Her sınıfta olmak zorunda

Busran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2011
205
0
46
Samsun
Bilindiği üzere bilmeyenlere dersem tıp okuyorum her sınıftaki gibi çok bilmişler var sınıfımda ya ben mi salağım anlamıyorum puanı benden bi hayli yüksek gelmiş buraya ama ikimizde aynı okuldayız sonuçta yani sınıfta kalıyo değilim ki bana gelmiş hava atıyo benim puanlarım herkezden daha yüksek die eee yüksekse yüksek şu 2 ay sonra önemli bir sınava gircem yani o kızın aldığı puanları alamadım hiç ama düşükte almıyorum çok çalışırsam yüksek alabilirim dimi kızlar kızın notları uçuyoo resmen okul birincisi bi sınavdan yüksek bi puan aldı işte pasta masta kesildi benim ne eksiğim var ki off offf bunalımdayım resmen.... Tek isteğim biraz gaza gelmek aslında sınav değil iki ay ilk sınavda haftaya desteğe ihtiyacım var sadece yani motive olmaya alırım dimii yaaaa offf napcam ben puffff offf valla böle içimdeki siniri boşaltmam lazım akrabamız dediki içinde ne kadar sinir varsa yastığa vur dedi o kadar sinirliyim ki şimdi vurcam yorumlardan sonra yani elim uyuştu sinirden e haklıyımda şimdi gelmiş beni ezio sınıfın içinde olmaz ki böyle yaa haksızlık bende liseyi özel destekle okusaydım bende birinci olurdum ama işte illa ezilcek ben oluyorum ya gitsin diğerlerine hava atsın kıskanç cadaloz yaa:20::20:

sadece seninle bu kadar uğraşıyorsa sende çekemediği birşey var demektir.sonuç olarak kaç puan alındığı,kaç not alındığı değil mesleğini en iyi şekilde icra etmek önemli..ezberi kuvvetlidir ama uygulaması sıfırdır..sen kendini başkalarıyla kıyaslama,kıyaslanmanada izin verme.. eğer kıyaslamaya devam ediyorsa gül geç,bilki sende olup onda olmayan ve senin farketmediğin onun farkettiği iyi birşeyler var demektir..

onunla rekabete girmek için değil kendin için illeride olacak hastaların için sen derslerine iyi çalışıp iyi bir doktor olki ileride kendinle gurur duy..

Son düzenleme:
süreklide uğraşılmazki bi insanla çakcam ağzına ağlıcak kız ya sinirimi bozdu kendimi yedim kaç aydır ama alcam yüksek puan hatta ben bu günden çalışıcam sonra mors olacak :25::27:

Daha önce açtığın konulara şöyle bir baktım da...

Neyse umarım sorunlarından kurtulursun canım kardeşim.

Daha önce açtığın konulara şöyle bir baktım da...

Neyse umarım sorunlarından kurtulursun canım kardeşim.
ben de baktım.
umarım bir an önce kurtulur sorunlarından da burada böyle bir konu açmak yerine tıp fakültesinin çok ağır olan derslerine çalışıp çok iyi notlar alır!...

Keşke yazıyı yazarken noktalama işaretleri kullansaydın, böylelikle yazıyı daha iyi anlardık ya neyse...

Ayrıca tıp fakültesini kazanacak kadar akıllı bir kızsan sınavlardan yüksek puan alacak kadar da bir o kadarda akıllısındır. Birde bu işin özel liseyle alakası yok beyinde bitiyor. Kız belli ki zeki ve bunu dışa vurmaktan çekinmiyor, tamam herkesin içinde böyle konuşması yanlış bir şey ama bir yandan da kendi egosunu tatmin ediyor olabilir. Ve bence o kız seni değilde belli ki sen onu çok kıskanıyorsun canım. Boşver sen onu kendine bak, kendi derslerine bak, kendi notlarına bak, başkası seni neden ilgilendirsin.. Takma kafana derslerine çalış şekerim sen.

heryerde çıkar insanı fıtık eden gerizekalılar.boşverceksin.sen ileride yaşayacağın hayatı düşün.buralarda oyalanmak yerine sıkı bir şekilde çalış iyi bir doktor olda bizde gelelim muyene olmaya:))

