nişanlıyım 5 aydır ama ilişkim başlayalı 1 5 yıl oldu . zor bir insandı ama cok sevdiğim için göze aldım her seyı . küçük kısıtlamalar yerini büyüklerine bıraktı .bir gen kız olarak 23 yasında , elbise etek giyemiyr , arkadaslarımla yakınlardakı yerler harıc baska bı yere kahve içmeye gidemiyorum . insanlarla ilişkilerimi o belirliyor , kendimde yapacağım değişikliklerde ondan izin alıyorum , nedeni ise bizim iyiliğimiz içinmiş beni korudugu içinmiş, meslek secimime bile onun istediğisekılde yon verdım . ama bunları yaparken ısrarcıydım yanı kendımle alakalı kararları kendım verebılmek için . artık bıkmıs ısrarlarımdan , ben sureklı bır seyler ıstıyırum dıye bıkmıs , saçlarıma afrıka orgusu yaptırıyım mı dedım ısrar bıle etmedim kavga cıktı , yılların bırıkımıymıs bu tepkisi onu hep ısrarlarımla bıktırmısım , her ıstedgını yaptım yemın ederım ama sonuc koca bır sıfır . yaranamdım . ben sadece mutlu olmak ıstedım onunla baska bır sey değil , utun bu yaptıklarımı goz ardı ettı ve benı hıc mutlu etmedın dedı , senden razı değilim dedı , boyle olmamın gergın olmamın sebebı sensın dedi , deldi ve gecti .
soruma gelince size aslında bılıyorum ayrıl dıyeceğinizi ama , ayrılmak dısında nasıl bu duzenı degıstırebılırım , her seyi nasıl duzeltebılırım yanı saglıklı bır ılıskı nasıl kurabılırım , nasıl davranayım da bundan sonra boyle seyler olmasın , anlasın benı kısaca cok zor bunu soyelemk ama nasıl adam yerıne konulurum nasıl bı degerım olur . şu an kendımı yeterınce kotu hıssedıyorum yorum yaparken lutfen buna dıkkat edın arkadaslarım , haklısınız bılıyorum ama ınsan hayatının her donemınde guclu olamıyor , bır zmanalar bende guclu bır kızdım ama şimdi değilim guzlu hıssedemıyorum hem ruhsal hem de fiziki , bırde bısuru kılom oldu ıncecıkken