Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

kim için dayanamıyosun bir düşün sen ulasaıyasın dıye degıstıren adam ıcın mı yoksa senden vazgecıp baskasına gıden adam ıcınmı

beni çorba yaptılar ayrıldığım erlkek arkadsım var yaaa yeni hani aradı beni görüşmek istediiii daha dorusu vedalaşmak bende 1 senenin hatırına gittimmm adam antalyaya gidio hattını değişmişşşş o da ben ne kadar kötü bir insanım ki kimse ona ulaşmamı istemioooo zaten aramm daaa onu çok ağırıma gittiiiii bnm yüzümden kurulu düzeniniii bozuoo ben naptım kimseye bişi yaptığım yokk gözümün önünde hattını kırdıııı

daha iyi olmuş artık serbestsin

Fredooom freedomm

daha iyi olmuş artık serbestsin

Fredooom freedomm

bu çok kötü bişiiiiii çok hemdeee biri senin için kurulu düzenini bozuoooo yüzüme bakamadıııı ağlayacaktı nerdeyse ben duygusal insanın tekiyim karşılıklı ağlaşcaktık nerdesyse

bu çok kötü bişiiiiii çok hemdeee biri senin için kurulu düzenini bozuoooo yüzüme bakamadıııı ağlayacaktı nerdeyse ben duygusal insanın tekiyim karşılıklı ağlaşcaktık nerdesyse

Madem düzenini bozup gideceğine senide alıp götürseydi.

Kızım sana ayak yapmış sende sazan gibi yemi yutmuşsun...

Çok safsın yawww safoşum benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…