Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

sayın editörüm canımmm arkadasım meg fıstığım neden enler bnm özel kutuma gelmemek beni sevmiormusunuz alındım kirildim

sayın editörüm canımmm arkadasım meg fıstığım neden enler bnm özel kutuma gelmemek beni sevmiormusunuz alındım kirildim

mune hallediyo o işi kuzum culyacanım
sen adaylarını belirle de gönder ladyevilin özeline

mune hallediyo o işi kuzum culyacanım
sen adaylarını belirle de gönder ladyevilin özeline

Tmm bilgisayarımdan gitcen az soraaa o zaman yollayacağım iPad den zor olur meg im seni seviyore kankaa

Juli şimdi niye kızı kendi topiğine çektin ki oldumu şimdi bu

Bunu yasının ufaklıgina veriyorummm sanaaaaaa bısi demiyorum senin topigine gelen başka topiğe gidemez mı böle bır kural mı var büyür Cnm ben topiğimde ki herkes senin olsun daha çok toysun İnan bundan soraaaa aslaaa topigine uğramam senin topulu gördüğün üyelerde sende kalır benım topiğimde gergınlik yaratma Cnm sevmem ben boyle seyleri iyi akşamlar

Son düzenleme:

Şaka olarak söyledim farkında mısın ? , toy falan da değilim ayrıca, sadece şaka yaptım.. Topiğin canı cehenneme ayrıca..

Sorun falan yaratmadım sen yarattın o sorunu .. Birden aslaaa uğramam topiğine, topiğimdeki herkes senin olsun gibi laflarlarınla..

Kimin toipiğinde gerginlik yaratmışımki seninkinde yaratıyım ? Daha önce muhabbetimiz olmuştu ona nazaran şakalaşmak istedim ama bu kadar gergin olduğunu bilmiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…