenmedi diye aglamistim insanlarin her hareketinden nem kaparim o gun cani sikkinsa ve konusmazsa kendi ustume alinirim cok ergence bir durum biliyorum ama elimde degil aslinda psikolojim duzgun tek derdim hsr seyi icime atma kafama takma hissettiklerimi karsimdakine soyleyememe beni kirdiysa diyemiyorum susuyorum bana bagirsalarda cagirsalarda agzimi acmiyorum kirilmasin diye ve cemkirme elestiriye gelmeme annenannemde boyle ama o da her seyi icine atar kafasina takar huyum kurusun nerden cektiysem bunu acil atlatmam lazim o kadar alinganim ve takiyorum ki butun gunu yuzum asik geciriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?