Bilindiği üzere bilmeyenlere dersem tıp okuyorum her sınıftaki gibi çok bilmişler var sınıfımda ya ben mi salağım anlamıyorum puanı benden bi hayli yüksek gelmiş buraya ama ikimizde aynı okuldayız sonuçta yani sınıfta kalıyo değilim ki bana gelmiş hava atıyo benim puanlarım herkezden daha yüksek die eee yüksekse yüksek şu 2 ay sonra önemli bir sınava gircem yani o kızın aldığı puanları alamadım hiç ama düşükte almıyorum çok çalışırsam yüksek alabilirim dimi kızlar kızın notları uçuyoo resmen okul birincisi bi sınavdan yüksek bi puan aldı işte pasta masta kesildi benim ne eksiğim var ki off offf bunalımdayım resmen.... Tek isteğim biraz gaza gelmek aslında sınav değil iki ay ilk sınavda haftaya desteğe ihtiyacım var sadece yani motive olmaya alırım dimii yaaaa offf napcam ben puffff offf valla böle içimdeki siniri boşaltmam lazım akrabamız dediki içinde ne kadar sinir varsa yastığa vur dedi o kadar sinirliyim ki şimdi vurcam yorumlardan sonra yani elim uyuştu sinirden e haklıyımda şimdi gelmiş beni ezio sınıfın içinde olmaz ki böyle yaa haksızlık bende liseyi özel destekle okusaydım bende birinci olurdum ama işte illa ezilcek ben oluyorum ya gitsin diğerlerine hava atsın kıskanç cadaloz yaa