tmm cnm görüşürüz iyi geceler sanaaaa
bundan önce ki erkek rkadasım aslandı şimdi ayrıldığım da balıkSiz duygusal, hassas, yuva*sina ve ailesine düskün, maddi güven arayan, inatçi, tutucu, kuskucu bir insansiniz. Sezginize güvenir, sabirla çalisir, para mal mülk sahibi olursunuz. Sir saklamasini iyi bilir, dostlarinizi iyi seçer, kimseye güvenmezsiniz. Yapilan iyilik ve kötülükleri asla unutmaz içinizde saklarsiniz. Duygulari*nizla degil mantiginizla hareket etmeniz basarinizi artira*caktir.
Hangi alanda çalisirsaniz çalisin, sabir ve gayretinizle basarili olur, harcamalarinizi kontrol altinda tutar, birikimle*rinizle mal sahibi olursunuz, isler iyi gitmediginde moraliniz çabuk bozulur. Karamsar ve asiri önlemci olusunuz yapaca*giniz atilimlarda engel olusturur. Sizler güzel sanatlar, ban*kacilik, ticaret, su ve sivilar ile ilgili islerde ve tasimacilik sek*töründe basarili olabilirsiniz.
Sevgi ve ask konusunda tutarli, tek eslilikten yana olan bi*risiniz. Sizin için en önemli sey esiniz, çocuklariniz ve evinizdir. Sevdiniz mi tam sever, yüreginizin sesini dinler, yuvaniz*da mutlu olursunuz. Cinsellik konusunda duyarlisiniz. Karar*li ve tutumlu Oglak Ile mutlu olabilirsiniz.
h.b beyzoşummmm yemeğimi yedim ve artık burdayımm
bundan önce ki erkek rkadasım aslandı şimdi ayrıldığım da balık
r
4 ziyaretçimiz var ziyaretçi üye ol gelll
eheheheh bende çikolata verim sanaa tostun üstüne iyi giderTostumu yedim seni bekliyorum haaaa
Alık balık boşver .
kim geliyo kim gidiyo
uuuu bu kadar çalışmak sağlığa zararlı ona gore
eheheheh bende çikolata verim sanaa tostun üstüne iyi gider
yaa ben telimi kırcam en sonunda duruo duruo bi msj tıo bütün sinirlerim tavn yapıo
atın ölümü arpadan olurmuş ehehe buraya uydu mu bu atasözü bilmiyorum ama oldu gibi :90:
sende garip garip şeyler yaz onu allak bullak et
kız cidden derdim vara konu açayım mıı
ne gibiiii :26::26::26:
atın ölümü arpadan olurmuş ehehe buraya uydu mu bu atasözü bilmiyorum ama oldu gibi :90:
insanların ne demesini bekliyon artık dik durman lazım ...
hem ben oraya gelmem ona gore
Tazmınat davası sartları nedir ???
tzminat davası mı açcan kız :18::18::18:
bilmiorum kiiiii ama eski erkek arkadasımla bir şnsım olsun çok isterdimmm :2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?