bilmiyorum sinirlendim sadece.."Sevgilimde gözün var ama tipi değilsin o kadar uğraşma" deyin.
Vardı,eşimle çok ilgiliydi.çok merak ediyorum sizin de böyle arkadaşlarınız var mı? az önce bir arkadaşım sevgilimin profiline girmiş bir kız bulmuş(bu kız liseden arkadaşı) gelmiş bana diyor ki, kız çok güzel, çok güzel bir bölüm okuyor, resimlerden belli çok terbiyeli tam evlenilcek kız, sevgiline neden sahip çıkmıyorsun, bu kıza kaptırırsın sevgilini. vs.. bi ton laf söyledi. gitmiş kızı araştırmış. sanane benim sevgilimden. sırf huzursuz etmek için yaptığını düşünüyorum. sonra da ben senin iyiliğini düşünüyorum ne kızıyorsun diyor.. hep böyle ama. 1 senedir sevgilim var, sen onu sevmiyorsun sırf avukat diye sevgilisin vs.. demediği laf kalmadı. sizin dde böyle lüzumsuz meraklı arkadaşlarınız var mı?
yok hayır doğruluk payı vs. değil konu.. bu kızın art-niyeti. daha önce sevgilimin akrabasını araştırmış aynı şekilde, kuzeni tıp okuyor, avukatlar kendileri gibi yüksek bölüm okuyanlarla evlenir, ailesi kuzeniyle evlendirebilir birbirlerine layık diye vs demişti.peki dediklerinde doğruluk payı olduğundan kızıyor olabilir misiniz?
eğer öyle değilse biraz mesafe koyun.
yok hayır doğruluk payı vs. değil konu.. bu kızın art-niyeti. daha önce sevgilimin akrabasını araştırmış aynı şekilde, kuzeni tıp okuyor, avukatlar kendileri gibi yüksek bölüm okuyanlarla evlenir, ailesi kuzeniyle evlendirebilir birbirlerine layık diye vs demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?