her şeyle alakalı insancıklar..

Lou Clark

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
285
242
103
26
çok merak ediyorum sizin de böyle arkadaşlarınız var mı? az önce bir arkadaşım sevgilimin profiline girmiş bir kız bulmuş(bu kız liseden arkadaşı) gelmiş bana diyor ki, kız çok güzel, çok güzel bir bölüm okuyor, resimlerden belli çok terbiyeli tam evlenilcek kız, sevgiline neden sahip çıkmıyorsun, bu kıza kaptırırsın sevgilini. vs.. bi ton laf söyledi. gitmiş kızı araştırmış. sanane benim sevgilimden. sırf huzursuz etmek için yaptığını düşünüyorum. sonra da ben senin iyiliğini düşünüyorum ne kızıyorsun diyor.. hep böyle ama. 1 senedir sevgilim var, sen onu sevmiyorsun sırf avukat diye sevgilisin vs.. demediği laf kalmadı. sizin dde böyle lüzumsuz meraklı arkadaşlarınız var mı?

Kıskanmış gibime geldi size avukat sevmiyorsun onu dediğine göre bence o kıza dikkat edin derim amacı bu tür bahanelerle sizi ondan sogutup ayırmak olabilir

Cok sukur boyle bir arkadasim yok. Biraz secici de olabilirim. Oyle arkadas olmaz olsun. Yolla gitsin.

Senin benim sevgilim profilinde ne isim var diyemediniz mi? Arkadaslarini kurcalamakta neyin nesi?

Vardı,eşimle çok ilgiliydi.
Yok ettim,hiç ettim,uzayın derinliklerine yolladım
Tüm bunları 1 pargraf en fazla 5 cümleyle hallettim.

Var.
Gözü olduğundan değil, küçük şeylerle uğraşmaya meraklı olduğundan.
Muhabbeti kesemem, konuyu kısa kesiyorum.

peki dediklerinde doğruluk payı olduğundan kızıyor olabilir misiniz?
eğer öyle değilse biraz mesafe koyun.

Kendi sevgilisi Yok mu onun sizin sevgilinize sarmış ? arkadaşınızla yolları ayırma zamanı gelmiş. Kendini baya baya sen sanıyor çünkü

peki dediklerinde doğruluk payı olduğundan kızıyor olabilir misiniz?
eğer öyle değilse biraz mesafe koyun.
yok hayır doğruluk payı vs. değil konu.. bu kızın art-niyeti. daha önce sevgilimin akrabasını araştırmış aynı şekilde, kuzeni tıp okuyor, avukatlar kendileri gibi yüksek bölüm okuyanlarla evlenir, ailesi kuzeniyle evlendirebilir birbirlerine layık diye vs demişti.

o zaman bunları söyleyecek yüz bulamamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…