• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her seyi yaptım daha ne yapayım mutlu olmak için

etekten kastım dız altında bol ıc bellı etmeyen bır sey ya da uzun etek
anladım ama sadece buna takılmamalısnız bundan daha cıddı durum var .sonucta sevdıgımız adam ıcın karsılıklı fedakarlıklar yapıyorsunuz .sızın rahatsız oldugunuz bır durum ıcın o kendını mesela duzeltmelı bazı seylerı torpulemı sızde aynı sekılde.tabı bu benım fıkrım .kımse kusursuz degıl sevdıgım ınsan bıle olsa rahatsız oldugumuz haller olablr bunu ona tatlı dılle soylerek bıraz daha dıkkat etmesını soyleyeblırz.bızım ıcın normal gelıyor cunku bız dar gıyınen br adam görunce dırek tahrık olmuyoruz yanı genelımız boyle cunku beyın yapımız boyle.tabı tamamen kapalı gıyınsen bıle bu durumdan tahrık olan adamlarda olablıyor ama erkek arkdaşınız demekkı etek turu gıymenız onu rahatsız edıyor.ruzgar olur felan etek de bol dıyorsun acılır baskası görur fılen kafasındamı bılmıyorum :D bence dıger konularda karısması daha rahatsız edıcı dıye dusnuyorum.turk erkeklern genelınde böyle durum sanırım var .kyafet konusunda karısıyorlar

nişanlıyım 5 aydır ama ilişkim başlayalı 1 5 yıl oldu . zor bir insandı ama cok sevdiğim için göze aldım her seyı . küçük kısıtlamalar yerini büyüklerine bıraktı .bir gen kız olarak 23 yasında , elbise etek giyemiyr , arkadaslarımla yakınlardakı yerler harıc baska bı yere kahve içmeye gidemiyorum . insanlarla ilişkilerimi o belirliyor , kendimde yapacağım değişikliklerde ondan izin alıyorum , nedeni ise bizim iyiliğimiz içinmiş beni korudugu içinmiş, meslek secimime bile onun istediğisekılde yon verdım . ama bunları yaparken ısrarcıydım yanı kendımle alakalı kararları kendım verebılmek için . artık bıkmıs ısrarlarımdan , ben sureklı bır seyler ıstıyırum dıye bıkmıs , saçlarıma afrıka orgusu yaptırıyım mı dedım ısrar bıle etmedim kavga cıktı , yılların bırıkımıymıs bu tepkisi onu hep ısrarlarımla bıktırmısım , her ıstedgını yaptım yemın ederım ama sonuc koca bır sıfır . yaranamdım . ben sadece mutlu olmak ıstedım onunla baska bır sey değil , utun bu yaptıklarımı goz ardı ettı ve benı hıc mutlu etmedın dedı , senden razı değilim dedı , boyle olmamın gergın olmamın sebebı sensın dedi , deldi ve gecti .
soruma gelince size aslında bılıyorum ayrıl dıyeceğinizi ama , ayrılmak dısında nasıl bu duzenı degıstırebılırım , her seyi nasıl duzeltebılırım yanı saglıklı bır ılıskı nasıl kurabılırım , nasıl davranayım da bundan sonra boyle seyler olmasın , anlasın benı kısaca cok zor bunu soyelemk ama nasıl adam yerıne konulurum nasıl bı degerım olur . şu an kendımı yeterınce kotu hıssedıyorum yorum yaparken lutfen buna dıkkat edın arkadaslarım , haklısınız bılıyorum ama ınsan hayatının her donemınde guclu olamıyor , bır zmanalar bende guclu bır kızdım ama şimdi değilim guzlu hıssedemıyorum hem ruhsal hem de fiziki , bırde bısuru kılom oldu ıncecıkken
Sen degil canim bu soruyu nisanlin sormali kendine. Ben bu iliskiyi nasil duzeltirm bir insanin kisiligine karekterine nasil müdahele etmem. Nisanlima guvenerek onun sosyal hayatina nasil karismam. Nisanlim bir birey bir kadin ve onun kiyafetine sacina karisma hakkim yok bunu nasil engellerim kendimde diye sormali

Seni oldugun gibi kabul etmeyen buyuk degisiklikler isteyen yaptiran ama bunun karsiliginda bencil olup onun icin vazgeçtiklerini hiç eden adami degistiremezsin o kendini milyonda bir ihtimal degistirebilir.

