Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Hayırdır kim kızdırdı seni

Şu oldu canım:
Dün gece beni aramış bu gereksiz insan (cumartesi günü ayrılmıştık) bende dün aradım geri ne arıyosun demek için uyumuş heralde açmadı bugün saat 2 oldu hala dönmeyince sinirlendim aradım meşgule attı annemi dr a götürüyorum müsait olunca arayacam dedi ya sabır dedim sustum bende iş görüşmesi gibi bişeye gitmiştim ön görüşme tarzı bişeydi orda zaten bekletilmekten deli oldum bide bu mesaj atmış "ya benim arama dakikam bitmiş şimdide arkadaşa asker malzemeleri almaya gidiyoruz ben gece alırım kontor gece konuşuruz" diye benim şalterler attı tabi ama görüşmeye sinirli girmemek için bişe demedim ve 1 saat bekletildikten sonra bana yarın sabah gel dediler iyice sinirlendim çıktım ordan eve gelirken aradım bunu "kontore gerek yok sadece neden aradın demek için döndüm ben sana" dedim oda "öylesine işte konuşmak için ve kararın kesin mi onu sormak için" dedi bende "kesin değil gibi mi duruyo ordan çocuk oyuncağı değil bu iş" dedim buda ofladı pufladı ne dersem yapacakmış vs vs bişeler dedi bende "kusura bakma ama senden iyice gözüm korktu benim" dedim neden dedi "önceden mantıklı şeyler söylüyodun ama davranışlarınla bunu destekliyemiyodun şimdi sözlerinde mantıksızlaşmış o gün msnde bana neler dedin" dedim "ne demişim" dedi bende "yok söz yapalım hala düzelmezsem atarız bu ne demek ya bunu diyebilen biriyle benim işim olamaz dedim ayrıca şimdi bazı isteklerini yaparım sözlenince hepsini yaparım çünkü şimdi mecbur değilimde dedin sen baya saçmalamaya başladın artık bunları bana nasıl diyebildin" dedim "yoo mantıklı konuşmuşum" dedi bende "mantıklı yerini banada gösterir misin göremiyorumda" dedim susuyo bu sefer.. sonra dedim "ben bu kadar değersiz birimiyimki ya tutarsa diyerek seninle sözlenmeyi düşünücem" dedim"ne dediklerimi yapıyosun ne peşimi bırakıyosun birinden birini yapmadın.. madem hala peşimdesin beni bırakamıyosun dediklerimi neden yapmadın ha yapmayacaksan hala neden peşimdesin.. ben isteklerimi yerine getirmeyen birine katlanıcam öyle mi? ben gelemem böyle şeylere zaten katlanmak zorunda da değilim" dedim buda "kestirip atıyosun işte ben her dediğini yapacam diyorum ama gün gelir bende sıkılırsam dediklerini yapmaktan o zaman ne yaparsın çekip gider misin onu merak ediyorum" dedi bende "neden yapamayacakmışsın ki isteklerimi ben senden çok uçuk şeyler istemedim hiç sadece iş bul eve kapan demedim ama sen daha 1 tane bile dediğimi yapmadan hiçbirini yapmayı denemeden korktun direk inat ettin bi durup düşünmedin bile bu kız ne istiyor diye.. ayrıca baksana beni arayacaktın güya sürekli yok dr dan sonra yok aramam bitmiş yok arkadaşın asker malzemelerini alacaz diye diye beni en sona attın, bak x ben bu davranışlara katlanacak insan değilim çok şükür değersiz biride değilim sen değer vermesen bile ben kendime hala değer veriyorum" dedim.. ".... derneğinden çık dedim sana onu bile yapmadın ben sana güvenemiyorum artık o kadar ki kırıp üzdüklerini saymıyorum bile.. işin sadece benim düşüncelerimi önemsememe kısmını anlattım sana kaç zamandır bunu bile aşamamışken üstüne kırgınlıklarımı üzüldüğüm ağladığım günleri yaşamamış gibi davranamam" dedim.. "işte dediklerini yapmaya çalışıcam söyle başka yapmamı istediklerini" dedi bende "şimdi mi aklına geldi bu? senin dikkatini çekmek için illa herşeyi yıkmak mı gerekiyodu? ben hiçbişeyden vazgeçmemişken yapacaktın bunları" dedim.."sen benim gibisini bulamazsın" dedi bende "senden iyileride var beni tanımak isteyen" dedim oda "he eminim benden iyilerdir" dedi bende "onların yanında senin lafın bile olmaz o kadar gerisini sen düşün" dedim buda sinirlendi baya bi "konuşmak istemiyorum şu an" dedi ben şok tabi.. "asıl konuşmak istemeyen benim sen ne sanıyosun kendini" dedim "öyle konuşmak istemiyorum" dedi bende yolun ortasında buna bağırdım "konuşmak istemiyomuş işe bak ya tenezzül edip aramasına geri döndüm şunun dediğine bak gerizekalı" dedim kapadım teli bu arada yağmur vardı ıslandım bunun yüzünden sonra arabaya bindim yolda giderken gözlerim doldu sinirden ağlamamak için zor tuttum kendimi.. sonra mesaj attı "o elinin altındakiler yüzünden mi bu kadar havalandın bilmiyorum ama onlar benden iyi mi değil mi görürüm ben" dedi bende eve gelince "senle onları kıyaslamak bile doğru olamaz sen ortalamanın üstünde bile değilsin.. ha bide bu durum yani birilerinin beni beğenmesi tanımak istemesi benim açımdan yeni bi durum olmadığından havalanma gibi bişeyde söz konusu olamaz" dedim yolladım telide kapattım.. eve geldim kardeşimle kavga ettim o salak yüzünden öyle sinirlenmişimki.. odamda üstümü değiştirirken herşeyi bi tarafa fırlattım.. hala çok sinirliyim ve teli açmaya korkuyorum yine kan beynime sıçrayacak diye..!!!

amma sinir harbi yapmışsın

ben olsam daha sert konusurdun sen yıne sabırlıymıssın

Dahasıda var teli açayım böyle olmayacak dedim sanki hiç sorunumuz yokmuş gibi mesaj atmış "20 tl yükledim birazı vergiye gitti birazı sms paketine gitti avanslarımdan da düşüldü ve 0 kontorüm kaldı şu an kıracam bu hattı" sonra başka mesaj:"bu arada dediğin gibi mükemmel olmayabilirim çünkü yakışıklı değilim ama 4/4 lük olamasamda 4/3 lük olduğumdan eminim" mesajları okuyunca "la havleeee" çektim yavaşça telefonu yere bıraktım..

benden uzak allaha yakın ol diyip kestirip atacaksın

benden uzak allaha yakın ol diyip kestirip atacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…