Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

beyzoşum ne kadar da beni anlatmış bu yükselenim de yengeç bnmmm

beyzoş bir derdim vara konu açayım mı kız bnm durumumla alakalı

beyzoşum ne kadar da beni anlatmış bu yükselenim de yengeç bnmmm

Siz duygusal, hassas, yuva*sina ve ailesine düskün, maddi güven arayan, inatçi, tutucu, kuskucu bir insansiniz. Sezginize güvenir, sabirla çalisir, para mal mülk sahibi olursunuz. Sir saklamasini iyi bilir, dostlarinizi iyi seçer, kimseye güvenmezsiniz. Yapilan iyilik ve kötülükleri asla unutmaz içinizde saklarsiniz. Duygulari*nizla degil mantiginizla hareket etmeniz basarinizi artira*caktir.

Hangi alanda çalisirsaniz çalisin, sabir ve gayretinizle basarili olur, harcamalarinizi kontrol altinda tutar, birikimle*rinizle mal sahibi olursunuz, isler iyi gitmediginde moraliniz çabuk bozulur. Karamsar ve asiri önlemci olusunuz yapaca*giniz atilimlarda engel olusturur. Sizler güzel sanatlar, ban*kacilik, ticaret, su ve sivilar ile ilgili islerde ve tasimacilik sek*töründe basarili olabilirsiniz.

Sevgi ve ask konusunda tutarli, tek eslilikten yana olan bi*risiniz. Sizin için en önemli sey esiniz, çocuklariniz ve evinizdir. Sevdiniz mi tam sever, yüreginizin sesini dinler, yuvaniz*da mutlu olursunuz. Cinsellik konusunda duyarlisiniz. Karar*li ve tutumlu Oglak Ile mutlu olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…