Okadar önemli dosyalri baska yerlerede aktarmaliydin. Birkac kopya olmaliydi mutlaka.
Ikinizdede hata var.
Olan olmus üzme kendini, yapicak bisey yok.
Herkesin başına gelebilecek şeyler bunlar. 16 yaşında dahi olsa çocuk sayılır. Eminim kalbi çok kırılmıştır ve bir özrü hakediyor. Geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun. Dilerim imkansız gerçekleşir ve eşyalarınıza ulaşabilirsiniz. Hırsız için hiç önemi olmayan ,zaten çok ucuza satacağı eşyalar, halbuki sizin için ne kadar değerli. Eğer elinizde para varsa; kardeşinize güzel bir yemek ısmarlayın ve çok üzüldüğünüzü söyleyip özür dileyin. Suç onun değil hırsızın. . . Acaba kurumla görüşseniz ve çalıntı ilanı verseniz, belgeleri tekrar alabilir misiniz?.Yurtdisinda son gunum, bilet almak icin kardesimi iki dakika yalniz biraktim, kardesim de saf biraz hic gozu acik degildir dilini bilmiyor zaten buranin, adamin biri soru sorarken arkasindaki laptop cantasi ve kabin boyu bavulu yurutmusler.
Icinde laptop, tablet vardi, butun dokumanlarim egitimle ilgili. Geri donemedim, mutluydum ne guzel su an basim catliyor, asabim o kadar bozuldu ki. Bilmiyorum paylasmak istedim..
Rapor falan tuttuk, hemen butun sifrelerimi degistirdim bilgisayardaki butun anilarim, fotograflar laptopla gitti zaten. Belgelerin icinde baska ne vardi hatirlamiyorum onemli pasaportum, param, oturma iznim, kimligim bende saglam.
Ucagi kacirdik, almadilar, yarin okula gidicem yine. Su an cok mutlu ulkeme donecektim yasadiklarima bakin
O kadar kizginim ki ya insan nasil gozunu ayirir 2 dakika sadece ya. Tutamadim cok kotu seyler de soyledim. Bu okudugum bosa giderse omur boyu affetmem, keske gelmeseydin vs. Cok acimasizlastim
Bilmiyorum cok kotu hissediyorum, keske biletleri almaya beraber gitseydik keske onceden alsaydim vs uffpaylasayim belki dertlesiriz, belki yalniz degilimdir dedim...
Hirsizin hic mi sucu yok hesabi. Yazik iste o da uzuldu ben de 4 yukle birakinca korunmasiz gorduler kucuk kiz diye. Belki ben olsam ben de bakardim bisey soruyo sonucta iste insan dusunemiyo, ben olsam elimden birakmam da aman ne diyorum ya birakmis gitmisim iste
Geri bulabildi mi? Yok tren istasyonundaydik chelzycim, iyi ki param vs gitmedi
canım geçmiş olsun,kızkardeşini ne kadar suçlasanda ger dönüşü yok birbirinizi yemeyin boşyere,giden geri gelmez,cana geleceğine mala gelsin,kardeşini kırma üzme canım,Yurtdisinda son gunum, bilet almak icin kardesimi iki dakika yalniz biraktim, kardesim de saf biraz hic gozu acik degildir dilini bilmiyor zaten buranin, adamin biri soru sorarken arkasindaki laptop cantasi ve kabin boyu bavulu yurutmusler.
Icinde laptop, tablet vardi, butun dokumanlarim egitimle ilgili. Geri donemedim, mutluydum ne guzel su an basim catliyor, asabim o kadar bozuldu ki. Bilmiyorum paylasmak istedim..
Rapor falan tuttuk, hemen butun sifrelerimi degistirdim bilgisayardaki butun anilarim, fotograflar laptopla gitti zaten. Belgelerin icinde baska ne vardi hatirlamiyorum onemli pasaportum, param, oturma iznim, kimligim bende saglam.
Ucagi kacirdik, almadilar, yarin okula gidicem yine. Su an cok mutlu ulkeme donecektim yasadiklarima bakin
O kadar kizginim ki ya insan nasil gozunu ayirir 2 dakika sadece ya. Tutamadim cok kotu seyler de soyledim. Bu okudugum bosa giderse omur boyu affetmem, keske gelmeseydin vs. Cok acimasizlastim
Bilmiyorum cok kotu hissediyorum, keske biletleri almaya beraber gitseydik keske onceden alsaydim vs uffpaylasayim belki dertlesiriz, belki yalniz degilimdir dedim...
Ne guzel olmuş =))cok cok gecmis olsun,belli mi olur belki bulunur esyalar umudunu kaybetme.
bende yurtdisinda cuzdanimi caldirmistim hemde hissettim resmen adam calarken ama serefsiz hemen indi tramvaydan.
icinde turk ehliyetim kredi kartim vs..birazda para..
neyse ben ehliyeti caldirdim diye turkiye`ye dondugumde yeni ehliyet icin basvuru yaptim karakola 6 ay sonra filan.
memur icerden benim eski ehliyeti getirdidedi ki hanimefendi ehliyetiniz filanca bolgede bulunmus yeni ehliyet cikarmaniza gerek yok,buyrun kaybettiginiz ehliyetiniz
cok sasirmistim ama usenmemisler adamlar bizim mahalle karakoluna benim ehliyeti gondermisler teee evrupelerdan
Allah ne verirse hayırlısını versin. Hırsızın da hayırlısı:)))))))cok cok gecmis olsun,belli mi olur belki bulunur esyalar umudunu kaybetme.
bende yurtdisinda cuzdanimi caldirmistim hemde hissettim resmen adam calarken ama serefsiz hemen indi tramvaydan.
icinde turk ehliyetim kredi kartim vs..birazda para..
neyse ben ehliyeti caldirdim diye turkiye`ye dondugumde yeni ehliyet icin basvuru yaptim karakola 6 ay sonra filan.
memur icerden benim eski ehliyeti getirdidedi ki hanimefendi ehliyetiniz filanca bolgede bulunmus yeni ehliyet cikarmaniza gerek yok,buyrun kaybettiginiz ehliyetiniz
cok sasirmistim ama usenmemisler adamlar bizim mahalle karakoluna benim ehliyeti gondermisler teee evrupelerdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?