Her seyim calindi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Okadar önemli dosyalri baska yerlerede aktarmaliydin. Birkac kopya olmaliydi mutlaka.
Ikinizdede hata var.

Olan olmus üzme kendini, yapicak bisey yok.

Okadar önemli dosyalri baska yerlerede aktarmaliydin. Birkac kopya olmaliydi mutlaka.
Ikinizdede hata var.

Olan olmus üzme kendini, yapicak bisey yok.

Iste sikinti da orada kopya degil orjinali olmasi gerekiyor belgelerin, kopyasi olanlari zaten tekrar muhurlettiririm imzalattiririm

Herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar. 16 yaşında dahi olsa çocuk sayılır. Eminim kalbi çok kırılmıştır ve bir özrü hakediyor. Geçmiş olsun.

Evet cok burali arkadasima da olmus zaten

Peki boyle polis raporu alan oldu mu hic daha once egitim kurumlarinda gecerli oluyor mu?

Çok geçmiş olsun. Dilerim imkansız gerçekleşir ve eşyalarınıza ulaşabilirsiniz. Hırsız için hiç önemi olmayan ,zaten çok ucuza satacağı eşyalar, halbuki sizin için ne kadar değerli. Eğer elinizde para varsa; kardeşinize güzel bir yemek ısmarlayın ve çok üzüldüğünüzü söyleyip özür dileyin. Suç onun değil hırsızın. . . Acaba kurumla görüşseniz ve çalıntı ilanı verseniz, belgeleri tekrar alabilir misiniz?.

Yok be just canim.Sen sukret yine de.Kiz 5 kurussuz kaldi.Konsolosluk devreye girdi.Bikac gun misafir etmis.Multecilerle ayni otobuslerde gitmis sinira kadar falan neler yani..Insallah bulunur seninkiler.

İtalya'da böyle durumlar çok sık oluyor malesef. Ben toplamda 2 yıl kadar İtalya'da yaşadım. Bir çok arkadaşımın çantası, cep telefonu, laptopu, cüzdanı vs. ( bazılarınınki arka arkaya 2-3 kere) çalınmışken benim başıma gelmediği için seviniyordum. Daha öncesinde turla İtalya'ya gittiğimizde de kardeşimin cüzdanı çalınmıştı. Kendimce kendimi sağlama aldığımı, hısızlara karşı gözümü dört açtığımı düşünüyordum gördüğüm duyduğum şeylerden sonra.Türkiye'ye dönmeden iki gün önce metroda, metro durakta durmuşken genç bir kız bir soru sordu kapı ağzında, ona cevap vereyim derken kapıdan içeri bir hücum oldu ne olduğumu anlayamadım. Çapraz asmalı çantamı da önüme almıştım emniyete almak için güya. O hengamede çantamdan cüzdanımı almışlar da haberim olmamış. Metrodan çıkıp otobüs durağında bileti çıkarmak için çantamı açınca fark ettim gerçeği, o kadar profesyonel çalışıyorlar. Ki yaşım da 30 du. Bunun yaşla falan alakası yok. Ne kadar dikkatli olunduğuyla da. Allahtan 2 gün sonra annem geldi para getirdi, o zamana kadar evde 5 kuruşsuz idare etmek zorunda kaldım. O yüzden kardeşine kızma. Organize çalışan çeteler var ve ne kadar dikkatli olursanız olun boş bir anınızı yakalamakta ustalar.

Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm inşallah bulunur dicem ama sanırım biraz zor. Neyse ne demişler cana geleceğine mala gelsin. Size ya da kardeşinize bişey olsa geri dönüşü yok ama çalınanların zaman alsa da geri dönüşü var böyle teselli edin kendinizi şuan için başka çare yok

Yaa cok uzuldum, cok gecmis olsun.
Benim butun dokumanlarim laptop im tabletim sirt cantamda durur. Diger cantalarimda sadece kiyafet ve ivir zivirlar vardir. Yani calinsa da cok zarari dokunmaz. O yuzden rahat davranirim, isteyen calabilir yani. Ama basima hic boyle bisey gelmedi.

Eşya kardeşinden değerli mi? Kardeşin hayatını kaybetse ne yaparsın? Bu şekil düşün. Kardeşine kızma hayattayken birbirimize değer verelim.olmasaydı keşke ama olmuş.alan da allahindan bulsun hayrını gormesin........

Keske yaninizda cekseydiniz bavulu.Benim ablam ya da abim bu kadar bagirsa zaten sucluyum dahada suclanirdim.Evet cok kotu bir sey ama madem kardesiniz dikkatsiz yaninizda goturseydiniz sizde de hata var.Kardes acisindan baktim :))))

canım geçmiş olsun,kızkardeşini ne kadar suçlasanda ger dönüşü yok birbirinizi yemeyin boşyere,giden geri gelmez,cana geleceğine mala gelsin,kardeşini kırma üzme canım,

cok cok gecmis olsun,belli mi olur belki bulunur esyalar umudunu kaybetme.
bende yurtdisinda cuzdanimi caldirmistim hemde hissettim resmen adam calarken ama serefsiz hemen indi tramvaydan.
icinde turk ehliyetim kredi kartim vs..birazda para..
neyse ben ehliyeti caldirdim diye turkiye`ye dondugumde yeni ehliyet icin basvuru yaptim karakola 6 ay sonra filan.
memur icerden benim eski ehliyeti getirdi dedi ki hanimefendi ehliyetiniz filanca bolgede bulunmus yeni ehliyet cikarmaniza gerek yok,buyrun kaybettiginiz ehliyetiniz
cok sasirmistim ama usenmemisler adamlar bizim mahalle karakoluna benim ehliyeti gondermisler teee evrupelerdan

Cok gecmis olsun bir de yabanci ulkede olmuş, takibi falan nasil olur buraya dondugunde... İnsallah yakalanirlar...

Ne guzel olmuş =))

Koca koca insanlar , Profoserler, Bilim adamları hiç dolandirilmiyor mu? Yada başlarına hiç hırsızlık gelmedi mı saniyorsunuz?! Cana gelecegine.. 16 yaş çocuk bile denebilir bana göre.. Siz nasıl emanet edip gittiniz? Anlık gafletle kardeşinize tepki göstermis olabilirsiniz Bari şimdi gönlünü alın. .

Allah ne verirse hayırlısını versin. Hırsızın da hayırlısı:)))))))

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…