aslında ulaşılmak istiyorum ama aslında ulaşılmak istemiyorum olay bole birşey
La havleee....................
Juliiii karısı nerde yawww
kızlar açık ama kk ben pek katılamıcam sizeee gerçekten hiç iyi değilim bennnnn haber vermek için geldim size hoşçaklınnnnn
noldu canım benım
ben bende değilim yoruldum artık şu hyattan herşey boş herşey yalannnnn beni mahvettiler yaaaaaa dayanamıcam artık
kim için dayanamıyosun bir düşün sen ulasaıyasın dıye degıstıren adam ıcın mı yoksa senden vazgecıp baskasına gıden adam ıcınmı
kim için dayanamıyosun bir düşün sen ulasaıyasın dıye degıstıren adam ıcın mı yoksa senden vazgecıp baskasına gıden adam ıcınmı
beni çorba yaptılar ayrıldığım erlkek arkadsım var yaaa yeni hani aradı beni görüşmek istediiii daha dorusu vedalaşmak bende 1 senenin hatırına gittimmm adam antalyaya gidio hattını değişmişşşş o da ben ne kadar kötü bir insanım ki kimse ona ulaşmamı istemioooo zaten aramm daaa onu çok ağırıma gittiiiii bnm yüzümden kurulu düzeniniii bozuoo ben naptım kimseye bişi yaptığım yokk gözümün önünde hattını kırdıııı
kızım hiç aklım yok senın
daha iyi olmuş artık serbestsin
Fredooom freedomm
bnm yaşamak için hiç bir nedenim yok rtık
bu çok kötü bişiiiiii çok hemdeee biri senin için kurulu düzenini bozuoooo yüzüme bakamadıııı ağlayacaktı nerdeyse ben duygusal insanın tekiyim karşılıklı ağlaşcaktık nerdesyse
Madem düzenini bozup gideceğine senide alıp götürseydi.
Kızım sana ayak yapmış sende sazan gibi yemi yutmuşsun...
Çok safsın yawww safoşum benım
canı istese götürürdü demiiiiiii
empati kur sen erkek ol o kız,
sen giderken onuda götürmezmisin veya bazı seylerı daha cıddlestırmesın
bnm yaşamak için hiç bir nedenim yok rtık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?