• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her şeyi var ama sevgiye muhtaç olanlar buraya.............

pratikzeka

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
47
0
86
47
Ankara
13 yıllık evliyim herşeyim var ama halen eşim sevgi yönünden yeterli değil...bir insan için sevgimi önemli olmalı yoksa herşeyi varsa o yetermi..............

huzur önemli bence hangisine sahipken mutlu huzurlu olacağına inanıyorsanız o şekilde yolunuza devam edersiniz;)

tıpkı benim durumum.herşeyim var ama sevgi eksik.bir zamanlar o da vardı ama şimdi karşı tarafın hal hareket ve tavırlarından görüyorum ki bitmiş...durgun,heyecansız,sade bir hayat var elimde.kendi kendime takılıyorum ben de..

Son düzenleme:
tıpkı benim durumum.herşeyim var ama sevgi eksik.bir zamanlar o da vardı ama şimdi karşı tarafın hal hareket ve tavırlarından görüyorum ki bitmiş...durgun,heyecansız,sade bir hayat var elimde.kendi kendime takılıyorum ben de..

sende benim gibisin ......tek başımıza nereye kadar takılcağım onu bilemiyorum........ben sıkıldım,bunaldım bu halden inanın..........

sende benim gibisin ......tek başımıza nereye kadar takılcağım onu bilemiyorum........ben sıkıldım,bunaldım bu halden inanın..........

yaşadığımız evimde herşey benim itip kakmamla gidiyor.......adamda ailemle şunuda paylaşıyım derdi yok...tek derdi işinde kariyer yapmak........

slm arkadaşlar.ben anne sevgisi bilmeyen biriyim annem var ama varlığıda yokluğuda aynı.eşim çok iyi birisi sevgiyi onda buldum.tabii çok sıkıntılarımız oldu eşimin ailesi yüzünden.2.5yıllık evliyim başımıza gelmeyen kalmadı.eşim birgün tartışma halinde sen hayatıma girdiğimden beri bende dert sıkıntı bitmedi hastalıklar gitmedi dedi.çoçuk özlemiyle yanıyrzz.her ay adet oluncaa ben çok sinirli oluyrm eşimde haklı ,sinirimi onda çıkartıyrm.gittikçe kopmaya başladık.işten gelio ben bilgisayar başında o tv başındaa o memnun bensizliken ben memnunum.heycan deseniz yok.hayatım çok monoton.hiç bişeyin tadı yok.kendimi çok çaresiz ve kimsesiz hissediyrm:59:

Benim eşimde bi işkolik.Bunun için çok sorunlar yaşadık şimdiye kadar.

3yıllık ewliyim.2 yaşında oğlum var ama pazar günleri hariç nerdeyse yüzünü bile göremiyoruz.Çok çalışıyo kendinide bizide tüketiyo...

slm arkadaşlar.ben anne sevgisi bilmeyen biriyim annem var ama varlığıda yokluğuda aynı.eşim çok iyi birisi sevgiyi onda buldum.tabii çok sıkıntılarımız oldu eşimin ailesi yüzünden.2.5yıllık evliyim başımıza gelmeyen kalmadı.eşim birgün tartışma halinde sen hayatıma girdiğimden beri bende dert sıkıntı bitmedi hastalıklar gitmedi dedi.çoçuk özlemiyle yanıyrzz.her ay adet oluncaa ben çok sinirli oluyrm eşimde haklı ,sinirimi onda çıkartıyrm.gittikçe kopmaya başladık.işten gelio ben bilgisayar başında o tv başındaa o memnun bensizliken ben memnunum.heycan deseniz yok.hayatım çok monoton.hiç bişeyin tadı yok.kendimi çok çaresiz ve kimsesiz hissediyrm:59:

Eşinin iyi biri oldugunu söylemişsin.Tabikii bebekte çok güzel bişey bi mucize ama olmuyosa eşinide kendinide yıpratma.

Hayırlısını iste..Okelimeleri boş bi anında söylemişştir eminim o da üzülüodur ve o an patlamıştır.Çok takıllma eşine sımsıkı sarıl...

Herşeyim var iyi bir işim sağlıklı ve çok akıllı bir çocuğum ama işe yaramaz bir kocam var oda şimdilik boşanmaya çalışıyorum huzur yoksa hiçbirşeyin yoktur... Bir insanı ayakta tutan her zorluğu aşan tek şey sevgidir o yok olmuşsa tüm çabalar tüm emekler boştur... Tek taraflı sevgi adamı yer bitirir ve hiç bir anlamı yoktur. Sevgi paylaştıkça çoğalır azaldıkça yok olur...:2::14:

Back
X