Bunu yasının ufaklıgina veriyorummm sanaaaaaa bısi demiyorum senin topigine gelen başka topiğe gidemez mı böle bır kural mı var büyür Cnm ben topiğimde ki herkes senin olsun daha çok toysun İnan bundan soraaaa aslaaa topigine uğramam senin topulu gördüğün üyelerde sende kalır benım topiğimde gergınlik yaratma Cnm sevmem ben boyle seyleri iyi akşamlar
Şaka olarak söyledim farkında mısın ? , toy falan da değilim ayrıca, sadece şaka yaptım.. Topiğin canı cehenneme ayrıca..
Sorun falan yaratmadım sen yarattın o sorunu .. Birden aslaaa uğramam topiğine, topiğimdeki herkes senin olsun gibi laflarlarınla..
Kimin toipiğinde gerginlik yaratmışımki seninkinde yaratıyım ? Daha önce muhabbetimiz olmuştu ona nazaran şakalaşmak istedim ama bu kadar gergin olduğunu bilmiyordum
Sen bunu ilk defa yapmiosun bilmişti farkindamisin Cnm senin topiginden bana biri yazında olay oluomus napim gelene gelmemi diyim beni samimi bulup gelen arkadaslarıma teşekkür ederimmm Kilis'i ihmal etmeyiniz lütfen sora bana çatıyor
Cümlenizden pek bişi anlamadım ama .. neyse daha fazla uzatmıcam, diyeceğimi dedim.
İyi akşamlar.
İyi akşamlar cnmmm eğer güzelce sohbet etmek istersen her zaman gelebilirsin
Ben sadece eski muhabbetimize dayanarak şakalaşmak istemiştim o kadar..
Bu kadar tepki vermene şaşırdım ..
Teşekkürler
Ama sen bunu bana 2.ye yapıyorsun şaka bır kez yapılırneyse tatlım gectı gıttı nasılsın napıyorsunnn
Yaptığımı hatırlamıyorum, yaptıysam bile emin ol oda şakadır
İyiyim sağol.. Forumda geziniyorum :)
Tmm Cnm neyse bosverrr gerginliğe gerek yok bende alışverişden geldımmmbilgisayarımı da kardesim aldı bende iPad e kaldım ondan yanlış yazıp dürüyorum zaten idare et
Hmm önemli değil :))
Neler aldın ? ?
Bısi almadım cnmmm yağmur vardı çok üstü açık alışveriş merkezınin bende kahve dünyasında kahve içtimm annemle
Hu huuuuu evdemısınızz ben geldım
Evrenim tatlım çayımı döktüm ve geldimmmm
Bende sabahtan kurufasulye pişirdim sımdıde pılavı yaptım salata yapıcam kocamda servıse bınmıs gelır yarım yarım saate acıktım cok gelsede yesekgel kız sende yemege yemek yedınmı sen caya gecmıssın bıle
Ohhh afiyet bal şeker olsun cnmmmben rejimdeyim bitanemm sadece közlenmiş biber yedimmm şimdide cay içiyorum
Afıyet olsun canım yapma kız rejım falan bosver az ye hepsınden yebenımde ınternet kotom dolmak uzere dahda 6 gun var yenılenmesıne sınır oluyorum valla kuuzum ben salata yapmaya gıdıyorumm aksam gelebılırsem gelırım optum çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?