Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

Ufaklık yaşta değil, baştadır.

Sen bunu ilk defa yapmiosun bilmişti farkindamisin Cnm senin topiginden bana biri yazında olay oluomus napim gelene gelmemi diyim beni samimi bulup gelen arkadaslarıma teşekkür ederimmm Kilis'i ihmal etmeyiniz lütfen sora bana çatıyor

Son düzenleme:

Cümlenizden pek bişi anlamadım ama .. neyse daha fazla uzatmıcam, diyeceğimi dedim.

İyi akşamlar.

Ben sadece eski muhabbetimize dayanarak şakalaşmak istemiştim o kadar..

Bu kadar tepki vermene şaşırdım ..

Teşekkürler

Ama sen bunu bana 2.ye yapıyorsun şaka bır kez yapılır neyse tatlım gectı gıttı nasılsın napıyorsunnn

Yaptığımı hatırlamıyorum, yaptıysam bile emin ol oda şakadır

İyiyim sağol.. Forumda geziniyorum :)

Tmm Cnm neyse bosverrr gerginliğe gerek yok bende alışverişden geldımmm bilgisayarımı da kardesim aldı bende iPad e kaldım ondan yanlış yazıp dürüyorum zaten idare et

Evrenim tatlım çayımı döktüm ve geldimmmm

Bende sabahtan kurufasulye pişirdim sımdıde pılavı yaptım salata yapıcam kocamda servıse bınmıs gelır yarım yarım saate acıktım cok gelsede yesek gel kız sende yemege yemek yedınmı sen caya gecmıssın bıle

Ohhh afiyet bal şeker olsun cnmmm ben rejimdeyim bitanemm sadece közlenmiş biber yedimmm şimdide cay içiyorum

Ohhh afiyet bal şeker olsun cnmmm ben rejimdeyim bitanemm sadece közlenmiş biber yedimmm şimdide cay içiyorum

Afıyet olsun canım yapma kız rejım falan bosver az ye hepsınden yebenımde ınternet kotom dolmak uzere dahda 6 gun var yenılenmesıne sınır oluyorum valla kuuzum ben salata yapmaya gıdıyorumm aksam gelebılırsem gelırım optum çokkk

Tmm okyanuscum gelirsen ben aksam da buradayım kotali ınternet zor oluyor yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…