Yaşadıkça ogrenecegin tek sey şu olacak;kimse icin hayallerinden ideallerinden kiyafet ve arkadas seciminden vazgeçmeyeceksin. Yaparsan yillar sonra ici boş bi hayaa gecmise bakarsin aci aci

dedimki mesela etek gıymek kotu br sey değil usluplu bır seılkde olursa dıye cevap olarak zıhnıyetını değiştirmeden enı arama dedı
Bu adam senin istediğin gibi olursa sadece hendeği geçene kadar olur.evlenincede kapı gösterir.sorunlar konuşarak,anlaşarak çözülür.varlığın mutlu etmeli sen emir eri misin itaat edince mutlu edip mutlu edilesin

Bu adam senin istediğin gibi olursa sadece hendeği geçene kadar olur.evlenincede kapı gösterir.sorunlar konuşarak,anlaşarak çözülür.varlığın mutlu etmeli sen emir eri misin itaat edince mutlu edip mutlu edilesin
beni sevıyormus ama benım hatrıma duruyırmus yanımda yoksa mantılı değilmiş benımle olmak. yaktı benı bu sozlerıyle . bedne bıttı dedım

nişanlıyım 5 aydır ama ilişkim başlayalı 1 5 yıl oldu . zor bir insandı ama cok sevdiğim için göze aldım her seyı . küçük kısıtlamalar yerini büyüklerine bıraktı .bir gen kız olarak 23 yasında , elbise etek giyemiyr , arkadaslarımla yakınlardakı yerler harıc baska bı yere kahve içmeye gidemiyorum . insanlarla ilişkilerimi o belirliyor , kendimde yapacağım değişikliklerde ondan izin alıyorum , nedeni ise bizim iyiliğimiz içinmiş beni korudugu içinmiş, meslek secimime bile onun istediğisekılde yon verdım . ama bunları yaparken ısrarcıydım yanı kendımle alakalı kararları kendım verebılmek için . artık bıkmıs ısrarlarımdan , ben sureklı bır seyler ıstıyırum dıye bıkmıs , saçlarıma afrıka orgusu yaptırıyım mı dedım ısrar bıle etmedim kavga cıktı , yılların bırıkımıymıs bu tepkisi onu hep ısrarlarımla bıktırmısım , her ıstedgını yaptım yemın ederım ama sonuc koca bır sıfır . yaranamdım . ben sadece mutlu olmak ıstedım onunla baska bır sey değil , utun bu yaptıklarımı goz ardı ettı ve benı hıc mutlu etmedın dedı , senden razı değilim dedı , boyle olmamın gergın olmamın sebebı sensın dedi , deldi ve gecti .
soruma gelince size aslında bılıyorum ayrıl dıyeceğinizi ama , ayrılmak dısında nasıl bu duzenı degıstırebılırım , her seyi nasıl duzeltebılırım yanı saglıklı bır ılıskı nasıl kurabılırım , nasıl davranayım da bundan sonra boyle seyler olmasın , anlasın benı kısaca cok zor bunu soyelemk ama nasıl adam yerıne konulurum nasıl bı degerım olur . şu an kendımı yeterınce kotu hıssedıyorum yorum yaparken lutfen buna dıkkat edın arkadaslarım , haklısınız bılıyorum ama ınsan hayatının her donemınde guclu olamıyor , bır zmanalar bende guclu bır kızdım ama şimdi değilim guzlu hıssedemıyorum hem ruhsal hem de fiziki , bırde bısuru kılom oldu ıncecıkken
Bu anlattiklarini okurken kendimi gordum sende resmen ayni durundayiz fakat biz daha nisan asamasina gelemedik ayni baski ayni kiskanclik asiri korumaya calismak bi ise girdim iki hafta surdu yaptigi kiskancliklara dayanamayip ayrildim ayni durumdayiz canim ama huylu huyundan vazgecmez defalarca konussanda o kendince haklidir sen kendince dogru olan neyse onu yap eger gercekten seni seviyor guveniyorsa kararlarina saygi gostericektir ama bu sekilde her istedigini yapmaya alistirma bi omur bu sekilde gecmez sinir hastasi olursun baktin olmuyorsada nisanliyim senelerdir hayatimda onsuz yapamam diye dusunme ve yol yakinken vazgec kac senelik evlilikler bitiyor hayatta alisamayacagimiz hic birsey yoktur bence hakkinda hayirlisi olsun canim

