Her şeyi kafaya takmak

inanki anlatinca ayni beni anlatiyorsun gibi geldi tum mesajlarda bende sabah biryere erken gitmeli olsam alarimi kurarim sonrada ya kalkamazsam diye duwunurum hayatimda bir defa alarma uyanamamiwligim var o zamanda hasta oldugum icindi qaliba ama takintilardan biktim evlenmemiwden daha azdi niwanlaninca cogaldi evlenince biraz daha anne olunca dahada fazla sorumluluklar artikca ve hayatimiz yolunda gitmedikce fazlawiyor saniyorum bazen orademmi zayif benim diye duwunmuyor deyilim tabi ewimde guclusun diyor aslinda ne bileyim ya senin konun aslinda bende kendimden ne kadar yazdim bu konuyla kusura bakma doluyum zaten saglik konusunda patladim binevi
Kendimi zorla kaldırıp temizlik yaptım iyi geldi ama bitti yine kaygılarım başladı beynimdeki düşünceleri görmezden gelmeye çalışıcam İnşaAllah işe yarar

Kendimi zorla kaldırıp temizlik yaptım iyi geldi ama bitti yine kaygılarım başladı beynimdeki düşünceleri görmezden gelmeye çalışıcam İnşaAllah işe yarar
inwallah yarar ben dikkatimi bawka yone vere vere biraz azaldi bawaracagina inaniyorum azda olsa farki goruceksin

hayatınızı bu kadar etkiliyorsa psikiyatriste gitmenizde fayda var. bende daha önce buna benzer nedenlerden dolayı doktora gitmiştim, 6 ay en düşük dozda hap kullandım. o kadar cok faydasını gördüm ki, olumsuz düşüncelerin hepsi silindi kafamdan. hayata daha pozitif, kaygısız bakıyorsunuz. şuanda gayet iyiyim çok şükür. arada stres yapıyorum tabiki ama o kadarda olsun:nazar::KK51:

inwallah yarar ben dikkatimi bawka yone vere vere biraz azaldi bawaracagina inaniyorum azda olsa farki goruceksin
İnşAllahh canım bugün de okula başladık öğrenciler falan baya ağladı ona takıyorum şimdi de hiç yansıtmadım onlara endişemi aslında olacağına varır ama takıyorum işte o da baş ağrısı yaptı

hayatınızı bu kadar etkiliyorsa psikiyatriste gitmenizde fayda var. bende daha önce buna benzer nedenlerden dolayı doktora gitmiştim, 6 ay en düşük dozda hap kullandım. o kadar cok faydasını gördüm ki, olumsuz düşüncelerin hepsi silindi kafamdan. hayata daha pozitif, kaygısız bakıyorsunuz. şuanda gayet iyiyim çok şükür. arada stres yapıyorum tabiki ama o kadarda olsun:nazar::KK51:
Aslında benim ki biraz da kişilik yapısı sanırım bazen kendimi gaza getiriyorum düzeltiyorum sonra yeni bi durumla karşılaşınca gardım düşüyor

Bende ayni durumdayim..
Biri bana kasini kaldirsa niye oyle davrandi dite dusunurum..
Halbuki bes para etmez insanlar..
Kafaya taktigimiz kisiler..
Oluyor iste
Aynen bugün velilerim sınıftaydı acaba ne düşündüler falan filan bisürü şey taktım

İnşAllahh canım bugün de okula başladık öğrenciler falan baya ağladı ona takıyorum şimdi de hiç yansıtmadım onlara endişemi aslında olacağına varır ama takıyorum işte o da baş ağrısı yaptı
Ayyy ne guzel ogretmensin..
Bir ben olmadim ogretmen yanarim ona yanarim ben:KK43:

Ben de öyle düşünüyorum artık çünkü bi anda olmadı yeni bi durum farklı bişey olunca hemen takıyorum kafama sen de mi öylesin
Ben önemsediğim insanlrla ilgili bir durum olursa daha cok takıyorum ve hayata karsı da cok ince fikirlim

İyi geceler arkadaşlar
Benim sorunum şuan yaptığım gibi kafamda kurmak, endişelenmek,en ufak şeyi takıyorum beynim iyice doldu, nasıl hayatı sallamamayı başarıcam relax olmak istiyorum yapamıyorum bi türlü. Çok üzüyorum kendime her gün takmıcam bugün diyorum yine aynıyım :KK43:
Eskiden senin gibiydim ..en ufak şeyi bile büyütür dum ,benim için işin içinden çıkılmaz bir hal alırdı ..
Ama şimdi çok rahatım ...başımda bir sürü dert var ,cidden cok zor durumdayim ...amaaa şükrediyorum ,kabulleniyorum ,tevekkül edip bekliyorum ..es ki ben olsam delirirdim
Ben bu hale yaşayarak geldim ,tasa edicek daha büyük şeyler başına gelmeden şükretmek öğren ..yoksa bnm gibi yaşayarak ogreniceksin ...

Eskiden senin gibiydim ..en ufak şeyi bile büyütür dum ,benim için işin içinden çıkılmaz bir hal alırdı ..
Ama şimdi çok rahatım ...başımda bir sürü dert var ,cidden cok zor durumdayim ...amaaa şükrediyorum ,kabulleniyorum ,tevekkül edip bekliyorum ..es ki ben olsam delirirdim
Ben bu hale yaşayarak geldim ,tasa edicek daha büyük şeyler başına gelmeden şükretmek öğren ..yoksa bnm gibi yaşayarak ogreniceksin ...
Canım inanki hep şükrederim ama hep bi hevesle gidiyorum okula ama zorlanıyorum belli etmiyorum öğrencilerime ama eve gelince beynim ağrıyor resmen nasıl alışcam bilmiyorum :(

Canim ya ana okul oyretmenisin qaliba hep aglarlar cocuklar ilk okulda takma onlari bence

Bu çocuklu mesleklerde mi sorun var yaahu bende her şeyi kafama takıyorum ve lisansımı çocuk gelişimi üzerine yapıyorum.
Kafanıza takılan şeyler genelde obsesyon içerikli mi yoksa paranoid mi?

Back
X