Her seyim calindi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben de hep önümde çantama sarılarak yürüdüm, böyle şeyleri çok duyduğum için, oh kurtardım yakayı diyordum ama işte kardeşimi yalnız bırakmamak aklıma gelmedi, şimdi iyi ki ona zarar vermemişler diyorum, belki de yalnız bırakmasam benim çantayı alıp götürecekler 5 kuruşsuz, pasaportsuz kalacağız oralarda. Size de çok geçmiş olsun :/

Ben tekrardan yaptırdım belgelerimi orada kalıp da şu benim donları falan bari yollasalar donsuz kaldım oralarda

Çok teşekkür ediyorum.Size de tekrar geçmiş olsun.Bence de cana geleceğine mala gelsin.Çok daha kötüsü de olabilirdi. İnsan ufak çapta bir şok yaşıyor, sanki böyle şeyler kendi başına hiç gelmeyecekmiş sanıyor ama her şey kaşla göz arasında gerçekleşiyor. Kardeşinizin yerinde siz de olsaydınız aynı şekilde dikkatiniz dağılabilir, siz de aynı şekilde karşınızdaki kişilere iyi niyetle cevap veriyorum derken çaldırabilirdiniz çantalarınızı. Söylediğim gibi bunların olayı soru sorarak,oyalayarak dikkati başka yöne çekmek.En azından belli bir çetenin. Bir arkadaşım da yine metrodayken omzundan astığı çantasına farketmeden jilet atıp cüzdanını içinden çekmişlerdi.Yüklü miktarda parası gitmişti.Böyle farklı metodlar da var :) Çantaya sarılmak da çare olmuyor çoğu zaman. :) Benim yanımda Allahtan pasaportum vs yoktu ama cüzdanla birliktebir miktar para, ehliyet, kimlik vs gitti tabii. Çantamda cep telefonum da olmasına rağmen nedense onu almamışlar, takip edilme olasılığından dolayı sanırım. Ben polise gitmeye gerek bile görmedim. Kardeşimin cüzdanı çalındığında polise bildirmiştik, birkaç ay sonra da cüzdanın içindeki paranın alınıp bir yere atılmış bulunduğuna ve içindeki kimlik vs. nin tarafımıza iletileceğine dair bir mail aldık konsolosluktan ve gönderildi de belgeler. Ama zaten çoktan yenilerini çıkarmıştık. Ben de uğraşmak istemedim Türkiye'ye dönünce hepsini tekrardan çıkardım.

bana da böyle dedi hep italyadaki arkaşlarım
açmaya bakmaya zahmet etmiyorlarmış
ancak para edecek şeyleri hemen satıp elden çıkarıp gerisini çöplüğe bırakıyorlarmış
o jilet olayına da ağzım açık kaldı
açlık insanlara neler yaptırıyor :O

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…