Her sınıfta olmak zorunda

Bu olaylar silsilesinin anaokulunda geçmediğinden emin misin ?

kusura bakmayın da böyle yorumlar yapmadan önce bir tıp fakültesi kazanıp okumanızı ve orada yaşanan psikolojiyi görmenizi tavsiye ederim sonuçta yaşamadan böyle yorumlar yapmanız hoş değil.

kusura bakmayın da böyle yorumlar yapmadan önce bir tıp fakültesi kazanıp okumanızı ve orada yaşanan psikolojiyi görmenizi tavsiye ederim sonuçta yaşamadan böyle yorumlar yapmanız hoş değil.

Demek böyle ilkokul muhabbetlerini anlamak için tıp fakültesini kazanıp orada yaşanılanlara şahit olmak gerekiyor.

Sağol kardeşim ben bir tane üniversite bitirdim bu yaştan sonra ikincisi imkansız.

Son düzenleme:
Demek böyle ilkokul muhabbetlerini anlamak için tıp fakültesini kazanıp orada yaşanılanlara şahit olmak gerekiyor.

Sağol kardeşim ben bir tane üniversite bitirdim bu yaştan sonra ikincisi imkansız.

SIZE GÖRE ilkokul muhabeti..

tıpı geçtim noktalama işaretlerı kullanmakta ve kendınızı ıfade etmekte yaşadıgınız güçlük ortaokul ögrencısıne bıle yakışmayacak türden.Yaşınızın da küçük oldugunu düşünüyorum;

benım notum düşük, onunkısı yüksek muhabbetını kendınıze dert edip konu açmışsınız.Bence bıraz derslerınızden arta kalan zamanda kıtap okuyarak farklı bır hayatın varlıgından haberdar

olur ve düsüncelerınızı dogru aktararak kendınızı daha ıyı ıfade edebılırsınız ..

anlayan anlar anlamayan anlamaz
artı bana imla hataların var diyen kıza diyorum canım ben sözelci değil sayısalcıyım yani sayısalcıdan noktalamaya dikkat et diyemezsin
bana inanmayanlarada diyorum verim adımı araştırın ne kadar deştiniz yaa yok ilkokul muşta anaokulmuşta ben lisedeydim ben çok yüksek notlu biri değildim ortaokulu samsun anadolu lisesinde okudum notlarım yüksek değildi ama sene sonlarına doğru dank etti ne okucam diye sonra çok aşırı çalıştım ve tıpı kazandım anlıyormusun ve o dediğim kız ece fen lisesi mezunu ve benden kendini üstün görüyor ben sadece bunu paylaşmak istemiştim ama forumda bazı gıcık kişiler olduğu için yine her şeyi altüst etti böyle çocukça yorum yapcaksanız yazmayın anlıyormusunuz
beni anlayanlara çokk teşekkür ediyorum şunu da demeden edemicem ben lisedeyken dershaneye gidiyodum ve özel okul adını vermiyim ama koleje giden kızlar vardı ben ilk dershaneye başladığımda en tembel sınıftaydım (nasıl olduysa) sonra en çalışkana yükseldim tabi boş gezerek değil anahtar kelime çalışmakla ve onunla aynı sınıftaydım ben önceden derse katılan biriyken kızdan fırsat gelmiyo ben sus pus oturuyorum inanırmısınız o dershaneye verilen paraya şu an acıyorum ben dershanede anlamazdım gelirdim evde çalışırdım kısacası dershane kazandırmıyo bunu da bi yaşanmış gerçek olarak alırsak :32:
tıp rekabetli bir ortam inanmayan inanmasın inananlara teşekkür aslında böyle zaten bi konu daha açmıştım kafamı duvara vuruyorum diye herkez yine aynı yorumları yazdı delimisin gibi siz o kavganın sebebini bilmiyorsunuz ve buraya yorum atanlar insanların içini bilemezsiniz tanımadan etmeden kimse kimseyi yargılayamaz bu site dertleşmek konuşmak adına bi site eğer sizi ilgilendirmeyen bir şey oluyosa cevap vermene gerek yok insanlara aptalmısın gibi sözler kimse söylememeli kusura bakmayın ama burdakilerin bazılarının yaşları büyümüş herkez üstüne alınmasın çocukça yorum atanlardan bahsediyorum kişilikleri büyümemiş insanların mutsuzluklarında yardımcı olmak gerekirse düşük aldıysan ne olucak mezün olurken diploma verilirken sınav sonuçlarınında eklendiğini bilmiomusun ? kötü yorum atana diyorum yanlış anlamayın ya allahım ya konu açıyorum ters ters cevaplar mantıklı düşünün kıskanıyosunuz herhalde tıp tıp diye okusaydınız kazansaydınız okuma diyen mi var da şimdi bana laf atıyosunuz mezun olunca psikiyatriden hepinize randevu veririm zaten uzmanlığımı okuduktan sonra iş bitiyor gelirsiniz bana veririm yoksa yani tedavi olmalısınız
her neyse benden büyüklere saygılarımla ama o yorumları küçüklerin attığı belli :20:

Tıpta okuyanlar,en azından "tıpı kazandım" demiyorlardır,"tıbbı kazandım" diyorlardır :)

Hadi dürüst ol...

Sen sbs ye hazırlanıyorsun.

Arkadaşımın kızı diye açtığın konuda yazdığın şikayetlerle,daha önce kendinle ilgili açtığın konuda yazdıkların aynı.

İnşallah başarılı olup ileride tıp fakültesine girersin.

Son düzenleme:
yazık yaa..keşke burdavaktini boşa geçirmese..yani biz stres atıyoruz da kızcağız iyice strese girdi. xanax yada prozac tavsiye ederim tıbbiyeli kızımıza.

Ya aslında senin suçunda değil biliyor musun? Bu sistem böyle fen okuyanları, tıp okuyanları gazlıyor. Sonra etrafta ben bana noktalamaya dikkat et diyemezsin, tıpta rekabet çok fazla, bu davranışlar normal vs. diye dolaşan insanlar çoğalıyor.

Senin imla kurallarını bilmemen çok normal tabi hayatım, periyodik cetveli öğrenmişsin ya yeter de artar o sana, neden çünkü sen Türkçe konuşmuyorsun, eğitim hayatının ilk 8 yılını ağırlıklı dersin Türkçe'yle geçirmemişsin, lisede Türkçe dersi almamışsın, bizim ne haddimize sana imla kurallarına dikkat et demek.

Bak şunu anlaman lazım hayat lise ve üniversite yıllarında gördüğün derslerden ibaret değil, sen genç bir kızsın, sosyal ilişkilerini yaşının seviyesinde tutman, en azından derdini üstteki paragrafta olduğu gibi değil, hepimizin ne anlatmak istediğini açıkça anlayacağımız şekilde, derli toplu anlatman, Türkçe imlasını en azından resmi yazılı bir işini halledebilecek kadar iyi kullanıyor olman gerek. Bunlar her kültürlü ve modern insanın yapabilmesi gereken şeyler.

Bunların dışında hayatta derslerin dışında da bir amacın olsa, ya da hayatla ilgili farklı deneyimler kazanmak içinde uğraşsan senin için daha iyi olur diye düşünüyorum, arkadaşın umursamaya devam etse bile sen böyle eften püften şeyleri umursamamaya başlarsın o zaman, ve sadece hırslı tıp öğrencilerinin gözünde değil, herkesin gözünde o kızdan daha üstün niteliklere sahip bir insan olarak görülürsün.

Son düzenleme:
Çok sinirlenmişsin belli ama, anladığım kadarıyla bu kızla bir arkadaşlık samimiyetin yok. büyük ihtimallede bu kızın övünebileceği ve takdir aldığı tek şey yüksek notları bu yüzden devamlı dillendirip insanlardan üstün yönünü göstermek istiyo, belki ailesinde belkide önceki arkadaş çevrelerinde kötü şeyler yaşamış veya silik kalmıştır kendini göstermek istiyodur... birazda onun açısından bak o kişiye sempati bile duyabilirsin belki... :24::24::24:

Çok sinirlenmişsin belli ama, anladığım kadarıyla bu kızla bir arkadaşlık samimiyetin yok. büyük ihtimallede bu kızın övünebileceği ve takdir aldığı tek şey yüksek notları bu yüzden devamlı dillendirip insanlardan üstün yönünü göstermek istiyo, belki ailesinde belkide önceki arkadaş çevrelerinde kötü şeyler yaşamış veya silik kalmıştır kendini göstermek istiyodur... birazda onun açısından bak o kişiye sempati bile duyabilirsin belki... :24::24::24:

meslegini iyi yapman önem li hırslarına yenilme herzaman mantıklı ol tıp havayla olmuyo pratik bilgi yetenek akıl

Ya ben şeyi anlamadım...
Güzel yurdumun hangi üniversitesinde veya fakültesinde öğrencilerden biri yüksek not aldı diye pasta kesiliyor?
Yanlış mı okudum yoksa?

Back
X