Canım imkansızı istiyorsun sen.
Yamuk bir tarafında değil ki..
Hangi tarafı düzelsin?:KK14:

Ya bu düzene sen alışıp yakacaksın kendini.
Ya da aklını başına alıp, bir kaç aylık yası seçip bir ömrü kurtaracaksın.
Seçim senin.

En büyük eksikliğiniz.
Sizin için en iyisini isterken sizin görüşlerinize saygı duyulmuyorsa, bu onun için en iyisidir.
Bakın, farkında olun. Kendinizden verdiklerinizin ve onların değer bilinmediği gibi geri de gelmeyeceğinin farkında olun. Ona kaybetme korkusu yaşatmalısınız. Sonrasında sizdeki mücadelenin son bulduğunu anladığında, herşey başka olacak.
Tabi eğer seviyorsa..

Boyle adamlar asla değişmez,hep değişimi sizden beklerler,yinede en ufak şikayette, suçlu siz olursunuz....ya onu boyle kabul edip, her söylediğini emir telakki edeceksiniz yada inceldiği yerden koparacaksınız,üçüncü bir ihtimal yok canım kusura bakma....

Adam çok dominant anladığım kadarıyla yapma bacım ...Bir ömür mutsuz olmak için gel bu adımı atma...
Değer görmek?Adamın her dediğini yapacaksın sorun bir nebze çıkmaz ama burnundan getirmek için illaki bulur birşeyler .
Sen kendine değer ver ve bir iyilik yap.At nişanı kurtul...

Adamın ayağının altındaki paspas olmayı bırakıp ayrılıp hayatına bir çeki düzen veremezsen mutlu falan olamazsın. Nasıl olacak? Mesleğine nasıl onun izniyle onun dediğine göre yön verirsin? Saç maç değil mesele de mesleğin kariyerin bu.
Mutlu özgür kendine güvenli bir insan olursan kilo da verirsin. Böyle stresten sadece kilo almazsın cildi de bozulur. Hatta içten çürümeye başlarsın.
O da sonra seni daha güzelini bulur terkeder gider kalırsın öyle onun şekillendirdiği bir hayatla.

Ayrılmadan düzelmesini bekler birde üzerine evlenirsen daha burada çok konunu okuruz. Keşke senin dediğin gibi senin bir birey olduğunu kabul etmesinin bir yolu olsa ama yok. Evlendikten sonra şiddeti dahada artar bu baskıların ve zamanla kendini paspastan daha değersiz bir insan olarak bulursun. Yol yakınken vazgeç.

