Her Telden Geyik Bulunur Burdan Buyrun Kızlar

ne yapıyosun bakalım offline gözüküyodun

bnm ki canımı sıkmakla meşguldü gene cnmm onla uğraşıodum

bana inanmıo hala eski erkek arkadasımı düşündüğümü sanıo sal...k yaaa

durmadan eski sevgilimin konusunu açan o bide ben açıomuşum gibi benim üstüme atmıo mu sinilerim zıplıo

nie bu kadar çok sevdim ki ondan vazgeçemiorum nefret ediorum kendimden

bana 2013 hediyesiiii neymiş biliomusun bi daha onu görmeyecekmişimmm hattını kırıomuş şimdiii aman yaaaa offfffff valla erken yaşta yaşlandırdı benii

yerım onun trıplerını sen ne kadar yuz vermıssın be cıccıımm.
ınsallah kırarsan kır demıssındır.
cunku unutma kacan kovalanır.

yerım onun trıplerını sen ne kadar yuz vermıssın be cıccıımm.
ınsallah kırarsan kır demıssındır.
cunku unutma kacan kovalanır.

sen bilirsin yazdım ama kapalıydı telefonu ulaşmadı yani mesaj ya kapalı yada kırdı cnmm bilmiorummm ama canımı çok sıkıo artık ondan önceki sevgilim nişanlı ne işim var bnm sahipli insanlarlaaa onu sevsem onunla olurdıum zaten bu kadar nasıl kör olabilio bilmiorum e acık açık sölüorum üzülüorum diee umru olmuo yaaaa hattımı kırcam diyoo

ne demek ya kıracam falan fılan cocuk mu o??
sen tel hattını degıstır o sana ulasamasın bak o zaman neler oluyo gör o zaman karnavalı

ne demek ya kıracam falan fılan cocuk mu o??
sen tel hattını degıstır o sana ulasamasın bak o zaman neler oluyo gör o zaman karnavalı

he çocukk bayaaa sadece 33 yaşındaa

ben telimi değişsem umru olmaz kızar hiç arayıp sormaz cnmm

o da benım gıbı karta kacmıs ama benım cocugumda var ve hala tas gıbıyım

yş farkını ben sorun etmedim cnm amaaa o yaşta birnin daha olgun olması gerekir diye düşünüorum ne yapayım sence telefonu açılsa bile o arayana kadar aramayayım demii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…