Bilindiği üzere bilmeyenlere dersem tıp okuyorum her sınıftaki gibi çok bilmişler var sınıfımda ya ben mi salağım anlamıyorum puanı benden bi hayli yüksek gelmiş buraya ama ikimizde aynı okuldayız sonuçta yani sınıfta kalıyo değilim ki bana gelmiş hava atıyo benim puanlarım herkezden daha yüksek die eee yüksekse yüksek şu 2 ay sonra önemli bir sınava gircem yani o kızın aldığı puanları alamadım hiç ama düşükte almıyorum çok çalışırsam yüksek alabilirim dimi kızlar kızın notları uçuyoo resmen okul birincisi bi sınavdan yüksek bi puan aldı işte pasta masta kesildi benim ne eksiğim var ki off offf bunalımdayım resmen.... Tek isteğim biraz gaza gelmek aslında sınav değil iki ay ilk sınavda haftaya desteğe ihtiyacım var sadece yani motive olmaya alırım dimii yaaaa offf napcam ben puffff offf valla böle içimdeki siniri boşaltmam lazım akrabamız dediki içinde ne kadar sinir varsa yastığa vur dedi o kadar sinirliyim ki şimdi vurcam yorumlardan sonra yani elim uyuştu sinirden e haklıyımda şimdi gelmiş beni ezio sınıfın içinde olmaz ki böyle yaa haksızlık bende liseyi özel destekle okusaydım bende birinci olurdum ama işte illa ezilcek ben oluyorum ya gitsin diğerlerine hava atsın kıskanç cadaloz yaa:20::20:

sen tıp okuduguna eminmisin.ya çok saçmaladığın bir dönemdesin yada gerçekten kusura bakma ama boşsun..

sen tıp okuduguna eminmisin.ya çok saçmaladığın bir dönemdesin yada gerçekten kusura bakma ama boşsun..

tıp okuyanlar bence insan ilişkilerinde biz normal insanlardan çok da üstünde değiller :) ki başarılılar arasında rekabet kıskançlık hırs çok daha fazla...

tıp okuyanlar bence insan ilişkilerinde biz normal insanlardan çok da üstünde değiller :) ki başarılılar arasında rekabet kıskançlık hırs çok daha fazla...

tabiki değiller insan ilişkileri bakımından demedim yoğunluk bakımından dedim hiçmi dersi yok bu insanın actıgı sacma sapan konular pek te normal değil.buraya saçma sapan yazılar yazacağına oturup sınav çalıssa belkide başaracak.hırslarını kendi içinde yaşasın ki bı hırslar faydalı olsun.bende sağlıkcıyım ve doktorlarla beraber okudum ve sürekli aynı ortamdayım yıllardır tabiki doğüstü değiller ama tıp okudukları dönemde olağanüstü bir şekilde yoğun olurlar ben anlam veremedim bu arkadaşa.

canım benim zaten yoğunuz sen bana kafa yorma işlerim olunca geçip yazıyorum kimseyi inandırmaya ihtiyacım yok bilen bilsin git ip den mi arattırırsın arattır benim derdim bana yetiyo zaten eğer böle olay olcaksaydı yazmazdım tıp diye üni. yazardım yani hava atıyorum yalan atıyorum gibi eleştirme gidin baktırın kaç ayda bir giriyorum diye benim konum değil inanmazsan inanma
veeeeee azmin başarısı notumu aldım fazla yüksek olmasada yani mutluyum siz olmasaydınız bu kdr hırs yapmazdım sağolunnnnnnn muckkkkkk xddddddddd :52: :52: çılgına döndüm heee sağolun ayyyy sevindim şimdi notum aklıma gelince

Komik olmuş bu kadar hırs yapmanız :1: Dert edindiğiniz kıza gülün geçin, umursamayın bile, hayatındaki tek derdi notları olan birini diyecektim ama belli ki aynı kafadansınız siz de onunla. Neyse madem sizin için o kadar önemli notlarınız, bende tebrik ediyim son sınavınızı. Hatta umarım her seferinde ondan yüksek alırsınız da siz gidip hava atarsınız orda burda :1:

ya zaten ben anlamıyorum tıpçıları .. bu ne hırs ya .. çalış sen elinden geldiğince. zaten yüksek notlarda alıyormuşun. ne önemi var bu kadar kasmanın :19:

Hırs neden ?
Sadece 1. olan mı doktor olacak ???

İkiniz de doktor çıkacaksınız sonuçta :)
Eksiğiniz-fazlanız olmayacak ki...

ama ilk önce o benim yanıma geliodu nasıl geçti diye :D sonra ben iyi işte senin diodum süper fln diodu işte bu sınavda gittim yanıma elim belimde şimdi nasıl geçti ecoşş yaptım kız şok eh işte sank biraz zordu dedi senin dedi süper geçti dedim gözler açıldı gülmemek için zor tuttum kendimi sonra gittim yanından kim bilir ne kadar ezildi hee :D ayy gül gül öldüm bi daha gelemedi zaten yanıma :D ama yüz şeklini görmek lazımda morardı

tıp okuyorsun ama daha yaşın küçük heralde. ya da iq yüksek duygusal zekan düşük. biraz daha olgun olmanı tavsiye ederim mutlu olmak için çünkü etrafındaki insanları çok fazla umursayanlar bir müddet sonra onlar için yaşar hale gelirler ki bu da bir çeşit bağımlılıktır. insanı yıpratır.

İnşallah hep yüksek puanlar alıp tıbbı kazanırsın :)

Back
X