Ya bu adamı böyle kabul edecek yada benim gibi ayrılacaksınız
Hiçkimse değişmez boşuna kendinizi avutmayın
Burada kk bayanları ne diyorsa inanın doğru çıkıyor bende birini değişir sandım daha beter oldu çok şükür ayrıldım
Size tavsiyem tecrübeyle sabit ya ayrılıp kurtulun yada bi ömür oturup ağlayın
Seçim sizin

iyi gorunme yolları değil nasıl değer gorurum yanı benımde bı bırey oldugumu nasıl kanıtlarım
Yazdiklarinizi sanki bir baskasi yazmis gibi bir okuyun once.mesela ben bunlari yazdim sizde okuyup bi care soyleywceksiniz.siz ne dusunurdunuz?su yasadigim hayatta ogrendigim tek bisey varki INSANLAR DEGISMIYOR.sakin ilerde degisir deyip bi yanlisa dusmeyin.simdi uzulursunuz belki ama evlenip bosanmaktan yada bosanamayipta simdi yasadiginiz bu hayati omur boyu yasamanizdan yada en kotusu dogacak olan cocugunuzunda boyle bi hayat yasayacagi gerceginden daha cok uzmez sizi.

Çok aradin mi bu modeli?yazık değil mi gençliğine.5 yıl vermissin bu köleliği yetmez mi?
Bir şey yapamazsın duzelmezzzz.
Kac kac kac

böyle bir adama kımse sana olumlu konusmaz kusura bakma bırkere bu kafadan vazgec uyumlu olmak herseyı ona gore hareket ederek yasamak değildir bu yol birbirine karşı saygı ve anlayıstan gecer.Senın yaptıgın onun egosunu tatmın etmekten oteye gitmemekle birlikte senden sıkılmasına kadar gider neden bılıyor musun kendıne deger vermeyen bır profıl cızıyorsun ee adam sana nasıl deger versın haklı olarak.. Sen bu mantıkla gıttıgın surece ne mutlu olursun ne degerli bir kadın...:işsiz:

Çevremde senin gibi 2 örnek var .bunun sonraki adımı ev hapsi oluyor .anne-babayı sileceksin yada ayda bir ben götürüp getireceğim oluyor . O gorustugun ,yakın cevrede bir kahve ictigin arkadaslarinla asla gorusmeyeceksin ,unut oluyor.Saçını kapat ,eteğini uzat ,anamın lafının üstüne laf söyleme oluyor . Yarın kafanı ,gözünü kırarım ama tek laf istemem ,ben senin kocanim oluyor . Döverim, 5 dakika sonra da yatağımda sevmek isterim ,geyşa isterim oluyor ...oluyor da oluyor .kusura bakma ,gerçekler acıtır .şuan aşkın gözünü kör etmiş ,görmüyorsun .gördüğün zaman pişman olma diye diyorum .

nasıl adam yerıne konulurum nasıl bı degerım olur .

rest çekerek.
adam sana bu kadar baskı uyguluyor sana rahatça "arama beni" diyebiliyor, çünkü seni kaybetme korkusu yok. çünkü senin her dediğini yapacağını, asla ayrılamayacağını biliyor. ondan bu kadar at koşturuyor. "nasılsa beni bırakamıyor, istediğim gibi yönetirim" kafasında.

sana tavsiyem, resti çekeceksin, okkalı bi konuşma yapacaksın, "bıktım artık senin bu baskılarından, saçma sapan zihniyetinden, abuk subuk laflarından. bunaldım boğuldum artık. ben senin kuklan değilim, benim aklım fikrim var, nerde nasıl giyineceğimi en iyi ben bilirim, senin o ortaçağdan kalma küflü aklına ihtiyacım yok, sen git kendine her dediğini yapacak, kölen olacak mal birini bul, parmağında oynat otur, ben de kendime gerçekten büyümüş, olgunlaşmış, kadir kıymet bilen, akıl sağlığı yerinde olan birini bulayım." diyeceksin.

ondan sonra bi daha asla arayıp sormayacaksın, hayatına bakacaksın. ha yokluğunu dert edip kendini düzeltmeye kalkışırsa bi şans verirsin -ki bunu da sırf ayrılmak istemediğin için söylüyorum, bence dönmemen en iyisi- ama yok bi çaba göstermezse, peşinden gelmezse, zaten bırak gitsin yahu.

Back
X