- 24 Mayıs 2020
- 1.099
- 919
- 123
- 29
Seni o kadar iyi anlıyorum ki nerdeyse 5 yıl bir sürü tedaviden sonra aşılama, tüp bebek.. kendiliğinden hamile kaldım ve benim de 7 cm intramural miyomum var. Doktorum kaç kez kontrollerde eşimin yanında bu miyom sana ağrı yapacak demesine rağmen geçen hafta belim ve karnım ağrıdığı için Eşim millet hamileyken spor yapıyor, ağırlık kaldırıyor, koşu yapıyor dedi belki kötü niyetle söylemedi ama o kadar sinirlendim ki. Kendi İşyerinden bir kadını örnek verdi doğuma gidene kadar çalıştı koli taşıdı diye. Bu arada bende çalışan bir kadınım. Asla bu durumda sessiz kalma. Ben hemen tepkimi verdim. Ben bu bebeği kolay bulmadım kaybetme korkum herkesten fazla Normal hamilelik bile zorken benim miyomum var beni asla başkalarıyla kıyaslama çok kırıcı oluyor dedim, o spor yaparken gördüğün kadınların dışardan görünen yüzü sen onların çektiği ağrıyı da bilemezsin sadece o anını görürsün dedim, birdaha öyle bir konuşma yapmadı. Bu dönemde zaten alınganlık oluyor ve dediğim gibi normal gebelik bile zorken bizimki ekstra zor ve ağrılı olacak halden anlamayan kimseyle konuşup derdini anlatma çünkü yaşamayan anlamıyor. Birşey söylendiğinde de cevabını ver içinde dert olacağına konuşmalarına dikkat etsinler.